Петков категоричен: Няма да работим с ГЕРБ!

Когато не се краде пари има, заяви Асен Василев
2 сеп 2022 15:53, Нели Христова
327
Петков категоричен: Няма да работим с ГЕРБ!
Снимка: Facebook

От "Продължаваме промяната" стартираха предизборната си кампания в Пловдив.

Началото бе дадено с флашмоб, като всички кандидати в листите, както и привърженици с плакати в ръце пресъздадоха българското знаме. На церемонията присъстваха  На първа линия бяха Никола Минчев, Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков, Калина Константинова и Николай Денков.

При появата на Кирил Петков и Асен Василев жена на достолепна възраст ги посрещна с прегръдки. "Милите ми деца!", рече Бистра Маринкина и ги разцелува. "Трябва да довършат започнатото. Намериха смелост в себе си. Млади са, интелигентни и енергични. Ще им трябва време, но надежда има. Дойдох да ги подкрепя от сърце", каза пенсионерката, цитирана от "24 часа".

"Днес сме изправени пред избор - между задкулисието на прехода и променена и нова България. България на прехода, в която трафикът на отровни храни вървеше с години през Капитан Андреево, където пенсиите не се качваха, където нямаше детски градини и струваха много пари. Нова и променена България: тази, за която направихме първите стъпки заедно - да увеличим най-накрая пенсиите над линията на бедността. Ще продължим. Да направим детските градини безплатни и да инвестираме повече там", заяви от трибуната Кирил Петков.

Каза, че е обещал на жена от Велико Търново да върне внучката й от Германия и тя да си отгледа тук децата. "Обещах й, защото вярвам, че заедно можем да го направим", допълни Петков.

След него на микрофона застана Асен Василев.

"Тук след няколко дни ще празнуваме най-великото събитие в новата българска история – Съединението. Това е събитието, в което България е показала, че въпреки всички външни сили ще бъде независима. Борила се е за тази независимост и я е отстояла. Без Съединението нямаше да я има България. Това е най-българският акт и начина, по който трябва да водим нашата политика", отбеляза бившият финансов министър. Той добави, че в последнrте 7 месеца пред "Промяната" е имало два пътя. "Лесният беше да се съюзим със силите на прехода, да се разберем с предишните правителства, така, както винаги се е случвало, да им оставим тук-там някой отровен канал или някоя хранилка и все още да управляваме. Ние избрахме трудния път, защото трябва веднъж завинаги да спрем с тази политика на мръсотия, кражби, която ни докара дотам, че след 33 години сме 7 милиона, вместо 9. Крайно време е мафията да започне да напуска страната ни, а не децата ни. И това можем да направим само ако кажем: Не, няма да работим с мафията, няма да работим с ГЕРБ и Борисов!", отсече Асен Василев. И допълни, че искат държава, в която парите отиват при хората, а не в 8 фирми, които изсмукват живителните сили на обществото.

Той предупреди, че това е дълга битка, макар че "Промяната" вече е доказала, че когато не се краде, има пари и за пенсии, и за детски градини, и за по-високи надбавки за майките, за повече кредити за младите хора и за по-високи заплати на учителите, лекарите и полицаите. "Започнахме да инвестираме в хората и техните деца, вместо да пълним кюлчета в шкафчета. Това, което трябва да направим на 2 октомври, е да си довършим работа", обобщи Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
4
 
35
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Сигурен съм, че ПП ще свършат като НДСВ. Някой вече да чува нещо за тях? Политически трупове. Същото ще стане и с ПП.
243
1
 
18
 
! Отговори
Николчо Пречистийй преди 1 година
Флаш моб хахахаах ,много мило
242
4
 
38
 
! Отговори
Факти преди 1 година
Двата такера с газ на Петков почти фалираха бизнеса.Четри пъти по-скъпа газ е взел и вдига цените сега на 80%.
241
26
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
мали къв страх от г-н Петков...бочко опря до гащите му...бъркай бочко безбожен,в душите на Българите бъркаш от 30...убиваше ги...застраховаше ги след това,продаваш ги от 30 г.,агентт. буда си...съвремен енен.ч.р си,првърнахте с доган Народа ни в...стока,прогонихте децата ни от домовете ни,продавате ги като работна ръка с вебер в икономиките им....дали путин не е по-добрият вариант?според вас да,това насаждате на хората и ако ЕС не си извадят главите от з.д.иците...ще останат без глави!!!
240
3
 
