Саудитска Арабия отказа да разследва принц Мохамед бин Салман

Той е заподозрян по случая Хашоги
19 юни 2019 21:05, Нели Христова
11
Саудитска Арабия отказа да разследва принц Мохамед бин Салман
Снимка: Reuters

Саудитска Арабия отхвърли призива на правозащитен експерт на ООН принцът престолонаследник Мохамед бин Салман да бъде разследван за убийството на журналиста дисидент Джамал Хашоги и заяви, че юриспруденцията на кралството в разследването на този случай "не е тема за пазарлък", предаде ДПА.

Саудитският външен министър Адел ал Джубейр заяви, че докладът на специалния докладчик на ООН за убийствата без съд и присъда Аниес Каламар съдържа "крещящи противоречия" и необосновани твърдения.
"Енергично отхвърляме всякакъв опит да се посегне на ръководството на кралството или да се отнеме случаят от съдебната система на кралството", написа в Туитър Джубейр.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
S Arabiya e cheren tumor za islqma ,dokato ne budat eliminirani kralskoto semeystvo voynata v blizkiya iztok shte e neizbejen
6
1
 
10
 
! Отговори
Киро Х преди 4 години
До ДодоПо-добре не може да бъде казано! Браво! Сега и война с Иран ще забъркат юдите и саудитците!
5
1
 
24
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Гнусния мохамедански режим в Саудия е кукла на конци на Новия Световен Ред, участва с Мосад в режисирани, театрални атентати от световен мащаб, организира и подпомага Ислямска Държава (пак в комбина с Мосад) и живее с чувството за абсолютна, пълна безнаказаност, заради връзките си с еврейското лоби във всички нива и отдели на съдебната, изпълнителната и законодателната власти в САЩ! Позор! Същите тези сатани наш Бойкоте ходи да ги прегръща, целува и да играе танц със сабя с тях! Маскарад!
4
0
 
23
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Нещо санкции за СА няма ли да има?Да пратиш дузина главорези в чужда държава да убият, разчленят и изнесат труп, а за онези смешници Скрипалови само с косвени доказателства половината *** отзоваха диплиматите си.Светът е станал страхотна ***
3
0
 
31
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Има една реплика на Рузвелт "той може да е *** син, но е наш *** син" както и да го погледнеш все едно е казана за тоя чаршаф.
2
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Путин защо сипа пестициди в салатата на Гебрев, Путин защо сипа пестициди в салатата на Гебрев, а? Русия кога ще разлседва Путин защо сипа пестицидите в салатата на Гербев?
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе за едно фалшиво флаконче бял прах нападнаха ирак и напълниха европа с бежанци и ислямистивсички които насочиха самолетите на 11 септември бяха от саудитска арабияи накрая нищо краварска справедливости по лесно беше да получиш виза за там преди 89 година отколкото сега