Свиленски: Очернящата кампания срещу БСП продължава

Целта била да се урони авторитета на левицата
55
Свиленски: Очернящата кампания срещу БСП продължава
Снимка: БГНЕС

В последните дни се изнасят непрекъснато непроверени, недоказани, манипулативни и неверни данни. В началото на миналата седмица бяхме свидетели на първите такива – че се изнася оръжие за Украйна, че се изнасят пари в Дубай. Самият служебен министър миналия ден опроверга тези данни като каза, че редовното правителство не е изнасяло оръжия за Украйна и че по време на редовния кабинет не са изнасяни пари в офшорки в Дубай. Това заяви Георги Свиленски от БСП по време на пресконференция в централата на партията, предаде БГНЕС.

По-рано от Министерство на икономиката и индустрията съобщиха, че започва проверка за конфликт на интереси на началника на кабинета на Корнелия Нинова и обявиха, че без търг и конкурс, адвокатска кантора е получила договори за над 400 000 лв. от държавата.

Георги Свиленски заяви, че очернящата кампания срещу левицата продължава.

„Целта на тази кампания е да се урони авторитета на БСП, да се урони авторитета на представителите ѝ, които са участвали в правителството и да се унижи БСП като партия”, подчерта Свиленски.

По думите му целта е да се намали представителството на левицата и партията да се постави в зависимост. Той настоя служебният кабинет да не бъде поставян като страна в предизборната кампания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: БСПГеорги Свиленски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АБЕ , КАКВО СТАБА БЕ БАДЖО ?? ТОЙ ОРТАКА СЕ,, ГРИЖИ" ЗА ДЕСИТО........
42
0
 
2
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Половината народ не знае за тях.
41
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква левица бе, Свиленски? БСП отдавна не е лява партия! Ти учил ли си политикономия на социализма, че твърдиш уникални глупости. Посипете си главите с пепел и се прекръстете на БКапитаристическаП!
40
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това което го наричате очерняне е само малка част от истината за золумите ви. Три пъти фалирахте държавата , окрадохте каквото можеше и пак искате властта . Румен Гечев дори нямаше достойството да си подаде оставката ами се баракадира в парламента през 1997 . Сега отново ни го предлагате като баш специалист . Поне един от вас да имаше достойнство да се извини на народа за всичко което му причинихте
39
0
 
8
 
! Отговори
справедливост преди 1 година
Не само едните крадци,всичките на гилотината.Като се започне от приватизация,крадене на банки,пачки,кюлчета...та до наши дни.Детектор на лъжата!
38
10
 
2
 
! Отговори
Отчет Виж фактите преди 1 година
20 годишен резултат-От 9 млн станахме 5 млн.Селата се обезлюдиха.Няма селско стопанство и икономика."Строеж" на пътища с обществени поръчки за наши хора.Ремонт след ремонта.Пропаднало образование.3млрд за путин за безполезен за нас газопровод....Спрян АЕЦ"Белене".....и.т.н......
37
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРИВАТИЗАЦИЯТА НАПРАВИ КОМУНИСТИТЕ КАПИТАЛИСТИ!ЗАКОНА ЗА ЗЕМЯТА И СУБСИДИИ НАПРАВИ КОМУНИСТИТЕ ЕДРИ ЗЕМЕДЕЛЦИ!ФАЛИТА НА БАНКИТЕ НАПРАВИ КОМУНИСТИТЕ МИЛИОНЕРИ ЗАЩОТО БЯХА КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ!
36
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато БКП дойде на власт ВСИЧКО КАКВОТО МОЖЕ СЕ КРАДЕ!НАЙ-МНОГО СПЕСТЯВАНИЯТА НА БЕДНИТЕ! ПОСЛЕ ОТ ТРИБУНИТЕ ПЛАЧАТ ЗА БЕДНИТЕ!
35
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че то остана ли някакъв авторитет на тая левица, та да го уронват? Саокатастрофират се те, ама никой не ще да признае. А да видим колко ще гласуват за тях и нагоре ли върви бройката или надолу. Големи пищялки тоя Свиленски и Нинова, чак неприятни стават вече.
34
2
 
12
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
То па един авторитет...
33
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗАЩО ПОДКРЕПИХТЕ РАДЕВ ЗА ВТОРИ МАНДАТ! ЗАЩО НАПРАВИХТЕ ПРАВИТЕЛСТВО С НЕКАДЪРНИЦИ! ЗАЩО ВАШИЯТ МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО ИСКАШЕ ЗАКРИВАНЕТО НА СПЕЦПРАВОСЪДИЕТО? ЗАЩОТО ЗАЩИТАВАТЕ МАФИЯТА!МАФИЯТА СЪЗДАДЕНА ОТ БКП И ПЛАЧЕТЕ ЗА БЕДНИТЕ! КАК ВСИЧКИ СТЕ МИЛИОНЕРИ И ДЕЦАТА ИЗУЧЕНИ НА ЗАПАД А ПЛАЧЕТЕ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА МАФИЯТА И ДЕМОКРАЦИЯТА!
32
8
 
5
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Като сте същите крадци като гербаджиите, ще ви разследват, съдят и затворят. Това не е очерняне а, справедливост.
31
1
 
18
 
! Отговори
РЕЗИЛ,ПОЗОР преди 1 година
ВСИЧКИ ВИЕ НАПРАВИХТЕ ЖИВОТА НИ ЧЕРЕН- ПО ОЧЕРНЕЩО ОТ ТОВА НЯМА
30
3
 
19
 
! Отговори
Съвет преди 1 година
Свиленски , я по-добре започнете да събирате пари от червените бабички за бензин , че е скъп , а ще ви трябва бая бензин да заредите чинията на Бузлуджа и да отлетите.
29
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
как се очерня нещо, което го нямате, за какъв авторитет може да ми говори този?
28
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименТака е.Това,което комуниста Борисов сътвори,срути държавана.
27
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това , което вие, комунистите, сте уронили в България можем да го опишем като ВСИЧКО ! След комунист на власт - погром на държавата ! Така е и днес !
26
1
 
11
 
! Отговори
От банки плач преди 1 година
Луна щяля да въвежда лустрация.Къде ни пращаш луно,на луната ли?!!
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Или си някой,или си на някой.Унас винаги важи второто.
24
0
 
12
 
! Отговори
натегач преди 1 година
некой друг да повтори думите на другарката импексова :)