Стоичков на сбогуване с Българска армия: Със сигурност ще ми текнат сълзите

Феновете също разгледаха стадиона за последен път
9 дек 2023 16:00, Нели Христова
17
Стоичков на сбогуване с Българска армия: Със сигурност ще ми текнат сълзите
Снимка: БГНЕС

Феновете на ЦСКА имаха възможност да разгледат за последен път отвътре стадион "Българска армия" преди началото на строежа на новия дом на "червените". Клубът обяви ден на отворените врати преди утрешното дерби с Лудогорец, което ще бъде последният мач на старото съоръжение.

Привържениците на "армейците" имаха възможност да разгледат терена, тунела, съблекалните, както и някои вътрешни офиси на стадиона, като залата за пресконференции и стаята на легендарния домакин бай Добри. Желаещите успяха да видят още ВИП ложата на стадиона, а голям интерес имаше и към музея на ЦСКА. Събитието привлече стотици фенове на тима.

Двубоят между ЦСКА и Лудогорец ще се играе в неделя от 17:45 часа. Очаква се в началото на следващата седмица да започнат дейностите по бутането на стадиона.

Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков призова феновете на "червените" за подкрепа преди последния двубой на стадион "Българска армия".

"Колкото и хора да дойдат, ще има много сълзи. Аз ще бъда един от тях, защото споменът си е спомен. Поглеждайки в годините назад и сега стъпвайки на този стадион, за много хора в неделя ще бъде много голяма радост, че са преживели големите победи на ЦСКА, но също така ще бъде един тъжен момент.

Нека в този тъжен момент текнат тези сълзи от любов, от обич, от уважението към тези четири букви. Това е историята на ЦСКА! Само след няколко дни този стадион няма да го има. Със сигурност на мен, след последния съдийски сигнал, ще ми текнат сълзите", заяви Христо Стоичков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стоичков, нали преди 2-3 дни каза, ча ще подкараш първия булдозер да сриваш стадиона 'Народна армия', а пък сега говориш, че ще пуснеш някоя и друга сълза? Бъди мъж, никаква сълза, само ще хлипаш без да плачеш. а на булдозера да се качат Плешивия от Сливен и Костадинов! Така че ти си остани цесекар, пък онези ..... от БФС да го дадат продажници, каквито 18 години бяха и сега са такива.
15
0
 
1
 
! Отговори
Weedman преди 4 месеца
Тоя веднъж беше набил един български журналист в испания,защото го беше снимал без да го питата.И за да се покаже пред другите *** със които е бил в ресторанта,а това са все корумпирани типове от спортните среди и къщите за залагане,го беше подгонил и го беше набил,не защото го е снимал,а защото бил българин.голяма изцепка която се покри пред БГ медиите,дори беше специално поканен в студио да даде интервю,разбира се в негова полза,за да си изтрие резилът пред всички българи.
14
1
 
2
 
! Отговори
Чорбаръ преди 4 месеца
Надявам се строежа да завърши скоро.Да не стане,като в Подуене половинка,кабрио и с борч към държавата.
13
1
 
7
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 4 месеца
Кауфланд ще ти ги избърше "легендо" олиото колко е за един приятел питам?
12
3
 
8
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 месеца
Къде се е чуло и видяло , фуражка да плаче ? !
11
0
 
6
 
! Отговори
РУСКА РУЛЕТКА... преди 4 месеца
А В РУСИЯ ИМА ЛИ ХАЗАРТ..??........ ГИРКИН ЗНАЕ ЛИ УТРЕ - ЖИВ ИЛИ МЪРТЪВ ЩЕ Е..??
10
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Изолзва факта че е известен да подтиква хората към хазартна зависимост и сега щели сълзите да му текат.Бати бa6иб0зука
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Текат сълзите, но текат и бонусите. Добре че са великите българи Ицо, Митко и Горан, че да печели всеки българин от бонуси.
8
2
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
Миии ще реве. Ако няма бонус там. Бай Иван вчера на казана се оплака,че не отваря вече външната тоалетна. Страх го било Ицето да не излезе и от там.
7
7
 
19
 
! Отговори
Не се кахъри преди 4 месеца
После ще покараш из София джипа със синята лампа, ще минеш на червено 5-6 пъти, ще удариш един-двама на пешеходна пътека и ще си припомниш младините!
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ице, пусни един залог, ше ти мине!
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоя дето рекламира хазарт щели да му текнат сълзите .А тия дето са в комуните дето са развили хазартна зависимост заради теб,за тях няма ли да текнат сълзите ?
4
5
 
11
 
! Отговори
Прилича на колиба преди 4 месеца
Срам за България, че в центъра на София е лицензирана тази колиба, дето и в Сомалия я няма...Бавно развиващи се - закъснели с 50 години
3
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вие ли сте строили и с ваши пари ли сте строили, за да го бутате? Това са парите на народа, а вашите пари са от мутренски казина. Нали си живееш в Маями, защо идваш в парка на моя роден град?
2
1
 
1
 
! Отговори
Рекъл лазъл преди 4 месеца
Добри аз ще работя за село Равно поле за 50лв. Ако искат ако не искат много им здраве желаяСело Равно поле Неми дремат никак дори
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Збогом Айкут :)))