Разочарование и от системата, и от гилдията... Учителката в Калояновец

Весела Тодорова се чувства продадена от директора на училището
21 сеп 2018 14:30, Боряна Павлова
65

7921 гледания   |  Още видео

Потърпевшата възпитателка от училището в село Калояновец Весела Тодорова е обидена на колегите си и чувства се предадена и продадена. Това сподели тя пред камерата на Bulgaria ON AIR след проявената агресия срещу нея от страна на родители.

По-рано през деня пред камерата ни застанаха директорът на училището Христо Белчев и шефът на Регионалния инспекторат в Стара Загора Татяна Димитрова. Подалата молба за напускане учителка обаче подчерта, че много от думите им за случилото се не са верни.

Още по темата

"Аз съм много обидена на колегите, на учителската гилдия, на директора и на г-жа Димитрова", каза Тодорова и добави, че иронично е благодарила на колегите си, че не са на нейна страна.

По думите на пострадалата учителка, Татяна Димитрова я кани на среща, но ѝ казва, че драматизира случая, трябвало да изтърпи ситуацията и да не обръща внимание.

Директорът Белчев пък ѝ бил казал да се маха. А самата тя се чувства продадена, тъй като бащата обещал на директора да не изтегля детето си от училището.

Учителката е категорична, че не е излизала в двора на училището. Тодорова отбеляза, че има колежка, която е била до нея и е свидетел на нападението, и призова журналистите да се насочат към нея.

"Не може да нахълтват по време на учебен процес 15-20 души в кабинета ми и да се саморазправят с мен. И директорът и бащата да твърдят безпардонно, че това нещо не е случвало в кабинета ми", настоя учителката.


65
Още от Страната
Върви народе възродени към "Бъдещето на Балгария"! О, език свещен...
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
4
 
! Отговори
Весела Тодорова преди 3 седмици
До скъпите ми колеги от Калояновец.Белчев ли ви забрани да комуникирате с мен. Така ли и една колежка не се обади да ме пита как съм!
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Битият бит, ебаният ебан. Скапана държава и управници! Разстрел!
47
1
 
4
 
! Отговори
Който той преди 3 седмици
Ами да й предложат работа в нормално училище, в българско училище! Нали човешкия ресурс и то учителския е на изчезване! Кво седят 3 дена вече, само празни приказки.
46
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Име 48
От Франция ли идваш? Там ли те диагнозираха? :))))))))
45
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Камерите трябва да станат задължителни във всяко едно учебно заведение! Камерите пазят учениците и учителите! Кога ли ще го проумее този бавн, бавен български реотан!
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Шофьор
Прякора му наистина е "Операта",но не от любов към изкуството или оперното пеене,а заради прочутата сладкарница "Опера" срещу Стария театър,където уж ходеше преди 30-40г. "хайлайфът" на обществото-предимно комарджии,далавераджии и празни кратуни като тоя!
А сина му Малкия Белчев е отявлен наркоман и пласьор на наркотици в Стара Загораако не е умрял от предозиране.Навремето и него го набута с връзки в Спортното,но от крушата по-далеч от дървото не пада!
И тоя сега морал ще раздава?!
43
0
 
3
 
! Отговори
До химически следи преди 3 седмици
Виж статията за снимки на деня,първата :(
42
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Белчев директор?
Не на какво да е,а на училище!
Бе тоя през живота си учебник не е отварял,сега с педагогика тръгнал да се занимава! Заради такива като него хората не обичат учителите!
41
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 10
Никой никого няма да уволни. Не четеш ли- навсякъде е с такива назначения. Това са типични методи на назначения от времето на Тато. Партийни функционери заемат ключови позиции, макар да са некадърни и работят там до пенсия, макар да правят гаф след гаф.
Някъде за директори назначават шефове на ДАИ, компрометирани директори, известни със злоупотреби и т.н.
40
0
 
