Мадуро задържа журналист за 2 часа, не му харесал въпрос

Хорхе Рамос му показал кадри на венецуелец, който яде боклуци
26 фев 2019 08:00,
156
Мадуро задържа журналист за 2 часа, не му харесал въпрос
Снимкa: Reuters, архив

Американският испаноезичен телевизионен канал "Univision" съобщи снощи, че негов журналистически екип начело с авторитетния водещ Хорхе Рамос е бил задържан вчера по време на интервю с венецуелския президент Николас Мадуро в президентския дворец "Мирафлорес" в Каракас, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

"На държавния глава не се понравиха въпросите на интервюиращия и той нареди записът да бъде спрян, да се конфискува техническото оборудване на екипа и да бъдат задържани шестимата журналисти в двореца "Мирафлорес" в Каракас", се казва в съобщението.

Още по темата

Рамос е един от най-влиятелните испаноезични журналисти в САЩ. Той каза снощи, че Мадуро е прекъснал интервюто след 17 минути, когато Рамос му показал на айпада си кадри, заснети ден по-рано, на които се вижда как млад венецуелец яде хранителни остатъци, изпаднали зад боклукчийски камион.

Веднага след съобщението на тв канала Държавният департамент призова Мадуро незабавно да освободи журналистите, като посочи, че "светът наблюдава ставащото". Екипът на Рамос бил освободен два часа по-късно, но оборудването не му било върнато.

Венецуелското правителство, цитирано от АП, отхвърли версията на Рамос и го обвини, че се опитва да инсценира международен инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
3
 
3
 
! Отговори
Додо преди 5 години
...журналистически екип начело с авторитетния водещ Хорхе Рамос ...===========Хорхе Рамос не е никакъв авторитетен водещ, а жалка смешка, добрала се до Америка и се подложила на илюминатите за пари, инстигирайки тяхната адженда на отворени граници и масова кафява миграция в държавите на Бялата раса. До стената и разстрел - малко му е! Плазмодий жалък!
98
2
 
5
 
! Отговори
Мъдуркото е талант преди 5 години
Да докараш два милиона процента годишна инфлация в страна известна с петрола си си е постижение ...Жан Виденов пред този *** е като невинна ученичка , *** в *** От Дедо си
97
3
 
5
 
! Отговори
Реджеп Ердоган преди 5 години
Направо да ги обвини във връзка с някоя терористична организация и да им види сметката ! Аз така елиминирам неудобните !
96
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТИ ПОДАРИ ЛИ НАДУВАЕМО МАДУРО НА ЛЮБИМАТА ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН?!
95
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само една английска банка............Bank of England.............открадна злато със стойност над 2 милиарда долара от народа на Венецуела!!!-----------Сериозно ли бе; Полицията води ли разследване ??? Интерпол знае лиИЛИ СИ ФАНТАЗИРАШ НЕЩО
94
2
 
9
 
! Отговори
за Венецуела преди 5 години
Само една английска банка............Bank of England.............открадна злато със стойност над 2 милиарда долара от народа на Венецуела!!!
93
4
 
11
 
! Отговори
???? преди 5 години
България са я напуснали около 2 милиона, може би 2 милиона и половина за 10 години.................от 9 милиона население!!Венецуела са я напуснали 3 милиона от 40 милиона население!!!Е.............българите ли изчезваме по-бързо или индианците от Венецуела???
92
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.затова 3 милиона българи напуснаха територията!!!----------Верно ли бе ?????????Казваш че сме 5 000 000 А
91
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България няма ли бедни хора и клошари??Или всички живеят охолно и богато?----------Има; В България няма хуманитарна криза с епични размери,създадена от поредния социалист -Другаря МадуроСъздаде криза тоя и лъже че САЩ са му проблема
90
8
 
9
 
! Отговори
???? преди 5 години
Е................нали в България е просперитет и всички сме богати.........затова 3 милиона българи напуснаха територията!!!Прав е оня професор от БСП.............не само 80 %, но дори 90 % сте прости и ***, затова сте бедни, най-добрия роб е този, който не осъзнава, че е роб!!
89
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добър вечер ВасилевКакво имаш да кажешАгент нещо-си-някъв
88
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България няма ли бедни хора и клошари??Или всички живеят охолно и богато?Добър вечер, селяни прости???
87
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
da
86
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интервенция във Венецуела и по-бързо сваляне на Мадуро
85
10
 
8
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 5 години
Мадурчо е ясен,няма да го бъде скоро.Агония.Но като се върнат големите петролни компании,добива а такъв рязко ще се увеличи и цената му ще падне.А И ПАРИТЕ ОТ ТОВА НЕ ЩЕ БЪДАТ В РУСКИ БАНКИ.Ето къде ги боли,голяма част от БВП на Русия е от износа на петрол
84
5
 
7
 
! Отговори
Уточнение преди 5 години
До Анонимен 87Хич няма, само 42 милиона, близо една седма от населението.
83
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да живее борбата на великият вожд и учител Мадуро срещу контрареволюцията. Този нарочно е бъркал по кофите за да дискредитира революцията...Дрогари, напред към победа... За единият "Боярищник" живее човек. Ще ни раздават на корем, ако революцията победи.
82
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кадри с "празните" магазини в Каракас:Investigating Venezuela's 'humanitarian crisis': Max Blumenthal tours a supermarket in Caracas
81
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАДРИ с "нахранените" венецуелци в Каракасhttps://youtube/watch?v=pZ4WhMiBdZkНа видеото на CNN се показват кадри от Колумбия на границата и "мирно протестиращи" с качулки които хвърлят камъни и запалителни бутилки. Къде са "нахранените" венецуелци.
80
6
 
12
 
! Отговори
Georgi преди 5 години
Венецуелския Путин кефи! Задържал е журналистите само за два часа, прав е президента Ал Бънди, ааааа Ради Радев да го подкрепя. Два часа си е демократично и Белене е нямало...