Бекъм чака 12 часа да се сбогува с кралицата, отказа специален достъп

Дядо ми не би прескочил опашката, заяви футболистът
Обновена: 17 сеп 2022 20:16 | 17 сеп 2022 16:53, Нели Христова
74
Бекъм чака 12 часа да се сбогува с кралицата, отказа специален достъп
Снимка: БГНЕС

Близо 13 часа футболната звезда Дейвид Бекъм чака на опашка, за да отдаде почит на покойната кралица Елизабет II. Спортистът, както и много други звезди, е имал възможността да използва специална опашка за достъп в Уестминстър Хол. Той обаче отказал.

Бекъм бе похвален от обществото, че се е редил на опашката, която в момента е близо 8 км, заедно с обикновените хора. Той се присъединил към другите скърбящи на официалната опашка в 2 сутринта и прекарал цялата нощ, хапвайки "чипс "Прингълс", шербет лимони, сандвичи, кафе и понички", казва той.

Британските депутати получават специални пропуски, за да заобиколят обществената опашка и могат да доведат до четирима гости със себе си – привилегия, която беше критикувана от членовете на обществеността като "елитарна" и "несправедлива". Daily Mail обаче съобщи, че Бекъм е отказал предложението да скочи на опашката.

Вестникът цитира източник, който казва: "Дейвид можеше да избегне всички опашки, но искаше да бъде като всички останали. Той каза, че дядо му не би прескочил на опашката, така че и той не би. Цяла седмица той се чудеше кога е най-доброто време да тръгне и най-накрая отиде тази сутрин."

Бекъм беше награден с OBE от покойната кралица през 2003 г. и доведе баба си и дядо си на церемонията, защото те "бяха тези, които наистина ме възпитаха да бъда голям роялист и фен на кралското семейство", каза той пред репортери, докато беше на опашката .

 "Да се ​​издигна, да получа тази чест, но също така и да срещна Нейно Величество, да говоря с нея и да и задавам въпроси - толкова съм щастлив, че имах няколко такива момента в живота си", каза Бекам. "Всички можем да видим любовта, която беше показана, колко специална беше тя и наследството, което кралицата оставя след себе си. Това е тъжен ден, но е ден за нас да си спомним за невероятното наследство, което тя остави."

Бекъм добави, че е смятал, че е мислел, че ще е "малко по-тихо", ако се появи на опашката посред нощ, но призна, че това е било грешка.

"Явно всички са си мислили това", каза той пред ITV News. "Всеки иска да бъде тук, да бъде част от това преживяване и да отпразнува това, което Нейно Величество направи за нас."

Феновете се обърнаха към социалните медии, за да аплодират решението на пенсионирания футболист да се присъедини към обикновените хора в очакване на неговия ред, за да преминат край ковчега на кралицата, вместо да прескача опашката.

"Винаги съм знаел, че Дейвид Бекъм е добър човек, но уважението, което той показа както към британския народ, така и към кралското семейство, като се присъедини към опашката и след това тихо изрази уважението си към кралицата. Какъв мъж!", написа един потребител в социалните мрежи.

Междувременно други знаменитости като водещите на "Тази сутрин" Филип Скофийлд и Холи Уилоуби, както и някои депутати, бяха критикувани, че използват специални пропуски, за да отдадат почитта си по-бързо.

Скофийлд и Уилоуби присъстваха на погребението на кралицата като членове на пресата и успяха да заобиколят публичната опашка чрез прес галерия за отделно гледане.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Wwwww преди 1 година
Какво се прави на света вода не напита. С този костюм какво прави там на опашката. Ще направи беля на някой.
48
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова изтрещали народ. Да не му е баба?
47
4
 
1
 
! Отговори
Димби Провадия преди 1 година
На рептилиите не им пречи !
46
0
 
1
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
55 ГОЛЯМ СИ ГАВРАДЖИЯ ХАХАХА ВИЖ СЕ САМО ТОВА ЛИ СА БЪЛГАРИТЕ ОСТАНАЛИ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ ХАХАХА ПОЗОР
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разликата между Бъйкъм и обикновения човек каква е бе душа??Аман от неграмотни писачи ,не журналисти,за това има школо .
44
2
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Ако поне един джурналя в този сайт можеше да напише толкова дълга статия за нещо смислено като дублиращи се данъци, разследване за дублиращи се агенции и комисии и подобни неща щяхте да сте нещо повече от поредното място където идваме да се гаврим с комунистите на Бойко! Но уви, капацитета ви се изчерпва с копи-гугъл преводач и пейст! Толкова за джурналята в този сайт. Ако бяхте вестник щеше да се наложи да плащате на хората за да го четат!
43
4
 
1
 
! Отговори
Albi преди 1 година
Като за Лондон не е нещо необичайно. 12 часа нищо не е. Хората на едните избори чакаха по 12 часа да гласуват (напразно очевидно) а в спешното ако попадне човек 12 часа даже е добре. За ваксини също се чакаше часове(промитите мозъци)и се биеха по опашките,като отвориха кръчмите след локдауна също на опашка чакаха.
42
0
 
20
 
! Отговори
Браво! преди 1 година
Наистина достоен мъж, почитания!
41
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бе да , като се знае какъв е сайта ви , тоест 100% Жълт онлайн вестник и толкова е достоверна Новината , всичко крадено и копирано от други български сайтове
40
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако това беше Благо Джисъса, щеше да издълбае в ковчега надпис: "Дисъса беше тук" :))))
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що в заглавието е БекАм, а в статията БекЪм? Или според журналистите в България имената на хората не са важни? Как да чета нататък..
38
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тя ще му каже мерси за уважението.
37
2
 
20
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Голямият футболист е и голям човек !!!
36
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бабата нали умря преди дни? Защо още ни занимавате?!
35
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тези и:дио:ти англичаните да са чували за записване на часове? За система за управление на опашките с билетчета?
34
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ше чака като му е питлеска главата...
33
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както и да го третирате, достойно е постъпил човекът. Дали нарочно или не, важното че го е направил като всички останали британци. Привилегиите са разваляли всички общества.
32
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А аз чакам вече 9 дни да спрете да ни заливате с новини за британската кралица, за които има нулев обществен интерес.
31
8
 
4
 
! Отговори
чети внимателно преди 1 година
При евреите няма случайни неща. Така, че НЕ Е човек без работа. Всичко е за изгода, най-често материална при тях.
30
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора без работа.

Спонсорирани публикации