Рецептата Dnes: Ягодов пай с канела

Сочен плодов сладкиш
29 яну 2019 08:00, Илияна Николова
0
Рецептата Dnes: Ягодов пай с канела
Снимка: iStock

Продукти:

1 опаковка готови кори за пай
1 и ¼ чаши захар
1/3 чаша брашно
½ чаена лъжица канела
4 чаши пресни ягоди
2 супени лъжици масло
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 220 градуса. Поставете едната кора за пай в намазнена тава за печене.
 
В купа смесете захарта, брашното и канелата. Внимателно оваляйте ягодите в тази суха смес. Разпределете ги равномерно в тавата върху тестото. Поръсете с разтопено масло. Покрийте с другата кора тесто. Оформете я по желание на лентички, на изрязани сърчица или покрийте изцяло.
 
Печете за 45 минути или до кафява коричка.

0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации