Петков категоричен: Няма да работим с ГЕРБ!

Когато не се краде пари има, заяви Асен Василев
2 сеп 2022 15:53, Нели Христова
327
Петков категоричен: Няма да работим с ГЕРБ!
Снимка: Facebook

От "Продължаваме промяната" стартираха предизборната си кампания в Пловдив.

Началото бе дадено с флашмоб, като всички кандидати в листите, както и привърженици с плакати в ръце пресъздадоха българското знаме. На церемонията присъстваха  На първа линия бяха Никола Минчев, Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков, Калина Константинова и Николай Денков.

При появата на Кирил Петков и Асен Василев жена на достолепна възраст ги посрещна с прегръдки. "Милите ми деца!", рече Бистра Маринкина и ги разцелува. "Трябва да довършат започнатото. Намериха смелост в себе си. Млади са, интелигентни и енергични. Ще им трябва време, но надежда има. Дойдох да ги подкрепя от сърце", каза пенсионерката, цитирана от "24 часа".

"Днес сме изправени пред избор - между задкулисието на прехода и променена и нова България. България на прехода, в която трафикът на отровни храни вървеше с години през Капитан Андреево, където пенсиите не се качваха, където нямаше детски градини и струваха много пари. Нова и променена България: тази, за която направихме първите стъпки заедно - да увеличим най-накрая пенсиите над линията на бедността. Ще продължим. Да направим детските градини безплатни и да инвестираме повече там", заяви от трибуната Кирил Петков.

Каза, че е обещал на жена от Велико Търново да върне внучката й от Германия и тя да си отгледа тук децата. "Обещах й, защото вярвам, че заедно можем да го направим", допълни Петков.

След него на микрофона застана Асен Василев.

"Тук след няколко дни ще празнуваме най-великото събитие в новата българска история – Съединението. Това е събитието, в което България е показала, че въпреки всички външни сили ще бъде независима. Борила се е за тази независимост и я е отстояла. Без Съединението нямаше да я има България. Това е най-българският акт и начина, по който трябва да водим нашата политика", отбеляза бившият финансов министър. Той добави, че в последнrте 7 месеца пред "Промяната" е имало два пътя. "Лесният беше да се съюзим със силите на прехода, да се разберем с предишните правителства, така, както винаги се е случвало, да им оставим тук-там някой отровен канал или някоя хранилка и все още да управляваме. Ние избрахме трудния път, защото трябва веднъж завинаги да спрем с тази политика на мръсотия, кражби, която ни докара дотам, че след 33 години сме 7 милиона, вместо 9. Крайно време е мафията да започне да напуска страната ни, а не децата ни. И това можем да направим само ако кажем: Не, няма да работим с мафията, няма да работим с ГЕРБ и Борисов!", отсече Асен Василев. И допълни, че искат държава, в която парите отиват при хората, а не в 8 фирми, които изсмукват живителните сили на обществото.

Той предупреди, че това е дълга битка, макар че "Промяната" вече е доказала, че когато не се краде, има пари и за пенсии, и за детски градини, и за по-високи надбавки за майките, за повече кредити за младите хора и за по-високи заплати на учителите, лекарите и полицаите. "Започнахме да инвестираме в хората и техните деца, вместо да пълним кюлчета в шкафчета. Това, което трябва да направим на 2 октомври, е да си довършим работа", обобщи Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
3
 
7
 
! Отговори
знаещ преди 1 година
Нямал да работи с ГЕРБ хаха... На твоето приятелче Венко Сабрутев, жена му случайно да е назначена от ГЕРБ преди 4 години когато бяха на власт, за зам. финансов директор на Български Енергиен Холдинг , холдингът който държи енергетиката??? Та този същия Венко си е част от ГЕРБ и ДПС , а Кирчо ще ни залъгва , че нямало да работи с ГЕРБ ???
263
2
 
9
 
! Отговори
До 284 преди 1 година
Има снимка с дрон в рекламата на ПеПе. Наистина няма никой,освен ПП Пълен Провал.
262
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм от Пловдив. Живея на 5 минути от мястото на събитието. Сградата, която виждате зад флашмоба на ПП ПП е Военният клуб в Пловдив (емблематична многофункционална сграда в центъра на града). Минавах случайно по време на флашмоба, но освен хората от ПП имаше не повече от 10 човека отстрани. Качете снимки да видят хората мижавия интерес.
261
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Помните ли Сидеров как държеше маса над главата си в същата поза? Хахахаха Да си носят по една ламарина, че много камъни и павета ще летят по Промяната Почина!
260
3
 
