Зловещо откритие в Русия: Журналисти намериха изоставен имот с клетки и собствен крематориум

Твърди се, че то е принадлежало на мафиоти, свързани с правителството
23 юли 2021 21:30, Нели Христова
117
Зловещо откритие в Русия: Журналисти намериха изоставен имот с клетки и собствен крематориум
Снимка: Twitter

Журналисти от руската телевизия 47News правят смразяващо кръвта откритие - в горите край село в покрайнините на Санкт Петербург те намират сграда, която е предполагаем мафиотски затвор. В изоставеното съоръжение има две подземни клетки с тоалетни и нещо, което изглеждаше като крематориум.
Но дни след като журналистите попитаха държавните служители за сградата, на мястото пристигат булдозери и премахват всички останки от вилата и нейния скрит затвор. Това действие доведе до спекулации, че съоръжението е полуофициален затвор, използван при все по-размитите линии между службите за сигурност и организирана престъпност в Русия на Владимир Путин.

Журналисти от 47News, базиран в Санкт Петербург уебсайт за новини, заявиха, че са получили информацията за мрачното скривалище от затвора от работник мигрант. Когато отишли на мястото, те открили две клетки на един етаж, но не били в състояние да изследват по-ниско ниво поради наводнение. Под банята на къщата направили най-плашещото си разкритие - там имало съоръжение, подобно на крематориум с човешки размери.

Снимки, публикувани от 47News, показват дълъг бетонен вход в мазе, проектирано да побере автомобил, заедно с две клетки, обширна метална решетка и дори странни графити по стените.

Местните власти първоначално потвърждават пред 47News, че сградата е била частна резиденция, построена през 2011 г., но за която те са узнали едва през 2018 г., когато разследващите са претърсили съоръжението.

"Докато полицията не започна разследващи действия там, разбира се, ние не знаехме нищо за това. Беше прикрито и беше невъзможно да се разбере какво има в сградата", казва Владимир Сидоренко, служител от района на Агалатовски, където се намираше съоръжението, пред уебсайта на Podyom. "Тази територия е далеч от населени места", добавя той. "Има само 6 къщи и няма постоянни жители."

Според изпълнители, с които се свързва 47News, тайното съоръжение е било издигнато за три месеца и е струвало между 20 и 40 милиона рубли (250 000 до 500,00 долара) - огромна сума за строителство в селските райони на Русия.

"Толкова прецакано и толкова руско", заяви офицер от централното европейско контраразузнаване, който вярва, че съоръжението е истинско. "Сивата зона между организираната престъпност и руските служби за сигурност винаги е била проблем, който се връща към годините на КГБ, но той е бил фокусиран върху външни операции: КГБ е намерало приложения за гангстери, които правят твърда валута и бизнес връзки в чужбина. Но сега те са объркани у дома, така че подозирам, че тази сграда е свързана както с официални, така и с криминални елементи едновременно. Но това със сигурност е зловещ знак, че някой, който има политическа сила, за да направи такъв затвор, ще се нуждае от такъв затвор "

"Това, че в Русия се случват нещата, които дори ФСБ трябва да държи настрана, не е чудесен знак за връзката между организираната престъпност и правителството", каза офицерът, който работи под прикритие и не може да бъде посочен.

Според служители, разговаряли с 47News, парцелът, върху който е построено съоръжението, е закупен през 2010 г. от някой, свързан с руската затворническа система.

Вторият собственик на сградата, според официални представители: Известен мафиот, който законно е променил името си на "Ескобар".

 


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
7
 
15
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 месеца
Това не е по Сталиново време, днес ....
22
24
 
13
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 месеца
Русия е страна на злото. От там идва всичко зло. Въобще Русия и Китай са излишни държави, в тях трябва да има хора само колкото да се добиват суровини.
21
10
 
15
 
! Отговори
егати фейка преди 3 месеца
Журналисти от 47News, базиран в Санкт Петербург уебсайт за новиниполучили информацията ... от работник мигрантзаяви офицер от централното европейско контраразузнаване?????????, който вярва, че съоръжението е истинско?????
20
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гледайте в YouTube клиповете с катастрофи в Русия и ще ви стане пределно ясно, колко е трагично интелектуалното ниво на братушките... Кошмар...
19
3
 
18
 
! Отговори
ескимос преди 3 месеца
До Нещо чудно?.... ха ха Защо пък само азиатците да са бранили така властта си!? Същото е било винаги и навсякъде по света - при всички империи, царства и власти е имало от изброеното от теб. Щом съдиш за историята само по един филм - гледай и за римската и византийската империя, за египетските фараонства, за западните кралства, че дори и за българските ханове как са убивали братя и синове заради пуста власт и алчност.
18
12
 
14
 
! Отговори
Виж се ти трол преди 3 месеца
Поредните глупости. Журналисти били от някакъв сайт, а уж било телевизия. Информацията доставена от МИГРАНТ. Намерили изоставен гараж с графити. Клошоете и наркежите не мъкнат всякакви неща на такива места, съвсем не! Тук е замесено КГБ! По поръчка на ЦРУ.
17
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В Русия всичко е възможно... Пълно е с и'зроди.
16
13
 
19
 
! Отговори
МНОГО РАДЕВИСТИ... преди 3 месеца
РАДЕВИСТИ/СТАЛИНИСТИ.....
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"До Анонимен 12бате, даже не знаеш колко си зле, тичай да се прегледаш" Како, за сарказъм чувала ли си?
14
10
 
18
 
! Отговори
123 преди 3 месеца
еми... Русия бате
13
13
 
16
 
! Отговори
МЕЧТАТА НА РАШКОВ преди 3 месеца
ВЕЧЕ Е ОСЪЩЕСТВЕНА И В БЪЛГАРИЯ.... ЗАТОВА Е ТОЛКОВА НАГЪЛ НАПОСЛЕДЪК....РАДЕВ ЛИ Е ЗАД НЕГО..??
12
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Копенхаген в Русия ли е? Верно съм много зле с географията...
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това трабва да са най-тъпите гангстери на света
10
5
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 3 месеца
До Нещо чудно?Я ти поне виждам ги разбираш тия неща ,кажи какъв е тоя надпис Копенхаген заедно с двата пилеца отстрани
9
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Руското Гуантанамо...?!
8
18
 
37
 
! Отговори
Нещо чудно? преди 3 месеца
Че какво му е изненадващото? Русия е наследник на монголската империя. Гледайте Марко Поло по нетфликс за да ви стане ясно как се брани власт в такава азиатска дивашка империя. С братоубийства, отравяния, дете убийства, страх е терор на населението. Натам ни бутат и поклониците на Кремъл, които завзеха властта чрез клоуните и предатели на Христо Иванов. Сменили десет господаря.
7
13
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Рублажиите и да видят истината, пак нема да повярват! Патологично болни!
6
22
 
16
 
! Отговори
ss преди 3 месеца
значи някой ако си направи камина в мазето на къщата си ще е го обвинят във връзки с путин :) найс а !
5
27
 
20
 
! Отговори
Пак ли преди 3 месеца
Поредният фейк за найвници...
4
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
пригодено е за ваксинирани

Спонсорирани публикации