Радев към Черни връх: Походът към по-справедлива България започва от тук

Време е да поемем към върха – там, където Щастливеца намираше щастието, заяви президентът
Обновена: 17 окт 2021 14:27 | 17 окт 2021 11:05, Красимир Ангелов
672
Радев към Черни връх: Походът към по-справедлива България започва от тук
Снимка: БГНЕС

Румен Радев и Илияна Йотова дадоха официален старт на предизборната си кампания с поход от хижа Алеко към Черни връх на Витоша. Заедно с тях са журналисти и представителите на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на кандидатпрезидентската двойка за втори мандат.

Походът към по-справедлива България започва от тук, заяви Радев в началото на похода.

Още по темата
"Избрахме това място, защото Щастливеца е от онези българи, които повече от век вдъхновяват с родолюбие, талант и дързост – гражданин на света и патриот. Алеко – народопсихолог и в същото време адвокат на верните, любител на природата и ценител на красотата.

Всички знаем тъжната история как именно Алеко стана жертва на своя герой и затова ние, неговите потомци, е време да надрастем слабостите на неговия герой. Време е да поемем към върха – там, където Щастливеца намираше щастието", допълни Радев.

По думите му българската планина освен красива е и избор на вдъхновение и урок по родолюбие. Изкачването, редом с изпитанията, сплотява, гради характер, калява волята и зарежда с вяра, каза още Румен Радев.

Илияна Йотова заяви от своя страна, че Алеко Константинов се е борил с пороците, с които и те като президент и вицепрезидент също се борят – корупцията, малодушието и предателството.

"За съжаление, над 100 години по-късно неговите пътеписи, неговите разкази и герои, като че ли са писани за днешното време. Ако си спомним как Алеко Константинов пишеше за изборите и за злоупотребите, сякаш пише за това как ГЕРБ прави избори", каза още Йотова.

Тя съобщи, че днес с Радев посвещават своята кампания на българската природа, защото не искат повече бетонни хватки.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


672
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В какъв смисъл по-справедлива? Със сертификати по-справедлива ли ще е?
27
6
 
21
 
! Отговори
КГБ прайм тайм преди 2 години
Радев прави лицеви опори, Радев ходи на Витоша.
26
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това недоразумение върна държавата 20 години назад,чака ни тежка зима,но за съжаление множество прости българи ще гласуват за него,още съм оптимист и се надявам да не са над 50 процента!
25
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ловните дружинки предупредени ли са да внимават да не сбъркат да отстрелят баба Меца!?
24
7
 
37
 
! Отговори
Цинизъм преди 2 години
Пълен цинизъм на фона на кризите...отидете в болниците,посетете Камен бряг,влезте в магазините,предприятията....вижте лицата на хората...И какво виждате? От Черни връх!!! Безумието на едно лицемерие!
23
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 8 "наясно ли сте какъв бърз ум и рефлекси имат трениращите бойни спортове че да се измъкват от ударите на съперника за части от секундата,и че със сигурност коефициента на интелигентност им е доста над вашия!!" Бойни спортове е тренирал Борисов, не Радев. Да разбирам ли, че мислиш, че Борисов е много над твоя интелект (не, че е лъжа де).
22
5
 
36
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА, ТОВА ЩЕ Е АБСОЛЮТНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ РАДЕВ Е ФАЛШИФИЦИРАЛ ИЗБОРИТЕ С НАСТРОЙКА НА МАШИНИТЕ! ТРЯБВА ДА СЕ БРОЯТ И РАЗПИСКИТЕ КОИТО ИЗДАВАТ МАШИНИТЕ!
21
9
 
28
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Тоя отива да огледа и да си направи землянки, че като го погнем да има къде да се крие
20
11
 
35
 
! Отговори
ОО специалист преди 2 години
Този човек до тoaлeтна не ходи ли, че да дадете и от там репортаж! Все пак му е основно занимание през цялото президентстване!
19
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох аман от предизборни агитации на гърба на ГЕРБ! Да беше оправил драмата с лифта, като си толкова заинтересован за планината и БГ
18
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо нямаше ли заповед против масови събирания , мероприятия и т.н. или за нас не се отнасят тези неща ,да ги спазват балъчетата
17
30
 
5
 
! Отговори
Словянин преди 2 години
Радев=Герджиков=Панов= американско робство. Костадинов и Възраждане са Отечеството!
16
6
 
10
 
! Отговори
Баба меца преди 2 години
Там горе има мечки стръвници по 700 кила.не даи си боже да те засрешне.и да нямаш пушка двуцевка.като се изправи на краката е 2 метра,търчи като кон и се катери по дърветата като тигър.
15
4
 
20
 
! Отговори
Реалността преди 2 години
До продължаваме....СЕГА ПО-ДОБРЕ ЛИ ЖИВЕЕШ????
14
15
 
9
 
! Отговори
Свалихме ГЕРБ преди 2 години
И най-дългия път започва с първата крачка. Кон Фу Тсе
13
16
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стой си на Черни връх Румбешко,за хижар ставаш,сутрин ще правиш лицеви опори на чист въздух и най-сетне ще си полезен с нещо на нацията!
12
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петър Стоянов си ходеше постоянно на Витоша, но не го даваха по телевизора. Само незнам вицето дали ще може да се качи или ще я бутат.....
11
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне уборка направете, то само напразно ходене за какво.
10
11
 
24
 
! Отговори
адолф преди 2 години
Ако въобще стигнат до върха най-добре ще е да си останат там завинаги.Така ще има некъв шанс да се оправим.Ама ако може да земат с тях Дончева и Манолова,че нещо не ги виждам на снимката.
9
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро ще се молим на Бойко да си запази чекмеджето и дори цял шкаф с пари да си вземе, само да се върне да спасява България.