Борисов не ще дебат с жени. Нинова: Да се разберем като мъже!

Шефът на ГЕРБ в размисъл: Има някой КОЙ, ама тоя КОЙ вече е ТОЙ
24 фев 2017 16:37,
252
Борисов не ще дебат с жени. Нинова: Да се разберем като мъже!
Снимка: архив "24 часа"

Корнелия Нинова и Бойко Борисов влязоха в нов задочен сблъсък, този път на тема мъже, жени и поведението им в предизборните дебати.

Лидерката на БСП покани основния си опонент на дебат. Борисов се съгласи на сблъсъка, но поиска в него да участват и екипите на двете партии.

"Аз с жени трудно се надговарям", отвърна Борисов и допълни: "Сеир на хората не искам да правя", беше категоричен Бойко Борисов.

Още по темата

Отговорът на соцлидерката не закъсня. Тя призна, че е изненадана, че Борисов отказва дебат с нея с аргумента, че е жена.

"Първо - това е обида към всички жени, които той смята за недостойни за политически разговор. Не се притеснявайте, че съм жена, господин Борисов. Отдавна чакам да се разберем като мъже", посочи Нинова, цитирана от партийния си пресцентър.

Острите и закачливи реплики между Бойко Борисов и Корнелия Нинова датират още от времето на първия кабинет на ГЕРБ. Тогава двамата редовно влизаха в словесен сблъсък по време на петъчния парламентарен контрол. Именно в един от тях Борисов подметна закачка по адрес на депутатката Нинова, а тя му отвърна с репликата: "Що не излезете отвън да се разберем като мъже, да се върнем и да започнем да работим сериозно".

Днес тя отново отправи поканата, но този път като лидер към лидер.

Нинова си направи и друг извод от днешното изявление на Борисов - че не иска дебат с нея без подкрепа на експерти.

"Това показва страх, че не е подготвен да се яви сам в пряк двубой. Каня го на такъв. Нека той определи мястото и условията за това", каза още Нинова.

По-рано Борисов отново коментира многозначително отстраняването на досегашния главен секретар на МВР Георги Костов.

"Според мен този път са повечко хора, повече КОЙ има, умножиха се, удвоиха се", каза той.

Той се учуди, че след поголовната смяна на кадри, която става в държавата, нито премиерът, нито лидерката на БСП знаели какво става в държавата.

"След като се оказва, че най-големите партии не знаят, "значи някой КОЙ, ама тоя КОЙ вече не е ТОЙ този път, вече има някой друг КОЙ, надявам се да разберем един ден всички", каза Борисов, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
17
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
Ей на ви бат ви Бойко ти нямаш смелостта да водиш един дебат с една жена бе баце а се каниш държавата да управляваш. Корнелия Нинова в сучая се оказа по голяма и умна мъжкарана язък за външният ти вид излагация да бягаш от една жена
51
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не чуваме фактииии червеняции фактииии. Колко пъти управлявахте парите ни?!? Фактиииии, какво направихтее искам да чуяяя? Не да дуднете едно и също бб бб бб тиква тиква тиква. Жалко е че една тиква постигна повече от мн образовани краставици.
50
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТАЗИ ЖЕНА ЩЕ ГО ПОБЪРКА !
49
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТАЗИ ЖЕНА ЩЕ ГО ПОБЪРКА !
48
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНИНОВА Е ПО-МЪЖ ОТ СЕРГЕЙ, НО МЪЖ НЕ Е
47
12
 
4
 
! Отговори
Много интересно преди 7 години
Г-жо Нинова знаете ли,че Радев се обърна на 180 градуса за еърполиция,не мислите ли, така мамите електората си,сигурно знаете, че за държави с ядрени централи е противопоказно да бъдат охранявани от чужди войски!А господин Радев по рождение ли си пада предател и от скоро?
46
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко си намери майстора !!! Тая е по мъж от него !!! А той да не забравя че, и жените гласуват ! Не се намира в Азия !!!
45
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЯ ДА НЕ ПИТА МНОГО "КОЙ?" ЩОТО И КЪМ НЕГО ИМА ПОНЕ СТО ВЪПРОСА КОЙ.
44
5
 
3
 
! Отговори
До 48 преди 7 години
Приятелю, изобщо не знам за какво пледираш и не ме интересува, понеже написаното е неграмотно.
43
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов-кражби, нискокачествено строителство, на цена раздута в пъти, слабо образование и здравеопазване, никакви инвестиции, след две години еврофондовете свършват, а ние сме до никъде. Борисов лиши България от бъдеще !
42
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
42Пенсия не ти искам мнението. 89 свърши отдавна...никви партиини книжки неме интересуват. Интересуваме да се строй и да се гради. На вашето поколение му се нагледахме...позор, необразованост и разсипия.
41
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ Е СПОСОБЕН ДА ВОДИ ДЕБАТ
40
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Туй нещо си признава, че е било мъж! Пак да си смени пола, че и така за смях става!
39
18
 
2
 
! Отговори
65 преди 7 години
Мале тая ще го набие още малко.Много е смешна.Не е грозна жена,ама няма никакво женско излъчване,сексапил липсва.Струва ми се по другарски ще я пуснат по пързалката.
38
4
 
17
 
! Отговори
до №37 преди 7 години
Стига си лъгал бе *** никой не е бил Тиквата по тиквата да става офицер в МВР пък сега да разправя ,че комунистите убили дядо му тоя си е комунист от всякъде дори червената партийна книжката си пази.
37
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
".......КОЙ, ама тоя КОЙ вече е ТОЙ" - а именно "почти" еманципирания комунист Б.Борисов! - "Фурнаджииска лопата N 1" на България!
36
3
 
0
 
! Отговори
Али преди 7 години
До анонимен 33Хайде отиди в Нова или в друга телевизия и покажи как се говорят конструктивни неща и планово.
35
4
 
10
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Нинова май по мъж от ББ, без заучени реплики е гола вода! Пък да не говорим ако излезе срещу Иво Христов, какво ще му се случи :)
34
3
 
16
 
! Отговори
BGN преди 7 години
Глям смях тука, да сравниш говореното на Нинова със селско бобочене, и то на фона на Борисоов, ба*си промитите кратуни!!! Ония плямпа като ЧУБАН .....
33
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те по него време всеки е бил член, не са те питали искаш ли?ББ и Герб:- магистрали-пречистварелни станции-метро-мноого градове обновени инфраструкторно-уважаван сред партнфорите в ЕС!БСП:-фалит на КТБ-фалит на държавата-спрени еврофонфове-назначаване на Пееввки на супер важен пост с държавна сигурност-групировки-слаба митница И така до безкрай.