11
 
! Отговори
Хахо преди 1 година
Кокорчо немое си вдигне ръцете докрай - гащите му влизали у ду.***.то. Ай режисьора на клипа да прави и за малки деца като Кокорчо нещо, че да не се мъчат
259
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро е като в детска градина. Ще си играя с Иванчо, с Драганчо пък нема. Докато Драганчо му покаже едно лъскаво автоНобилче и Кирчо изведнъж се заиграе с него. Детинска му работа, ама властта и държавното управление не са като игра в детска градина.
258
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро теб не те питаме това, а къде са ония милиарди? И изобщо не ми пука с кой искаш или не искаш да се коалираш- БИТА КАРТА СТЕ!!!!!
257
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До гневен мъж - Що не вземеш да се поуспокоиш и да помислиш. Гневът не е добър съветник. Щом толкова народ скача срещу ПП явно си има причини. Пък те хич не са скрити или отдавнашни. Погледни "промяната" в последните 6-7 месеца и ще ти се изясни народният гняв. Иначе на приказки и закани в ще-време Киро и сие го докарват. Само че, докато те приказват, животът ни тече, по-добре някои, дето ще работят, а не само да се ежат.
256
2
 
17
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Какво "работене" от вас??? Лъж-ци, крад-ци, обирд-жии, моше-ници Нищо. Нищо абсолютно нищо не става от вас. Вие сте го-ла вода.
255
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Американците знаят ли, че няма да преговаряш с ГЕРБ?! А на бас, че ще преговаряш!
254
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП и в частност Петков са царе на лъжата! В никакъв момент и за нищо не може да им се вярва!
253
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петко е стар агент на ДС навре синчето покрай Радев да се реализира
252
4
 
19
 
! Отговори
БЛАГОДАРИМ ТИ КИРЕ преди 1 година
ЗА ВИСОКИТЕ ЦЕНИ- МАГАЗИН ЦБА- БЯЛ ХЛЯБ МИЗИЯ - 350ГР- 1.35ЛВ- 1 КГ Е 4ЛВ- ЧУВСТВАМ СЕ ГОРДА С ТЕБЕ КИРЕ. ТВОЯТА ГОРДОСТ МИН ПЕНСИЯ 465 ЛВ- ИНФЛАЦИЯ НА ХРАНИ 30/40% И МЯТАМ ОТ ТЕРАСАТА 120/160ЛВ- ИНФЛАЦИЯ МЕЧТА ЗА ВСЕКИ ПЕНСИОНЕР
251
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Простокирието се събрало на площад! Шепа хора, но агресивни, нетърпими, омазан в червени линии, непрекъснато в някакъв цикъл сякаш и от там истерични. Няма разум и спокойствие- има лош български и наведени пред стопанина ще ни докарат да студуваме, но и директно ще ни вкарат във войната! Това е секта с бързи и лесни решения за програмисти натискащи цял ден клавиши.
250
6
 
21
 
! Отговори
дедо Его преди 1 година
хора не разбрахте ли,че ПП са поредният политически проект, измислен от ДС и БКП кукловодите само да запазят благините,които крадат и натрупаха от нас вече 30 години...ГЕРБ са единствените,въпреки техните недостатъци,признати от Европа и способни да оправят нешата в Татковината...
249
25
 
12
 
! Отговори
истински мъж преди 1 година
Плазноглавите и лишени от разум,са тези,които поддържат разбойническата организация,която за 12 г. съсипа и окраде всичко.
248
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пп няма да работи с ГЕРБ. Просто им харесва бсп да ги работи тях. Да им извива ръцете. Да лъжат и шикалкавят. Да се провят,че имат позиция,но нямат съюзници. Лицемерно.
247
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И има празноглави дето пак ще гласуват за ПП и Герб ! Едва ли има по прос народ от българите и то в София представете си ! Излиза, че *** от село е хиляда пъти по умен от " увния, красив, интилигентен" софиянец
246
37
 
6
 
! Отговори
гневен мъж преди 1 година
90% от сайтове демонстрират простошки и арогантен език спрямо ПП.Защо ли?Защото ПП са единствените,които могат да са първи.Задкулисието и корупцията е впрегнала всички,за да плюят ПП.Ако човек има ум,ще си направи своя извод.Простащината не помага господа.Идва затвора за багдатския банкянски крадец.Неизбежно е!
245
8
 
33
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
До Факти 264Петков е патологичен лъжец, човек, употребяващ наркотици и разбира се, kypваp. Асен пък е пасивен пeдepact. Гафовете, които натвориха за 8 месеца, ще ги плащаме всички.Тази зима всички ще ги усетим.