Манолова гласува за свободна и европейска София

България очаква от нас знак за промяна и демокрация, смята тя
Обновена: 3 ное 2019 13:21 | 3 ное 2019 13:21,
166

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, dnes.bg

Гласувах за свободна, демократична и европейска София, каза кандидатът за кмет Мая Манолова и призова гражданите да упражнят правото си на глас в днешния изборен ден.
Още по темата

Манолова гласува в 58-а секция в квартал Лозенец.

Илияна Йотова: Гласувах за една модерна столица!

България очаква от нас знак за промяна и демокрация, защото без тях всички останали различия нямат значение, допълни Манолова. Отговорност е на всеки един от нас да не дадем възможност на купения и контролиран вот да решава съдбата ни. Гласувайте за промяната, свободата и демокрацията, призова още Манолова.

За процентите разлика между нея и другия кандидат за кмет - Йорданка Фандъкова, Манолова коментира, че всичко е преодолимо и е в ръцете на столичани. Тя отново призова хората да гласуват и да не оставят на други да решават съдбите на София и на България.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
1
 
7
 
! Отговори
Striker преди 4 години
Манолова гласува за свободна и европейска София - Ха! Значи е гласувала за Фандъкова! Браво!
111
0
 
1
 
! Отговори
ха сега преди 4 години
98 процента гласували за двете голяма измама.
110
7
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БРАВО НА МАНОЛОВА !!!НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НИ ОТЪРВЕ ОТ ГЕРБ!
109
5
 
2
 
! Отговори
Малеее преди 4 години
Големи измами с тия избори ,ко става с тая България.
108
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ Е ВСИЧКО НО НЕ И ПАРТИЯ. В ПАРТИИТЕ ИМА ВЪТРЕШНИ ИЗБОРИ А НЕ КОМАНДВАНЕ ПО ТЕХНОЛОГИЯТА НА ВИС И СИКПАРТИЯ НА ЛОГАТИТЕ С БЕДНИ ИЗБИРАТЕЛИ ТУРЦИ И РОМИ
107
5
 
2
 
! Отговори
герб лъжци преди 4 години
От името на обединението се разпространяват и други фалшиви агитационни материали. В "Изгрев" се разпространяват листовки, на които на син фон е написано "Ние, привържениците на "Демократична България" призоваваме всички дясномислещи хора да бъдем активни на 3.10. 2019 г. и да гласуваме против БСП". Листовката е подписана от Инициативен комитет "Изгрев за всички". На балотажа в "Изгрев" се явяват кандидатът на ГЕРБ Цветомир Жеков и на БСП - Делян Георгиев. Фалшиви материали се разпространяват и в софийските райони "Овча купел" и "Оборище".
106
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето как олигархията трие коментари на опозиционните хора. 20 коментара ги няма и пак антигерб е положението
105
2
 
2
 
! Отговори
Странно преди 4 години
Не Говорете за демокрация тя е пълна измама всичко се разложи.Демокрация -анархия.
104
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Братя Галеви бяха арестивани при Станишев и избягаха при ГЕРБ. Снимката на Манолова с тези мутри от дупница, ортаци на премиера по произход е ФАЛШИФИКАТ. Идете и гласувайте, защото социолозите и армията от *** на ГЕРБ искат да не гласувате, с ниска избирателна активност ромите - роби на олигархията ще ви избират управниците.
103
7
 
4
 
! Отговори
галев преди 4 години
а така, то братя Галеви и те са свободни-> ти явно взимаш пример от тях...София е много хубав град, само, че проблемЪ e, че има вече много Кюстендилци! и уж въздуха в махалите бил мръсен, в същото време всеки кандидат кмет се натиска да го диша.
102
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не гледайте екзитполовете. Само ви заблуждават, че битката е изгубена и ви отказват да гласувате. Излезте и гласувайте защото сега е по - важно от всякога да сте активни.
101
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПРЕДИ ГОДИНИ,КОГАТО БЯХТЕ НА ВЛАСТ,ГРАДОВЕТЕ И СЕЛАТА ПРИЛИЧАХА НА БУНИЩЕ.ИМАХМЕ В НАШИЯ ГРАД ТАКАВА КМЕТИЦА,КАТО ТЕБ ОТ СЪЩАТА ТАЯ ПАРТИЯ!Когато си тръгна,остави огромни дългове и един град в разруха.Занимаваше се със далавери и заменяне на гори в Смолян и Пампорово,след това подписваше разрешителни с100 000 лева под масата за всеки строеж.Двамата ,които бяха плътно до нея,сега им било мъчно за града, и младите хора, дават по 500 лева заплата и имат голямо текучество. Стефан другия Кирил
100
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Писна ми от 10 години частично половинчато "действие". Манолова може да е всякаква, но не е ГЕРБ и не е същото. Дефиницията за лудост е да правиш нещо пак и пак и да очакваш различен резултат.
99
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На последната снимка. Фалш до фалш, голяма измама в крачка. Дано да не е кмет.
98
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** тя е свободна от много време, ***
97
5
 
21
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 4 години
Интересно, какваработа ще си намери Мая в понеделник?Обратно в БСП ще им е малко "тесничко" с другата кака.
96
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОТ КАКВО ЩЕ Я ОСВОБОЖДАВА- ААА МОЖЕ БИ ОТ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЧНА ДИКТАТУРА
95
20
 
10
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
В София не става въпрос за червено и синьо, а за демокрация и тоталитаризъм. Охраната на бившия диктатор Тодор Живков управлява като него и ръси същите дебилски лафове, защото е негов продукт.Гласувайте масово съграждани,сега е моментът да променим всичко, което не ни харесва в София!
94
10
 
16
 
! Отговори
Оффффф! преди 4 години
Червените прасетаси искат соц кочuната, ама няма пък нъц!
93
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С теб сме Мая! Вече дадох гласът си за теб! Искам промяна в София! Писна ми от едно и също име толкова години! И една и съща партия! По този начин.Гласувах и против самозабравилият се в годините жаден за власт Борисов! Падне ли София.С партията им е свършено! Успех Мая! С теб сме!