Мишел Обама говори за отношенията си с Мелания Тръмп

Посрещнах я топло, въпреки расистките лъжи на съпруга й, казва тя
20 ное 2020 23:15, Дарена Найденова
51
Мишел Обама говори за отношенията си с Мелания Тръмп
БГНЕС

Президентските избори в САЩ вече приключиха, но никой не е спрял да говори за тях. В исторически момент Джо Байдън успя да победи Доналд Тръмп, обръщайки резултата в няколко ключови щата, с което си осигури нужните 270 електорални вота, за да влезе в Белия дом. Бъдещият президент на Съединените щати е най-възрастният на тази длъжност, като ще я заеме на 78 години.

Заедно с Байдън в Белия дом ще влезе и съпругата му Джил, която смята да продължи традицията на Мишел Обама и да се фокусира върху обществото. Това рядко го виждахме от Мелания Тръмп, която беше Първа дама в продължение на четири години. И докато тя се подготвя за нормалния си живот в Америка, то съпругът ѝ – Доналд, все още не може да приеме загубата. Той по всякакъв начин се опитва да опорочи избора на Байдън, твърдейки че всичко е лъжа и бюлетините по пощата не трябва да се приемат за легитимни.

 
Колкото и да не му се иска, през януари 2021 година семейство Тръмп ще трябва да предаде властта в ръцете на Байдън. И докато Мелания все още не е изпитвала това чувство, то Мишел Обама много добре знае какво е да бъдеш недоволен от президентските избори. Тя го преживява през 2016 година, когато Доналд Тръмп побеждава Хилари Клинтън и наследява Барак Обама в Белия дом.
 
Въпреки разочарованието си, семейство Обама не подлагат на съмнение резултатите, а приветстват топло новите първи в Америка. Тогавашният президент и Първа дама поканиха Мелания и Доналд само два дни след официалното обявяване на победата, като им съобщиха няколко тайни, които са научили за президентството. Засега не се знае дали Тръмп ще покани Байдън на подобен диалог.
 
Още за отношенията между Мишел Обама и Мелания Тръмп вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
До 32 преди 3 години
Акъл може и да нямам, *** съм сигурен, че твоя е по-малко! Не за друго ми я ми кажи кой от фактите дето съм написал в поста си е грешен и или не правилен!? Па тогава ми пиши за акъл, мислен, абе май е по-добре да не пишеш за неща дето не разбираш! :)
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До .!. А ти какво си, толкова долно писание и такава вопиюща липса на елементарна култура и възпитание е твоето нелицеприятно писание, че дори не си струва отрицание. Както се казва нито акъл нито образование, нито форма нито съдържание.
26
0
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Който и да е президент на САЩ все еврейските интереси обслужват - тъй, че все тая...
25
2
 
3
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Значи това тука показва какво гуйно е тръмпа! Хиларите дето 3.5 милиона души гласуваха повече за него и тя му каза ето ти победи! Макар и жена Хиларито е мноооого по-голям мъж от тръмпя! *** сега се види излезе на избори не срещу жена ами срещу мъж, при това някъв дето и името си не може да запомни и тръмпя седа и го опукаха кат мече у дувар! *** той сега реве като ощипана мома ааа излъгаха ме! Еми пиш значи съвет *** и виж какво направи хилар клинтън! Да са научиш как правят мъжете най-накрая!
24
2
 
4
 
! Отговори
Главната тайна преди 3 години
Белият дом е симулация. Земята е плоска и свършва на границата с Аризона.
23
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незнам дали е биг Майк но ако ми падне Мишел ще я поря като риба.
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези не спряха да ръсят злоба. Досадници.
21
6
 
20
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Тръмп управляваше в полза на Америка,а Обама служеше-на Сорос!Е това е голямата разлика.Ясно какво ще прави сенилния Байдън.
20
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво да си говори Мелания с този тъмен мъж?
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 37Има имааа! Нарича се Баце!
18
3
 
9
 
! Отговори
Байден е президент преди 3 години
на къща за възрастни хора и приятел на Алцгеймер.
17
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак фейк нюз. Тоя не е президент, няма и да стане. Днес бг, ще се червите от срам след като тоя загуби.
16
6
 
21
 
! Отговори
Тъпа путка преди 3 години
което означава Тръмп остава Президент!.......Ника ми е за теб :)
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Приказка За *** то и ти си пpимaт!
14
6
 
15
 
! Отговори
Берлин-Бранденбург преди 3 години
Тъжно е да видиш тук как червеногъзите мутренските медии сипят някакви реклами за "Красив, нежен и секси транссексуален" Майкъл...както му/и викат Биг Майк
13
9
 
22
 
! Отговори
до 13 преди 3 години
новина за теб от последният час - Председателя на Федералната Избирателна Комисия (ФИК) заяви, че изборите са фалшифицирани. Също Представителя на ФИК в Джорджа, заяви че няма да сертифицира резултата от повторното преброяване независимо какъв е и в чия полза е. Така, че нещата вървят към касиране на изборите, което означава Тръмп остава Президент!
12
14
 
3
 
! Отговори
Тръмпър преди 3 години
ЗА ЧАС И ПОЛОВИНА ДВА КОМЕНТАРА ЗА ОБАМА Кога ще пуснете лaфа как оранжевия e преследван от руската мафия но той ще се пребори с тъмните сили и ще победи в съда? ? ????? ?
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз за никакви отношения не разбрах, освен, че навремето те поканили, пък Дончо сега не поканил.
10
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откакто обявиха че белинaта губи и в Мичиган свършиха статиите и коментарите от един и същи източникът за предстоящата "велика" победа :) :) на пaткaтa ДоналдиСега ни пращат в шеста глуха уличка да ни разправят бeзсмиcлици
9
8
 
13
 
! Отговори
Черният Дом преди 3 години
не, благодоря, аз харесвам само себеподобни бели жени!

Спонсорирани публикации