31
 
! Отговори
Лилид преди 1 година
Кой е тоя Петков ?Герб са след 2009 г на власт.Жан Виденов обра българите и фалира държавата,Костов я рапродаде защото бяхмв фалирали и заплатите бяха 5$ на месец.Кирето е Виденов 2 идва да ни фалира и продава окончателно.Мисията му е да трупа дългове ,а дълга е начин да станеш роб.Толкоз...За сега всеки българин дължи 17 хиляди лева дълг.Дълга на Киро и Асен паритъе отидоха на вятара.За социални на мналолетните и многодетните и за други бездънни ями като комисиони и сметки в офшорки...
239
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно пиците с кристали са с супер качество, ПП вие сте много жалки. Гнус ме е от Вас.
238
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП продължава пропадането. Шайка мизерници. Нищо полезно не направили за България. Продължавайте ПП към загиването си.
237
2
 
6
 
! Отговори
Стела преди 1 година
До 255 Е добре де Какви хартийки,това са цели тишлайфери, нали трябва да бъдат по-впечатляващи.Като няма е какво друго ,поне с тишлайферите( покривки за холни масички)
236
9
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
благодаря на кгб-дс ченгетата предаващи Народа на България за минусите!приятели България е Велика и Справедлива Държава имаща Приятели който ще я подкрепят всячески,не позволявайте да отнемат Свободата ви и тази на децата ви срещу...50 лв...служби на минимална...и манипулации на медии на пеевски и домузите,те са милиардери с животите и труда на децата ви...няма ги на Световните Борси!продавачи на души и животи на Българи са!!!не пройзвеждат нищо...само усвояват!фашизъм в 21 век...невиждан!
235
22
 
7
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Подкрепа!Върнахте Надеждата на хората за Свободна,Справедлива и Просперираща България!!!децата на Българите я заслужават...няма да е лесна битка...но да е битка...без Битка няма начин!...те са крайни...убиват хора...през данъчни...през отказ на правосъдие,през отказ на образование и медицинско...мачкат хората със всичко възможно...това е война,ако не сте готови...бягайте,ще я проведем и без Вас!Бог да пази България...от предатели като дпс-гроб-***!
234
5
 
23
 
! Отговори
Е добре де.. преди 1 година
Не си ли дават сметка, че тия хартийки над главите им няма да ги предпазят от народния "дъжд" ?!!
233
6
 
22
 
! Отговори
Ами тогава преди 1 година
Я хайде билетчетата и за Канада, та да се изравнят ония с нас по стандарт !
232
3
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Едни айдуци не искат да делят с други?Това го гледаме 30 години вече,дайте нещо ново.
231
1
 
14
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Каквото говорят овч..арите лъжци ,мошеници от класа ,това говори и стадото,какъвто път посочат овча.арите лъжци стадото на там върви .Какво ,,модерно " стадо от доста млади ОФ..ци.Тежко на България
230
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох.. клетите! Ще минат по пътя на Слави и ще изпият горчивата чаша.Може би не са разбрали, че Народа ги разлюби вече.Не знаят ли, че който пада от власт, губи?
229
1
 
25
 
! Отговори
Хехе преди 1 година
А бе двойкаджии!А Кой ще иска с вас? Вие достатъчно ни "изработихте",сега си починете! Няма да видим Шенген заради вашите безумни решения и издънен бюджет! 20 г. спазвахме финансова дисциплина, а вие с дефицита провалихте за няколко месеца шанса да влезем при нормалните държави. Ама Борисов в виновен! Сопа неокастрена трябваше и за вас и за Учиндолския...
228
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
дрогата не прощава
227
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
то е важно, кой иска с вас да работи-НИКОЙ!
226
0
 
21
 
! Отговори
Въпросчо преди 1 година
Ами ти,бе, Про100 Киро, ти кога и какво си работил ????? Тио,бе, май.му.няк надрусан, ти какво разбираш от работа, от държава, от управление ???? Не ти ли казаха, че си момче за харчене и вече не си ценен ??? Българите ще са ти "благодарни" за "промяната" много скоро !
225
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро може и да няма и 4% гад продажен