Почина Уилям Шекспир - първият мъж с ваксина срещу COVID

Той е починал от хронично заболяване на 81-годишна възраст
Обновена: 25 май 2021 18:39 | 25 май 2021 18:39, Красимир Ангелов
192
Почина Уилям Шекспир - първият мъж с ваксина срещу COVID
Снимка: БГНЕС

Първият ваксиниран мъж срещу коронавирус в света – 81-годишният Уилям Шекспир, почина след дълго боледуване, съобщи BBC.

Още по темата
От там допълват, че смъртта на британеца няма общо с коронавирусна инфекция, а става въпрос за продължително хронично заболяване.

Уилям Шекспир стана вторият човек в света, получил от ваксината на Pfizer. Това стана в университетската болница в Ковънтри. Шекспир е починал в същата болница, където получи ваксината си.

Преди него 90-годишната Маги Кийнън стана първият човек, който получи ваксина в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Hdh Много правилно казано, за производството на ваксините- трябва време, минимум 2 -3 години! Сега какво се получи- няма и година и хоп, излязоха първите ваксини. В началото на насадената пандемия, много доктори си го казаха:- Първо трябва да има лекарства, и чак година-две след това поне, ще излезнат първите ваксини . Това не бяха думи само на един доктор, а почти на всички, изказали се за борбата срещу ковид. Е, защо някои сега пишат глу.пости и правят някакви жалки съчинения?
83
13
 
7
 
! Отговори
До 93 преди 2 години
Така е, всички умираме. Интелигентните хора го знаят. Останалите като теб твърдят, че неваксинираните ще живеят вечно. Амеба.
82
2
 
7
 
! Отговори
До 85 преди 2 години
Ти като си толкова информиран, я ни разкажи - кой организира тоя геноцид, за който така убедително говориш?
81
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По прогноза на един от най-използваните институти за военни прогнози и стратегии, през 2025г. населението на Великобритания ще бъде 14 млн. Сега е 65 млн. Всеки да си отговори какво очакват да се случи там.
80
8
 
35
 
! Отговори
Hdh преди 2 години
Стандартно една ваксина се произвежда за 10-15 години. Именно интелигентните са чели и знаят това. Има го описано като процес от различни Фарма компании. Сега изведнъж за 6-7 месеца всички направиха ваксини. Е това не е сериозно и затова само глу правите се доверяват и боцкат в текущия момент. Четете, проверете думите ми преди да цъкнете минус. Проявете доза трезвомислие. Няма сериозна доказана ваксина измислена за 6-7 месеца!
79
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Миролюб.... Ей, лобисче, защо не вземеш един дълъг и дебел кол и си го наври в дъртия си з.а.дник! Мило.умнико, ако почине някой неваксиниран, значи е умрял от ковид, но ако е бил ваксиниран и почине , значи е от друго , но не от ковид, нали така? Колко ти плащат, да говориш за ваксините? Рано или късно този геноцид към човечеството, с тази пандемия ще има неочакван развой, защото на всяко действие има противоположно въздействие - основен закон във физиката, т.е. нещо което движи живота.
78
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама вие да не си помислите, че е от ваксината? Нее, не е от нея, човекът е починал С ваксина.
77
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имбецилите антиваксъри веднага ще заключат, че е заради ваксината, а не защото е на 81 и има ред заболявания. Но нека им се доверим - повечето са титуловани медици, с широки познания по имунология, с дълги и успешни кариери в медицината, абе все са капацитети
76
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а поне не преписвайте грешките от ббц, както винаги правите.не е нито първият човек, нито първият ваксиниран - просто първият британец мъж ваксиниран с Файзер...
75
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Миролюб БенатовВ такъв случай ромите имат повече акъл от Уилям Шекспир и такива като него и са все още живи.Имам познат който почина от ваксината и не ни натрапвайте своите мнения за вярни.
74
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз интелигентен човек против ваксинацията не съм срещал. От друга страна антиваксърите са с идентичен профил - развиват разни теории за световни заговори и твърдят, че Земята е плоска, но само те са достатъчно интелигентни, за да го проумеят. И да, повечето са с максимум средно образование, което е индикатор.
73
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** не бе, няма общо с ваксината. Добре че е с ваксина, че иначе щяха да го пишат че има общо с Коби. Хахах. Бодете се, бодете. Да не забравите бустер дози, мустер дози, шустер дози...
72
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксърите са се нас ра ли от страх - опасяват се, че ваксината ще им повреди скъпоценните гени. Въпрос: колко мозъчни клетки са необходими, за да се връзваш на теории, развити в Блиц и Уикенд? Друг въпрос: какво IQ е необходимо, за да можеш да четеш критично научни трудове и да филтрираш информация? Ами проучванията го доказаха - антоваксърите се оказаха нискоинтелигентни чички над 40, със средно 3 мозъчни клетки. Статистика, кво да я правиш. Тя не лъже.
71
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Миролюб Бенатов - на теб ако ти плащат повече от 7 лв. на седмица са на загуба.
70
1
 
2
 
! Отговори
123456 преди 2 години
До Анонимен 71 ,леко неграмотен ,ама чак функционално :) :) ,не всички са гении като теб .
69
2
 
3
 
! Отговори
ДеПрогамиран преди 2 години
Операция "Дарк Уинтър" е в Пълен Ход!
68
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 123456Ти функционално неграмотен ли си? Тоя е първия мъж в света който е ваксиниран, първият ваксиниран човек в света е жена. (жена човек малко странно звучи ама..)
67
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първия ваксиниран бушон изгърмя.Очакваме до година-две да видим много такива случаи но те няма да бъдат свързани с ваксината естественно.И по каква случайност ще започне преброяването на населението в много страни включително и в България, в някои вече започна.Нещо като преброяване на оцелелите зайци.
66
4
 
11
 
! Отговори
Юдеи-Семит-Глобалист преди 2 години
Боцкайте се Гоим!
65
3
 
6
 
! Отговори
Светозар преди 2 години
Абе какво става тука ? Уж бил първия,пък после бил втория ? Или просто целта е гръмко заглавие да привлече читателя, пък после става ясно, че заглавието не отговаря на истината.