Ан Хатауей, Хю Джакман, Хелена Бонъм Картър в "Клетниците"

Продукцията ще се базира на театралната постановка, а не на оригинала от Виктор Юго
Обновена: 4 яну 2012 13:13 | 4 яну 2012 13:13, Петя Славова
1
Ан Хатауей, Хю Джакман, Хелена Бонъм  Картър в "Клетниците"
Хелена Бонъм Картър е една от участничките в новия проект. Снимка: БТА

Подготвя се нова филмова версия на мюзикъла "Клетниците", съобщи сайтът Collider. 

Актрисата Аманда Сайфрид и певицата Тейлър Суифт са получили предложения в новия проект като се предвижда Сайфрид да изпълни ролята на Козета, а Суифт да се превъплъти в образа на Епонин.

Досега сред кандидатките за тази роля бе Скарлет Йохансон.

Филмът "Клетниците" ще се базира на първо място на едноименната театрална постановка, а не на оригиналния роман на Виктор Юго. Режисьор на лентата ще е Том Хупър, сред най-известните филми на когото е "Речта на краля".

Нещо специфично за работата на Хупър бе намерението му да запише вокалните партии на актьорите непосредствено на снимачната площадка, а не в студио.

В продукцията ще участват още Ан Хатауей, Хю Джакман, Хелена Бонъм  Картър, Ръсел Кроу и Саша Барън Коен.

Според режисьора този подход ще позволи лентата да е максимално близка до сценичната версия. Премиерата на "Клетниците" е насрочена за 7 декември 2012 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
:) :) :) преди 12 години
Предстои поредна екранизация на романа "Клетниците" от френския писател Виктор Юго, но този път като мюзикъл, съобщиThe................още през месец юни. Лиъм Нийсън, Джефри Ръш и Ума Търман изпълняваха главните роли в последната холивудска адаптация на "Клетниците" през 1998 г.В лентата Хатауей ще играе ролята на Фантин - работничка, която става ***, след като загубва работата си. Едно от най-големите соло изпълнения на героинята в мюзикъла е темата I Dreamed A Dream, с която Сюзън Бойл започна кариерата си и накара публиката и журито в Britain's Got Talent да онемеят.Нямам представа какво би представлявал този мюзикъл как Жан Валжан ще пее и в какъв стил....бивш затворник, преуспял заможен кмет, ....ГЛАВА XIVНЕОТЛЪЧНО СЛЕДЕН...........Трябва да признаем, че по онова време полицията беше добросъвестна и дори при най-сложна политическа обстановка изпълняваше невъзмутимо своите задължения по надзора и уличното движение........ Вървяха умишлено бавно, за да не събудят подозрение. Гладен хищник, който преследва плячката си уж не нарочно. Само че плячката беше хитра и стоеше нащрек. Бялка и куче, като и съотношението в обемите беше спазено: преследваният беше хилав на вид, а преследвачът беше едър мъжага.Читателят може би щеше да познае и двамата, ако ги видеше отблизо.Какво целеше вторият?Навярно да прибере на топло първия.Когато лице в държавна униформа преследва лице в дрипи, то има за цел да облече и него в държавна униформа. Разликата е само в десена на униформата.Как ли ще звучи това ?Подходящ ли е марша на В.Маринов за Родната полиция ????:) :) :)