Манолова била позитивна, а кампанията мръсна и то от рано!

Тя заложила на позитивна кампания, не се крие зад вандали
8 окт 2019 09:47,
117

Предизборната кампания е много мръсна и заливането с нечисти течности започна много преди старта ѝ. Прави се всичко възможно да се покаже, че сме еднакви и промяна няма да има. Това каза в ефира на "България сутрин" кандидатът за кмет на София Мая Манолова.
Още по темата

По случая с нарязаната ѝ с нож предизборна шатра пред НДК тяобяви, че вече е подала жалби. И попита дали е нормално пред НДК, където са дадени милиони за видеонаблюдение, да не може да се установят нарушителите.

"Очаквам, че искат да ме извадят от равновесие. Заложила съм на позитивна кампания, не се крия зад вандали и платени говорители. Така ще правя тази кампания", подчерта тя.

По думите ѝ Народното събрание не е намерило време да се занимае с важни за хората закони като този за частния фалит.

"Не работя партийно, не работя цветно, аз съм граждански кандидат. Зад мен стоят хора, на които им е писнало да гледат как парите им изтичат. На хората им писна да бъдат управлявани чрез заплахи", каза още Манолова пред Bulgaria ON AIR

Тя допълни, че вече е подписала споразумения за качеството на въздуха, за проблемите с презастрояването и уточни, че не е приемала ничия програма, защото е граждански кандидат.

"Имам ясна биография. Опитите да вадят лъжи от нея са обречени на провал, защото съм под прожекторите 15 години", коментира кандидатът за кмет на столицата.

Манолова заяви, че ще работи в палитра от цветове, ако бъде избрана за кмет. Планира също така създаването на граждански борд за обсъждане на важните за хората теми.

"Нищо няма да се решава зад гърба на хората - това е едно от нещата, което ще променя в работата на Столична община. Моята работа е на терен, от човек на човек. Залагам на срещите с хора, слушам ги и това е моят коз. Хората искат промяна. В столицата се случва дефицит на лидерство. Моята кауза е промяна на управлението в София - зелен, съвременен, умен град", посочи още Манолова.

5000 места в детските градини не достигали през 2008 г., 10 години по-късно, според нея, отново толкова не стигат за децата в детските градини. Броенето трябвало да е различно - не колко детски заведения сме построили, а колко ни трябват. Това е едно от първите неща, с които тя посочи, че ще се заеме, ако бъда избрана за градоначалник.

"Срещам се с млади семейства, които казват, че децата им израстват в списъците за чакащи за детски градини. За личната помощ не е отпуснат и 1 лев, важното обаче е, че този закон го има. Просто трябва да се спази обещанието за заделяне на 150 млн. лева за хората с увреждания. Вижте тротоарите, майките с колички... Изкарах 8 месеца с майките на деца с увреждания, аз познавам тези хора, заедно сме плакали и сме се смели", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мpъcнa жена - мpъcнa кампания
87
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз за жена няма да гласувам
86
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манолова и Фандъкова са една и съща работа.
85
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Майчето направо и разпрали хастара с коментари, които са напълно заслужени впрочем. Как може да си толкова безочлив и нагъл човек като нея? Не съм от София и когато съм там виждам, че макар и бавно нещата се оправят. С години батак не се оправя лесно. Да мислят софиянци, че ако изберат тази соц. кукумявка ще им се стъжни, за 100 лева работа не е свършила, само празни приказки!
84
3
 
19
 
! Отговори
Никога Костинбродска преди 4 години
Мая Манолова погази закона за изборите като излъга цяла България с абсолютно измислената афера Костинброд, което съда доказа след това. Не сме забравили.
83
12
 
5
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Госпожа Манолова е Права - Има Видеонаблюдение , а Полицията не се Интересува ???Вече започнах да вярвам в Предсказанията за Кризата - на никой не му дреме .Ще оберат парите на хората в Банките и Частните Пенсионни и Взаимни Фондове .Ще остане само НОИ и Здравната Каса .
82
3
 
17
 
! Отговори
Позитивната кампания преди 4 години
Костинбродска афера. Асфалт не яде. Протестиращите против избиране на Пеевски за шеф на ДАНС , били платени - Позитивното е , че Майа им се извини . Съмнително позитивно е , че сега тя иска същите хора да гласуват за нея.
81
4
 
20
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Точно обратното - кампанията на Манолова е ***, а Фандъкова е позитивна. И това ще се види на изборите.
80
4
 
24
 
! Отговори
,.,.,. преди 4 години
Луд умора нема,само се поти.Та и Мая Костинбродска така. Неприятна, нахална и крещяща жена.Като всички социалисти.
79
5
 
22
 
! Отговори
Мая-гургулица преди 4 години
Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.
78
2
 
22
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
Ако Б.Б и М.М. се взематМая Манолова: Ако бях ваша съпруга, щях да ви дам отрова.Бойко Борисов: Ако бях ваш съпруг, без колебание щях да изпия отровата.</html>
77
1
 
15
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
Двама пловдивчани в София си говорят: Минавам майна пред ендекато и една майна на палатков лагер и като се наведе майна да видиш т-шаци .
76
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано пред "позитивна" няма друга дума,визираща един интимен вирус!
75
3
 
17
 
! Отговори
за параван преди 4 години
Кой ли ще я измести? - Стар трик на БКП да обявят някой друг и си назначат техен!
74
2
 
6
 
! Отговори
промяна-измяна преди 4 години
До Време за промянаТова ни очаква!
73
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като стане кмет ще намеме ли *** в екипа си? Нали подкерпи втора след Йотова, джендърската конвенция?
72
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По случая с нарязаната &#1117; с нож предизборна шатра пред НДК тяобяви, че вече е подала жалби.на Позитано подай жалбата :)Стари костинбродски номера
71
5
 
33
 
! Отговори
Паисий преди 4 години
До Време за промянаГласувайте за Мая Манолова за да се върне купонната система която ни наложи БСП!
70
3
 
31
 
! Отговори
asd преди 4 години
Мая нямало да допусне задкулисие. По времето на Орешарски беше първи защитник на задкулисието, но сигурно и тя е преживяла "дълбок вътрешен катарзис" и вълка е станал овца. Уж безпартиент кандидатът за кмет, зад който се скри БСП - от срам, това не е ли задкулисие?
69
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предизборната кампания е много мръснa и заливането с нечисти течности започна много преди старта &amp;#1117;. Прави се всичко възможно да се покаже, че сме еднакви и промяна няма да има. Това каза в ефира на "България сутрин" кандидатът за кмет на София Мая Манолова. Taka беше и по време на костинбродската афера!!!!