7 уникални неща, които вагината ви може да прави

Вагината може да заклещи пенис, може и да...
58
7 уникални неща, които вагината ви може да прави
Снимка: photl.com

Женската вагина е изключително сложен орган. Той може да говори много и то доста красноречиво за женското здраве и състоянието на организма на една жена.

Но какво още може да прави нашата вагина?

Вагината може да се почиства сама

Не мислете, че всяко вагинално течение е признак на заболяване или инфекция. Бялото прозрачно вагинално течение без мирис е начинът, по който вагината се самопрочиства от бактерии и мъртви клетки.

Вагината може да промени цвета си

Не се плашете, ако вагината ви смени цвета си. Това също в някои случаи е напълно нормално. След полов акт, например, вагината може да добие тъмночервен към лилав оттенък. Това не трябва да ви притеснява, защото е нормално предвид засиленото кръвоснабдяване на половите органи по време на секс.

Също така по време на менопаузата вагината може да стане по-бледа на цвят поради изменението на половите хормони в тази възраст.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
11
 
! Отговори
Toma преди 6 години
Ще покажа тази статия на жена ми, че колкото повече и минават годините, сексуалните и интереси се изместват от предника към задника. Не, че се оплаквам, но ми се струва, че минава мярката. Благодаря за полезната статия!
16
0
 
22
 
! Отговори
Край преди 6 години
В България може и президент да сане.
15
1
 
8
 
! Отговори
and преди 6 години
БТ, може... аз с очите си съм виждал такова чудо, ако искате вярвайте.
14
2
 
15
 
! Отговори
Светъл преди 6 години
Защо цензурирате толкова?! И на мен ми се чете мненията на хората. Особено пък на Минко.....искам да се науча да съм класен.....
13
5
 
21
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Тя вагината може много неща ,ама аз съм останал с впечатление че малко жени знаят как да я използват пълноценно.После все ния сме им виновни.Научете са да боравите с нея пък после си отваряйте устата скъпи дами!!!
12
1
 
16
 
! Отговори
Написани са 34, но преди 6 години
22 от тях са изтрити!Не знам какви хора са писали тук по нощите, но виждам, че липсва моят коментар,който не съдържаше никакъв цинизъм. В него аз споделих предположението си, че "Минко 47 г. ерген" вероятно е ник на жена, на която никой мъж на обръща внимание.После на шега написах, че вероятно тази "Минка" се прави на мъж по форумите с надеждата, че след като се вживее в тази роля, ще успее да схване логиката на мъжкото мислене и да разбере защо не й обръщат внимание?Защо ли е изтрито това?!
11
1
 
45
 
! Отговори
vesko02 преди 6 години
Абе само да не хапе,всичко друго е добре дошло
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приятна статия за събота сутрин! 😃
9
2
 
19
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
First woman on the Moon: "Houston, we have a problem." What? "Never mind" What's the problem? "Nothing" Please tell us? "I'm fine"
8
0
 
23
 
! Отговори
гумата преди 6 години
Мишето се събуди и изтри коментари в които се вижда главно дестващо лице...
7
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Познавам няколко много *** вагини. Ама вършат работа.
6
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
18. Ти никога ли не си чувал за заклещване ? Карат ги в болница за да ги разделят . Питай доктор , инжекция ли бият на такава двойка , даже такъв случай дадоха в филма ER !
5
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво като съм кон?!!!
4
25
 
10
 
! Отговори
Минко 47 год ерген преди 6 години
Барайтемечо!
3
10
 
85
 
! Отговори
Очевидно преди 6 години
Първата и най-важна функция на вагината е да прави деца!За което-поклон!От там нататък следват някои други функции,най-важната от които е да прави пари(според теорията и практиката на пазара).
2
40
 
27
 
! Отговори
Минко 47 год ерген преди 6 години
От снощи като са го залапали, няма пускане! Яко свирят на мандолинаата тея прости мастиий! Като знаят че съм известен и ще ставам общински съветник и не го вадят от устата!
1
4
 
69
 
! Отговори
Уникум преди 6 години
Припадам от такива статий и от коментарите, които ще последват.