Дончев: Категорично не се чувстваме изчегъртани

Правителството прилича на агенция за политически PR
131
Дончев: Категорично не се чувстваме изчегъртани
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Категорично не се чувстваме изчегъртани. Кое ще изчегъртат? Направено или стотиците хиляди хора, които ни подкрепят? Една партия, освен ръководство е и идея, заедно с хората стоящи зад нея". Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев пред Нова телевизия. Той води и листата на "ГЕРБ-СДС" в Габрово.

"Партиите по стар български обичай, вместо да се състезават с идеи , се замерят с кал. Това което прави ситуацията различна е правителството, което има за основна цел да торпилира ГЕРБ. Да не забравяме и ролята на президента, като принципал на служебното правителство, чиято основна цел е да измени и изкриви резултата от изборите", обяснява Дончев.

Още по темата

Той добави, че повечето уволнени в последните месеци не са членове или активисти на ГЕРБ.

"Правителството по-скоро прилича на агенция за политически PR. Сериозни твърдения като тези на Бойко Рашков вървят заедно със сериозни доказателства. Смятате ли, че ако нямаше дори белег на доказателства те нямаше да го извадят?", попита Дончев.

"Борисов даде ясно обяснение, че той шкафче с кюлчета няма", каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

"Хората освен всичко останало, искат някаква яснота. Кой какво би правил в дадена ситуация. За нас е важно да служим вярно на обществото, каквато и роля да ни е отредило то. Няма нищо нередно в това да си в опозиция", смята Дончев.

Според него качеството на едно управление зависи от неговата политическа конструкция.

"Ако се съберат партии, които са обединени от нагон към властта или са против някой това не е добре. Единственото, което легитимира съществуването на някои партии е че са против нас. Това е весело", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този какъв куц кон се оказа не е истина. Беше много тъжно да го гледаш как се мъчи да даде разумен отговор, защо крадат и са съсипали държавата.
69
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Томи, изчегъртването не е започнало, но имай търпение -малко остана.
68
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам малка фирма и никой не ми е помагал, нито преди пандемията, нито по време, нито след...Затова се нервирам, че всичко ми е изрядно, но не се казвам Пеевски и просто никой не ми дава шанс. Напълно разбирам хората, които имат облаги по времето на управление на Герб и обществените поръчки, които те изстрелват високо. Колкото и да си глупав с гръб и банкова подкрепа няма начин да не успееш. Но не мога да разбера останалите, готови да простят откраднатото и Бойковата изцепка с Ердоган.Те си знаят
67
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави измамата на избирателите не дава интервюта тук, но пред Монд се изцепи, че иска да закрие България и Евросъюза да стане една държава, за да не можело Орбан да си води националната политика и освен това бил за геевете е ЛГБТ то да се вихрят. Що па не каза нещо за оправия на живота на целия български народ. Тие като си го заврат спокойно и всичко ли им е наред като и на геевете хладилниците са им празни...а кредитите пълни.
66
9
 
10
 
! Отговори
СЛАВИ БОКОДОГАНОВ преди 2 години
кАТО ИМАШ НУЖДА ОТ ИНТЕЛИГЕНТНИ УПРАВЛЯВАЩИ, ЗАЩО ГЛАСУВАТЕ ЗА ПРОЕКТА НА герб И дпс - СЛАВИ ПАТЕРИЧКАТА ИМ. ИВА МИТЕВА ЛИ Е ИНТЕЛИГЕНТНАТА - ДАА ТАКАВА Е, ИНТЕЛИГЕНТНО НЕ ГЛАСУВА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА МИЗЕРНИТЕ ПЕНСИИ. ИВЧЕТО ОТ РАЗГРАД НА ДЕПЕСЕТО БАСТИОНЧЕТО И НАЗНАЧЕНИЙЦИЕТО В АДМИНИСТРАЦИЙКАТА НА ПАРЛАМЕНТА...
65
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дончев, лъжецо, ти си същия като партиите на цара и на слави, нали имате общ кукловод, идеите ви не са за казване, защото никой няма да гласува никога за вас, АНТИПОЛИТИЦИ. ВЪОБЩЕ СТИГА НИ ЗАБЛУЖДАВАХТЕ ЧЕ СТЕ НЕЩО РАЗЛИЧНО, ВИЕ СТЕ СИ С дпсИ СЛАВИ В ЕДНО ГЪРНЕ. ТЕБЕ ПА ОТКЪДЕ ТЕ ИЗКОПАХА ОТ КОЕ ПОСОЛСТВО ТЕ СПУСНАХА В ЛИСТИТЕ ПРЕЗ 2009 ОТ НИЩОТО, СЪЩИЯ СИ И ТИ ДЪРТ МИСКИНИН СПОРИ С НОВИ МИСКИНИ.
64
10
 
