"Възраждане" за преговорите с "Газпром": Трябваше да започнат преди месеци

Според Искра Михайлов от диалога зависи живота на всеки българин
30 авг 2022 09:22, Петя Славова
133

 

"Възраждане" смятат, че само те могат да нормализират доставките на газ от "Газпром". Това заяви лидерът на партията Костадин Костадинов по повод очакваният отговор от руската компания за доставките на газ за България.

"Тези преговори изискват обективна преценка и независима комуникация. Ние нямаме зависимости от нито една външна сила. Трябва да се води икономически диалог, който касае живота на всеки българин. Предходното правителство постави взаимоотношенията ни с Русия, с която ние имаме икономически полза да сме в добро партньорство, в риск", заяви бившият депутат от "Възраждане" Искра Михайлова.

Още по темата

По думите ѝ не се прави достатъчно, защото това, което те казват до момента е, че ще се опитат да стоплят комуникацията по този договор, която била развалена от правителството на Кирил Петков.

"Месеци по-рано трябваше да започнат нови преговори по договор, тъй като настоящият изтича. В момента имаме договор, който не се изпълнява двустранно, тъй като ние отказахме да открием допълнителната сметка, с която да превалутират от "Газпром", посочи Михайлова пред Bulgaria ON AIR.

Тя добави, че не могат да кажат какъв ще е отговорът от руска страна, но това, което ние трябва да направим, е да се справим с тази криза.

"Предизборната кампания ще бъде изпълнена с неистини. Доскоро управляващите се опитват да вменяват вина навсякъде другаде в кризите, които са породени. Кирил Петков еднолично прекрати отношенията с "Газпром". От "Възраждане" трябва да се борим да сме първа политическа сила и да управляваме държавата самостоятелно. Едно лошо сглобено коалиционно правителство няма как да изправи България на крака. Няма в момента политическа организация, с която да водим преговори", заключи депутатът от "Възраждане".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 119 анонимен . . . . . Кой те кара да си в този форум или интелектуално не си в състояние да сменяш форумите? За тези с едноцифрените IQ-та си представям, че е трудно!
121
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах Дренчев. Срам и позор. Възраждане, и вие ли сте в тежки зависимости!?!?!?! Затова ли махнахте Пасков?
120
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин,ли я чеше?
119
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин си има Копейкина нещо като Бялата Златка и оная дето му роди.
118
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 120:Като не сме фактор не се занимавайте с нас.До 119:Те не направиха сметка в Газпромбанк.А "болшевиките" са украинците.70 г. бяха болшевики.Да си ходят и да останат само бесарабските българи.
117
3
 
4
 
! Отговори
До 118 преди 1 година
Никой не ви мрази.Не сте фактор.
116
10
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
117-ти, ами кой бе, ние сами ли си врътнахме кранчето за спиране ? Боже, защо не разкараш тази болшевишка навалица от България, ние не можем колкото и да искаме, но ти можеш, вземи ги при теб и ги вразуми !?
115
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Двама платени коментатора се събрали да лъжат...лъжете,лъжете...нали ни мразите нас българите?Не пропускате да обиждате.Кой знае какъв кеф ви е да тънем сега в мизерията заради Кирчо и Кокорчо.
114
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 113:Ти си от стадото щом вярваш на лъжите как Русия сама ни спряла газа и т.н.
113
2
 
5
 
! Отговори
до 112 преди 1 година
А Копейкин и Путин ли ще ви ги платят ? Бреййй какви използвачи, все някой трябва да им плаща нещо ? Защо не попита повече ли ще работим за да плащаме, а питаш кой ще ти плаща, защото не ти се работи, нали така, гледаш "метър да минеш" ? България е бедна, защото такива и*иоти не мислят как да заработят парите си честно и достойно, как някой да им плаща "масрафите" ! Типично комунистическо мислене на изнудване и рекет !
112
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога ще върнете субсидията ммаааа?Или вече я профукахте?
111
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 113 Ами ще слушат,щото Копейкин се разпорежда еднолично със субсидията .Ако рече ще им даде, ако рече -ще ги шутира като Гунчева .
110
4
 
8
 
! Отговори
до 95 преди 1 година
Вие копейките когато някой не мисли като вас турчин ли е бе ? Как целенасочено Копейкин ви избира все тАпоглави недоразумения, че да му стоите мирно и послушно, каквото каже той това е истината и само истината, а вие послушно като овче стадо с наведени главици го следвате по пътя на простотията и зависимостите !
109
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не стига,че платените пишат откровени лъжи ами заплашват и обвиняват в неща,които не са вярни.Да си ходят пред огледалото и там на воля със заплахите и обидите!Те ли ще ни плащат сметките?!Съмнява ме...сигурно ще се изнесат в друга държава.
108
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 107:Ама си продължавате нагло с лъжите...защо не направихте сметки в Газпромбанк?Тези санкции Русия ли си ги сложи сама?Ако си мислите,че ние българите сме *** да знаете,че грешите.И с този цитат заковаваш как ни мразиш.Като мислиш лошо за нас не се занимавай с нас!Иначе заради ЕК цените от Газпром ще са по-високи и ни е ясно на всички.Както виждаш си се търсят алтернативи,но платените ни правят протести и ни пишат в коментарите измислици.
107
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По добре в тайгата на парно отппление отколкото в цивилизацията на студ! Който не е разбрал това елементарно правило, никог няма да разбере! Нищо общо с Русия, защото тайга има не само в Русия! Тайга е там където сам се поставиш, ако ще да е центъра на Брюксел!
106
6
 
8
 
! Отговори
до 86 преди 1 година
Отговор---Западен автомобил, западен GSM, разходки на Запад, дрехи от Запад---НО , ВИЕ РОБИ ТРЯБВА ДА СТЕ НА ИЗТОК, ЗА ДА МОГА АЗ, КОПЕЙКИН ПЪРВИ, ДА ЖИВЕЯ КАТО НА ЗАПАД!
105
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ваксинирани антиваксъри върнете субсидията!
104
4
 
7
 
! Отговори
Достойнство преди 1 година
Всеки народ трябва да има национално самочувствие и достойнство. Какво достойнство има българина, на който Газпром еднострнно, в противоречие с договора, безцеремонно и без предупреждения в нормален срок, спря газоподаването, а ние се молим , молим, молим---най-голямото унижение е това, на което сам се подлагаш......Славейков---Не сме народ, а ***, с това ще почна и ще свърша..........
103
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На смешният протест на възраждане,тази викаше:Отворети вратити,аз съм народен прддставител,отвирети вратитииии.Като кандидат -кметица в родната Стара Загора получи малко над ДВА процента.