По следите на конспирацията: Избягал ли е Хитлер в Аржентина?

Нови документи може би доказват теорията
25 апр 2019 07:12, Боряна Павлова
57


Федералното бюро за разследване на САЩ разсекрети документи, според които Адолф Хитлер е напуснал Герамия с подводница и успешно е достигнал до Аржентина. Там той е получил убежище от високопоставени държавни служители.

Чрез документите се оспорва официалната версия за смъртта на фюрера, а именно, че на 30 април 1945 година той се самоубива в бункера си в Брелин.

"Достоверността на документите обаче може да бъде подложена на съмнение. Предполгаемото бягство би било в противовес с идеолгията на фюрера", каза Боян Расате пред Bulgaria ON AIR.

От документите също така става ясно, че директорът на ФБР Едгар Хувър е бил уведомен за пристигането на Хитлер в Южна Америка. Съединените щати обаче отказват понататъшно издриване, заради недостатъчна информация за точното му местонахождение.
 


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Работодателите му са го скрили, значи ! Затова, не се чудете, че ФБР не го е издирвало !
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за всички след края на войната е било изгодно Хитлер да е мъртъв.има доста данни че е бил жив но са оставени без последствие.
40
1
 
4
 
! Отговори
илюминат преди 2 години
Хитлер е агент на масоните, много ясно че те саму осигурили спокоен живот до края на дните му.
39
2
 
12
 
! Отговори
z-rock преди 2 години
При положение, че никой, никога не го е виждал мъртъв, цялата история е спорна! Имал е достатъчно пари и позиции за да осъществи това бягство!
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори и болшевиките си признаха,че черепа на Хитлер,които уж са имали,е на жена!...Че е на жена, не доказва, че не е на *** Браун. Двата трупа са били изгорени един до друг. Става въпрос за обгорял фрагмент от череп.
37
4
 
1
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 2 години
Тръмп май е гледал "Момчетата от Бразилия" снощи.
36
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 31 (Руснака)Повече от сигурно е, че руснаците нямат нищо общо със смъртта на Хитлер.Ако го бяха убили те, или заловили жив, щяха да го балсамират, мумифицират, препарират, също както направиха с Ленин, и да го сложат в стъклена витрина да го показват в някой музей.Затова той самият е наредил след като се самоубие тялото му и това на *** Браун да бъде изгорено - да не могат да се гаврят руснаците с труповете им.
35
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хитлер е точно толкова жив, колкото и фараона Тутанкамон, Рамзес II, Нефертити и Клеопатра!
34
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разгледах ги прочутите "сензационни" разсекретени документи на ФБР.Еми, нищо сензационно не намерих в тях.Просто един чул, друг казал какво бил чул друг да казва, че някой бил видял, трети бил научил от лелята на приятелката на съседа, че Хитлер като че ли бил видян някъде.Само това пише. Голяма сензация, няма що!И от ФБР разбира се, записват и обработват всеки такъв сигнал, какво да правят?
33
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХитлерГагаринЕлвис Преслимайкъл ДжексънВсичките са в Аржентина.Един приятел е ходил и ги е видял.
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 26Не е много ясно дали вече не съществува този отдел.Също така, изобщо не е ясно даже дали съществува изобщо.Според легендите, в Мосад има специален отдел от наемни убийци за мокри поръчки, който се нарича Кидон.Проблемът е там обаче, че официалната политика на Израел е мълчанието.Израел нито отрича, нито признава за такъв отдел.По същия начин Израел не отрича и не признава, че има ядрени оръжия.
31
0
 
13
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Тази "новина" беше написана и в блитц преди няколко дена дори и те не посмяха да напишат такива щуротии, както колегите си тук. Там си написаха, че ФБР са получили НЕПОТВЪРДЕНА информация, че е в Аржентина, без никакви доказателства. Тук вече има документи, подводници, някакъв *** Расате се цитира и прочие глупотевини. Велики сте просто, царе на Фейка!
30
12
 
8
 
! Отговори
Руснака преди 2 години
Дрънкат врели некипели само и само да не признаят, че е ликвидиран от руснаците, изгорен и направен на пепел. Слава на Русия! Тя ни освободи от османско и нацистко иго!
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забравихте за Гагарин! И той е там..
28
2
 
4
 
! Отговори
ууу преди 2 години
Това го слушам от 40 години, а сега и документи. А Герамия е Германия+Арабия?
27
2
 
20
 
! Отговори
агитпроп преди 2 години
Адолф е жив. Видях го да се разхожда в Аржентина. Там са, и са живи, и Елвис Пресли, и Джими Хендрикс.
26
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
партенки - ниво на медията...
25
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Мосад е имало специален отдел, който е издирвал и ликвидирвал укрили се нацистки военопрестъпници. Действали са твърде успешно. Точно Хитлер да пропуснат не ми се вярва.Отделът вече не съществува, тъй като факторът "време" също влияе.
24
0
 
15
 
! Отговори
Бабу преди 2 години
Историята освен от богатите се пише и от победителите :)
23
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само един наивник може да седи да го хванат! Войната си е една детска игра!

Спонсорирани публикации