44
 
! Отговори
10 преди 3 седмици
Ако министъра е човек принципен,веднага следва да уволни началничката на РУО и директора за лъжливи показания,потулване на случая и уронване престижа на българския учител!Ама те всички са гербери и няма да стане.Началничката е известна с тоталитарния си стил на работа,уволнявана е за това и върната отново от гербаджиите.Мястото й изобщо не е в образованието.В училищата на областта цари стах от нея и други "експерти" и "директори"!Време е да бъдат изметени!Атмосферата в училищата е потискаща,робс
39
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Шофьор 37
Всички директори до 1 са партийно назначени, конкурсите им са уговорени предварително.
Всички учители са влезли в системата с "подкрепа". Сега на връзкарството и рушветчийството им викат "подкрепа". Няма значение образование, стаж, компетенции, професионализъм, има само "наш" човек. В колектива учителите си мерят връзкарството. Който е с по- влиятелен гръб, е бетониран на работното си място. На когото връзките са по- слаби, стои на тръни. Даже да е добър учител.
38
0
 
21
 
! Отговори
anonimen преди 3 седмици
От кой етнос са нападателите? Щото ако са наши стари познайници- че те в училище идват да обсъждат биквадратни уравнения, уравнението на Шрьодингер и други такива напреднали теории, никога не се разправят с учителите и да бият, неее.. 15 роми в училище едновременно, че то сградата можеше да падне от изненада, толкова роми в училище не помни..
37
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Късно си разбрала, че на колеги и шеф не можеш да разчиташ.
Навсякъде е така- бюджетна сфера, държавна администрация, частния сектор... ако може да те използва, ще те използва, нуждаеш ли се от помощ, ще те изоставят всички. Да те бяха убили пред очите им, щяха да кажат, че не са видели, не са чули, ти сама си си виновна. Това е БГ. И записи да има, ще ги заличат.
36
0
 
37
 
! Отговори
Шофьор преди 3 седмици
Онемях като видях кой е директор.Белчев или известен с прякора "операта"/нищо общо с опера/Бивш футболист на Берое.Когато завършиха на трето място ги приеха без изпит в НСА,как го завършиха,ходеха ли въобще те си знаят.В Ст.Загора всичко се знае.Беше шеф на БСФ,поради "отлична" работа го махнаха.Всички бивши от това поколение с много малки изключения не стават за нищо.Назначен с връзки от Димитрова която трябва да бъде раследвана/предстоящо назначение с ходатайство от арх.И.Иванов-общ.съветник.
35
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този случай е един от многото, които показват порочната система на управлението в образованието на България! Системата е скапана и които нов учител да дойде няма да промени нищо-ще бъде смачкан от Директор или *** родител без основно образование!
34
2
 
5
 
! Отговори
Гoшу преди 3 седмици
До 29

Не бе, не съм им, ама те често могат да бъдат забелязани с невъоръжено око, точно като самолетите, дето пръскат. Разхождат си се по главната и всички ги виждат. Само още не съм разбрал от кой точно терминал излитат тези самолети, на коя фирма са и откъде идват цистерните с аерозол, дето ги пълнят, ама това са подробности. Та освен земните олигарси има и много рептили олигарси. Те въздух не дишат и затова не им пука, че ги пръскат :)))))))))))
33
0
 
44
 
! Отговори
БПФ преди 3 седмици
Министре - четеш ли това? Ха кажи - ти дето искаш да "обхванеш всички деца" - какво място имат в училище такива твари, дето не само че нищо не научават, но и бият учителите? И това ли е важното - че някакъв гнусник обещал да не изтегля чаавето си от училище (хъхряците все с това заплашват, нищо че образованието е задължително) - та тази учителка е съветвана де не "драматизира" нападението срещу нея и да преглътне гаврите и обидите?
32
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 24 Всички директори са такива също и директорките, мачкат учителите, подлизурстват на кметове и висши инспектори за да ги държат на работа без качества. Сега ученикът е по скъп за директора от ученика. Ученика носи пари на училището, учителят взема. Такава е системата сега . Учителят е безащитен, затова няма учители във страната.
31
0
 
37
 
! Отговори
Аз преди 3 седмици
До Ванина
Нали министъра иска на всяка цена, всяко дете да бъде обхванато в образователната система. Много добре ги обхванахме, чак на главите ни се качиха.
30
0
 
35
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 седмици
Комитета от Хелзинки веднага да я осъди ,че не се е поклонила на господарите на демокрацията от индуски произход ;) !!!