Избори 2021: ВМРО иска повишаване на доходите и качеството на живот

700 лв. средна пенсия и 2500 лв. средна заплата - било възможно
30 мар 2021 10:10, Красимир Ангелов
83

Броени дни преди парламентарните избори, партиите и коалициите в надпреварата излизат с различни обещания и предизборни програми. В студиото на "България сутрин" възгледите на партия ВМРО представи кандидат-депутатът Георги Дракалиев.

В своите действия и политики ВМРО винаги се е водила от националния интерес и стремежа за благополучие на българския народ, посочи той.

"Националните интереси са на първо място  - доходи, семейни ценности, сигурност. Ние в нашата платформа наблягаме на тези 3 неща и мисля, че ще успеем да ги развием. През последните 4 год. доходите нараснаха.  За първи път в кабинета Борисов 3 беше увеличена минималната заплата и минималната пенсия", заяви Дракалиев.

От ВМРО предвиждат още и увеличение на доходите.

"700 лв. средна пенсия и 2500 лв. средна заплата - може да стане лесно с правилно планиране. Не предвиждаме да вдигаме данъка, а и е много важно да спадне този натиск върху средния бизнес", коментира още кандидат-депутатът е ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него, средства в сферата на образованието също могат да бъдат вдигнати - за всяка следва година около с 10%.

"Подпомагаме образованите родители - като предлагаме данъчно облекчение за тези работещите родите - 450 лв с едно дете, а в Бургас вече стимулираме финансово образованите родители. Тези, които нямат необходимото образоване - има програма за интегриране на обществото, затова направихме задължително образованието от 4 год", обясни Дракалиев.

Той засегна и темата за туристическия бизнес у нас.

"Ние имаме няколко много добри предложения - ваучери за българските туристи, намаляване на 9% данъка на туризма, работим и по програмата "Българско лято", предвиждаме и облекчаване на визите на граждани на туристи на неевропейски страни"

Дракалиев подчерта, че трябва и истинска реформа в здравеопазването, а най-вече да се развие доболничната помощ.


83
Още от София
Избори 2021: Пробваме машините за гласуване пред НС днес
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
3
 
! Отговори
Поплавски преди 2 седмици
Трябва гарга да е изкълвала мозъка на избирателите,за да гласуват за най големите лъжци на Републиката.ВМРО,трябва завинаги да слезе от "коня".Охранили се като сумисти през отминалите четири години,тези никаквици,искат отново да яхнат простолюдието.
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Който може да се спасява.Тук няма да има бъдеще. Отиваме назад с по е 30 години.
67
1
 
1
 
! Отговори
Програмист преди 2 седмици
До Анонимен 54
Ако Бай Райчо на 58 не е постигнал нищо - пиши го тотална щета. Няма и да постигне. И не защото не е можел а защото е *** и не е искал.
Аз пък познавам един заварчик на 72, дето има международна сертификация и се редят на опашка за него, дори само да го запишат като консултант.
А бай ти Райчо нека си пие ракийката, и да псува скапаната държава. Хак му е. Както с него така и без него.
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ВМРО няма никакво право да иска това за доходите. Те са управляващи и трябваше да го направят, а не да го искат от някой друг, сякаш те нямат нищо общо с управлението на България.
65
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Намалете си вашите доходи и разходи в парламента и ще има бол за останалите и да започнете да си плащате осигуровките не ние да ви ги покриваме щот сте нагли
64
0
 
7
 
! Отговори
все тая песен преди 2 седмици
Всички ще се погрижат за народа= ще се погрижа за родата си
Ще вдигнем заплатите= ще си вдигна заплатата
Ще подпомогнем родителите=ще подпомогнем малцинствата
Ще вдигнем пенсиите=ще си посигурим собствените пенсийки
Ще създадем нови закони=ще ви изтръскаме с нови и безсмислени такси
Ще се погрижим за здравеопазването= ще облекчим източването на здравната каса
Ще се погрижим за екологията=ще ви плеснем още една еко винетка, да има работа печатницата ми и банката на баджанака ми
63
1
 
