Горещо лято с МTV на варненския плаж

Концертът е на 15 юли на "Южния плаж"
15 мар 2017 15:16, Петя Славова
3

1504 гледания   |  Още видео
МTV обещава  грандиозен концерт това лято във Варна. Проектът е озаглавен MTV presents Varna beach,   разказа в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR Робърт Куикър, който е един от организаторите. 

Концертът ще е на 15 юли на "Южния плаж“,  а продажбата на билетите ще започне в края март. Първите билети ще са с промоционална цена от 60 лева.

На огромната сцена, която ще бъде построена на плажа ще се качат изпълнители от цял свят, които с хитовете си  участват в класациите на музикалния канал. На сцената ще се качат и някои от най-известните български певци.

Робърт Куикър обаче запази имената в тайна.  Организаторите очакват мегаконцертът да бъде посетен от над 35 хиляди души.

"Искаме да покажем колко прекрасна дестинация е България и колко прекрасен град е Варна. Това което прави специално събитието е, че ще покаже на света страната ви като добра дестинация“, обясни Куикър.

Според него концертът ще се отрази положително и на икономиката в района. А плановете са подобен концерт да се организира всяка година.  Организаторите се спрели на Варна заради морето, младите хора и местата за забавление и почивка.


3
Още по темата: ВарнаМTVРобърт Куикър
Още от
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 11 месеца
Аз пък бях на другия ден първа смяна и оставях видеото да записва през нощта.После с друго видео с приятел записвахме само песните, които ни харесват на друга видеокасета, отделно съм прехвърлял песни и на аудиокасети за жигулата.
2
1
 
5
 
! Отговори
Disco Dancer преди 11 месеца
MTV беше телевизия на 90те.Europeаn Top 20 или UK TOP 40 бяха златни класации за времето си,с които човек си сверяваше часовника за актуалните хитове.А колко съм стоял до късно петък вечер да чакам Party Zone.
1
5
 
6
 
! Отговори
Georgiev преди 11 месеца
А MTV e? Извинявам се, на 30г. съм и такъв канал, особено музикален не знам да има? Там отдавна музика няма. Представям си какви изпълнители ще са.