36
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
Споко, Дончев! На 12-ти, в понеделник пак ще си говорим. Ей тогава ще падне голямото чегъртане. Сегашните само са ви накиснали в мивката. Следващите ще ви чегъртат.
63
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дончев, как не разбрахте, че вече имаме нужда от интелигентни управляващи. Учили и специалисти в това за което са учили, владеещи чужди езици, представителни и т.н. След като сме в Европа ни трябват политици, които да представят достойно държавата ни. А това се получава само с учили, образовани и интелигентни хора. Вече живеем в друго, ново време за света. Герб е това, което беше при комунизма. В момента с някои изключения, временното правителство е както трябва да изглежда европейско правителс
62
8
 
26
 
! Отговори
зер преди 2 години
Томиславе, вие може да не се чувствате изджегъртани, ама сте. Свиквайте с този факт.
61
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За мен е радостно , че караидь и борисов с посещенията и исказванията си при - ердоган в турция ясно показаха за кои работят
60
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИЗКЛАНИТЕ ХОРА В БАТАК ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ В ГРОБОВЕТЕ СИ, АКО ВИДЯТ КАК БЪЛГАРИЯ Е ДАДЕНА НА КОНЦЕСИЯ, И МУТРИ И ЧАЛГАРИ ТУРСКИ СЛУГИНАЖ Я СЪСИПВАТ.Прочети още на: https://dnes.bg/izbori-2021/2021/07/08/slavi-trifonov-imal-predvid-edno-ime-za-premier-uchil-govori-ezici.496273#comment-newest
59
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги ми е изглеждал нечистоплътен. Ниско интелектуално ниво. Когато сравня временното правителство с тези, направо Бойко е като прероден Т.Живков. Смешките му, простотиите, които ръси за магистралите, точно Живковите истории." Тази година полупроводници, а догодина цели проводници"......С една дума всички са отчайващи.
58
4
 
6
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
" ИЗПРАВЕНИТЕ МУТРИ " ГОВОРЯТ --- " АКАЙКИ ПЛУВАЙКИ- ИЗПРАВЕНИ В МОРЕТО " - ХЛЪЦ И СА СЕ ЗАДАВИЛИ !!! КОЛКО СА КМЕТОВЕТЕ И СЪВЕТНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ ЗА "ИЗЧЕГЪРТВАНЕ " ??????????????
57
16
 
6
 
! Отговори
Правоверен преди 2 години
Ние мюсюлманите сме с вас - слава на - ердоган и борисовПророка е справедлив
56
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този човек, когато се появи по медиите, просто сменям програмата. Много ми е трудно да изтърпя изказа му. Имат един диктатор и това са лакеите му. Управление, което съсипа образованието и спорта. Това са най-важни неща за едно общество. Статистиката показва в миналото сме били едни от първите по образование, а сега се нареждаме при последните. Срамота е, че сме в Европа. Такова опростачване никога не е било. Ужасно е да гледаш кой ще определя съдбата ни на изборите.....
55
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правителството в момента работи. Не ни занимават от сутрин до вечер със собствените си "незаменими"особи и с монолози. Когато един бивш министър председател застане под чуждо знаме с една цел да му се помогне в изборите. Такъв политик сам се е изчегъртал. С този си ход жаден за власт, учуди дори и собствените си фенове.
54
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е било винаги. Едни строят и създават, други чегъртат. Кой каквото умее
53
20
 
16
 
! Отговори
Глупава толерантност преди 2 години
Дончев,за толкова години в управлението да сте забелязали да е направил гуша или корем?По лицето му личи умората от непрекъснати битки с невежи и непросветени администратори.Това е един от най-дейните и аналитични кадри на Герб,човек на отворените врати за консолидиране на мнения,аскет в личния живот, търпелив работохолик.Чрез широко обсъждане точно той подготви Планът за Възстановяване,който Борисов глупаво задържа,за да го предаде на Радев,че така било редно,вместо да го внесат отдавна в ЕП.
52
15
 
24
 
! Отговори
До № 15 преди 2 години
Фашизма беше при престъпната тиква. А това е най доброто правителство в историята на България!
51
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоропоговорка:Изчегъртани мозъци чегъртат с чегъртвалки за изчегъртване на неизчегъртваемото.