5
 
! Отговори
и аз искам, ама... преди 2 седмици
"Едно е да ти се иска, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш."
Николай Хайтов
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Какво им пречеше да го направят досега ? 4 години ни управляват те.
61
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Беден народ в 21 век е само този който с про'стотията си избира винаги грешните управляващи ! В ЕС ние сме първенци по бедност, първенци по корупция, първенци по пр'остащина ! Някой замислял ли се е защо ни нарисуваха като "тоалетна чиния" и рисунката обиколи света, някой замислял ли се е, защо вчера клип как бият футболен съдия на мач в някакво село в България пак обиколи света ? Никой никъде не ни смята вече за нормална държава след като такива неща се случват само на нас, простите овце !
60
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В Румъния средната пенсия е наши 1000лева.
Май доста поизостанахме,а бяхме по добре.
59
4
 
7
 
! Отговори
ами преди 2 седмици
Помаците от вмро пак лъжат,вижте им имената всичките са помашки!
58
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Гласувайте за същите у'р'о'д'и в политиката овце мъ'рш'ави, гласувайте отново за душманите си защото за една овца винаги пътят до поляната е един и същ, докато се промени в следващият за кланицата ! Мал'оумието в България прогресивно се увеличава, също като бедността, която е следствие на про'сто'тията !
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Бг-овцата винаги прави една и съща грешка,точно както всеки политик всеки път и обещава едно и също,всеки път и постоянно,това е да се води за носа,достатъчно е някой нещо да подхвърли и ма'лоумието веднага го приема като истина и го разпространява без да помисли дали е така,това доказва огромната липса на мозък и огромната зависимост от друг,затова и овцете никога не напускат стадото си,за да не се отдалечат и изгубят!Светът не се интересува вече от Б-я,затова и Тиквата кацна в САЩ в пустинята!
56
3
 
2
 
! Отговори
Vako преди 2 седмици
Слаф нали се вижда как се държи с подчинените си.
Така ще се държи и с народа ако докосне власт.
55
0
 
8
 
! Отговори
Истината преди 2 седмици
Искате но само преди изборите.
После друго ви се иска.
Последните десетилетия го доказаха.
54
0
 
7
 
! Отговори
А случайно да иска . преди 2 седмици
да се спре с корупцията и да се спрат кражбите ?
53
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тук един написал как се придвижвал Слави, с какъв джип и с колко охрана, като, че ли той е в охраната ми или го следи по поръчка на каскета, ха ха ха как се водят за носа хората които нямат свое мнение и пасат в стадото на овцете ? България е обечена заради такива мал'оумници като този от № 52 "до 50", жалка картинка, затова емигрират умните за да оставят про'стите да ги води някой овчар до ливадата на бедността ! Голяма част от емигриралите ще гласуваме за Слави !
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Програмист 48

Окей да предположим, че Бай Райчо се бръкне с няколко хилядарки. Сега шефа - почнал с държавни куфари ще каже, бравос ! Супер си, Райчо, айде почвай да работиш двойно, вдигам ти заплатата с 100-150 лв !
Ще кажеш, ама той може да отиде в...

Не, не може, бай Райчо е на 58 години, има заеми, семейство и живот в горно-нанадолнище. Няма да тръгне в европа или да се *** по други населени места, а в града има едно предприатие дето ползва шлосери. После от фирмата се оплакват.
51
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Слави е по-умен от Пожарникаря милион пъти и каквото рече го прави, доказано е от поведението му и с референдум за който гласуваха над 3 млн., но схемаджиите, измамниците и шарлатаните в НС го отхвърлиха, а днес гледам тук от изказите под статии неразумните и ма'лоумните са много които не го искат без да са го пробвали като политик каква стока е, но когато човек няма мозък в тиквата си като Тиквата винаги избира грешният човек, затова сме първенци по всичко лошо !
50
4
 
5
 
! Отговори
До 50 преди 2 седмици
Ще гласуваш за Чалгаря, който се движи с брониран джип и два

джипа с охрана!

Нима смяташ, че нормален шоумен се движи с брониран джип?

Ако това е така, определено си *** човек!

Ако Слави Трифонов влезе в парламента, това ще е най-голямото

доказателство за израза "*** народ, слаба държава!"