Герджиков: Загубихме, но повлияхме на политическия стил за обединение

Целият държавен апарат работеше за действащия президент, заяви той
Обновена: 21 ное 2021 22:15 | 21 ное 2021 20:28, Веселина Йорданова
171
Герджиков: Загубихме, но повлияхме на политическия стил за обединение
Снимка: БГНЕС

Честито на победителите, всички се надяваме, че ще се сбъднат техните обещания за следващите пет години, а не моите прогнози от последните седмици. Това каза кандидатът за президентът проф. Анастас Герджиков на пресконференция след края на втория тур на президентските избори.

Той посочи, че резултатът е такъв, защото с Невяна Митева не са достигнали до сърцата на всички българи, но и че хората не вярват вече на никого.

Няколко неща ни попречиха - това, че през цялото време нашите съперници вместо да изтъкнат какво са направили през последните 5 години, непрестанно повтаряха, че сме свързани с дадени партии и хора, това не е истински дебат, каза още той

Целият държавен апарат работеше за действащия президент, подчерта Герджиков. По думите му вътрешният министър е бил говорител на предизборния щаб.

Гласът на ДПС се раздели сравнително равномерно между мен и г-н Радев, каза още той.

Според него обаче истински големият проблем е ниската избирателна активност.

Въпреки всичко това, което направихме, не остана без резултат. Повлияхме значително за промяна на политическия стил и поведение - изведнъж всички кандидати заговориха за обединение, каза Герджиков и допълни, че според него това ще остане и се вижда и в поведението на партиите, които за момента оставили разделителните линии.

Той увери избирателите си, че гласовете им ще продължат да се чуват.

Това, което е сигурно, е, че няма да поема по пътя на политиката. Естествено, че ще се върна в университета, заяви още Герджиков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още по темата: Анастас Герджиков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
2
 
0
 
! Отговори
Well mister Newell преди 2 години
That lack of finances and charity for slave labor is kinda pissing me off ... You should know that exactly because of my stubborn behavior against those fact still I am national, european and world record at an artistic technique ...
120
0
 
0
 
! Отговори
E как преди 2 години
Открито да ви представя банковите си сметки и личните си данни. Би трябвало да ги знаете щом сте на позициите на които сте. В банка ДСК са!
119
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какво обединение постоянно мърмори товаНедоразумение като Плевнелиев ! С кого да се обединя ? Сгербероседераскатамърша ограбила България и присвоила хиляди бизнеси ? дано тоя ништасник си замине до коледа на оня свят
118
5
 
4
 
! Отговори
Strife преди 2 години
Разбирате ли господа господин Васил Божков тиражира, че неговата компания "Национална лотария" е легален бизнес!Но след като не е платил към 700 милиона лева данъци , а оборота на компанията е бил към 3 милиарда лева ...това го прави финансова пирамида.И иззетата от него собственост е на стойност дължимите данъци и раздадените печалби и разходи се пита в задачата къде са 2 милиарда BGN!И господин Пеевски се издирва за стокхолмско синдромова нацистка пропаганда през 90те?
117
5
 
0
 
! Отговори
Strife преди 2 години
Капитан първи ранг Ангелов ... На вашите услуги!Може да е най-ниският чин капитан, но съм капитан... И изисквам гарантираното ми от Женевската конвенция отношение!
116
0
 
7
 
! Отговори
Strife преди 2 години
Между другото чул съм и знам със сигурност, че родът Сакскобурготски са станали прилично финансово осигурени поради определени престъпления извършени от Алфа мъжкия и алфа женската!Тъй като са мародерски иззети от българския данъкоплатец ... Може ли да ги Изземете и върнете в хазната.Държавата има плащания да извършва не да храни Третия райх!
115
4
 
0
 
! Отговори
Strife преди 2 години
Трябва да ми осигурите ново копие на Конвенцията за правата на човека подписана в Хага! Моята изгоря с едно метално перо! Не закалих нож с нея , защото някой хора по нея са без права!
114
2
 
1
 
! Отговори
Strife преди 2 години
Тази услуга може да струва и по-малко на европейският данъкоплатец - като нали се приберат едни пари откраднати от българския данъкоплатец! Ако презокеански те съюзници на Европа проведат един възпитан разговор с господин Байдън и споменете престъпления срещу човечеството, легализиран робски труд и легализиране на Третия райх от остатъци от Третия райх аз съм сигурен, че САЩ ще сътрудничат... Споменете и думата мародерство в особено големи размери ...
113
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Strife А средствата на г-н Борисов ,скътаните ,да му ги оставим ли ?
112
0
 
2
 
! Отговори
Strife преди 2 години
А тази услуга щяла да струва 2 милиарда + на европейският данъкоплатец.Ми ок по-хубаво ли е? Конвенцията за правата на човека в Хага да ви я скъсам пред очите и да знаете, че тя струва точно нищо тук в тази държава!Има и друго решение за тия пари ако в тия пари са ви проблема: Изземете средствата на господин Божков или намерете къде ги е скатал, една сделчица от МОН може да приберете към милиард от нея с лихвите!
111
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
много обичам да псувам комунисти, какво да направя.
110
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя ***-р-сон с герданите кво мрънка ..ГЕРБ квото пипне се скапва масонче той с гердани
109
0
 
0
 
! Отговори
Не се е случило чудо преди 2 години
Не съм възкръснал , един Phoenix Down и съм що годе жив !Ама си бях заминал почти ....Та за ония париииии?????
108
5
 
0
 
! Отговори
Motherfucker преди 2 години
До Киро Рамбото --- Действително въпросното лице е скарано с политическата лоялност, начин на мислене, икономическо планиране и плещи глупости на поразия. Добре че нашите комшии знаят кой е, защото някои от неговите изказвания можеха да доведат до военни действия. Надали ограничените гласоПУдаватели асимилират подобни издънки.
107
0
 
0
 
! Отговори
Е как какви пари? преди 2 години
Ами тези за нанесените върху мен щети и колкото отсъдите репарации.... Ама разбирате ли когато една държава започне война с друга държава и я победят плаща после щетите нанесени върху цивилно население и т.н.И се отнася и за индивиди - над 15 000 човека! И пенсионери има! Ама и колкото дадете за услугата! 76 000 BGN съм изработил и са щетите по мен!А другото ли? Колкото дадете по дела!
106
0
 
12
 
! Отговори
Джучко преди 2 години
Чао Белла Чао
105
0
 
11
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Тоя неадекват друго освен "обединение" май не е чувал.
104
0
 
24
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
Ти загуби заедно с ГЕРБ и Борисов!-:) Тези на които чакаше гласовете,половината гласуваха за Радев! Скрийте се вече!-:)))
103
3
 
1
 
! Отговори
Споменал съм май? преди 2 години
А за легализирането на Третия райх споменах ли?А за легализирането на военните престъпления тук?Споменах ли?Явно съм споменал!
102
2
 
1
 
! Отговори
До господата в Хага преди 2 години
Споменах ли 15000 + човека в наказателен безсмислен легализиран скрит интелектуален робски труд?Според 3 закона и вашата кожа нвенция за правата на човека?