Борисов да си наложи 100 дни медийно мълчание

Това предлага медийният експерт Георги Лозанов
18 сеп 2009 11:38,
248
Борисов да си наложи 100 дни медийно мълчание
Снимка: Булфото

 

"Бойко Борисов трябва да си наложи 100 дни мълчание, да спре да е централен говорител на всичко в държавата, за да се чуят експертните гласове около него".

Това заяви Георги Лозанов от фондация "Медийна демокрация" при представянето на докладите от наблюдението на медийте през последните месеци.

"Борисов продължава да прави политиката като спектакъл, оставайки неоспорим лидер по присъствие в медиите", каза той.

По думите на Лозанов говоренето на "ти" с медиите индентифицира проблем у премиера.

"Хората са свикнали премиера да е непрекъснато пред очите им и когато изчезне за миг това предизвиква страдание", анализира на свой ред доц. Орлин Спасов.

Според него Борисов е осъзнал властовия потенциал на медиите и се стреми да ги запълни.

Получава се ситуация, като че ли властта се упражнява директно от екрана на медиите.

Трите ключови думи през август във всекидневниците са “Бойко Борисов” , “Сергей Станишев” и “Мадона”, отчитат още експертите.

“Няма по-отблъскваща картина от това медии, които се ласкаят от това че са фамилиарни със властта”, коментира още Орлин Спасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
0
 
0
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
МВР издирва ***, който има телевизор в къщи и който е единствения, който знае кой е Бойко Борисов!
225
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Чувствам как БСП става все по-силна с всеки коментар! То просто не може да се каже нещо добро за Бойко! Напред, другари! Мачкайте, унижавайте! Членовете на ГЕРБ на народен съд и разстрел!
224
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 14 години
В такъв случай сложи до телевизора един портрет на Станишев, или на Доган, а ако искаш и на царя и си ги гледкай, те имат изтънчена визия :))))
223
0
 
0
 
! Отговори
mind twist преди 14 години
Най-малкото доказателтво за платени плъхове на ГЕРБ по форумите са минусите на коментарите че са крадливи! С тъпите си коментари няма да нахраните бедните и да развиете обществото. Ако изпадне ГЕРБ от властта и вие си заминавате, понеже реална работа не можете да работите, *** такива.
222
0
 
0
 
! Отговори
Младен преди 14 години
Ако Бойко Борисов наистина застрашаваше интересите на *** и не беше тяхна марионетка досега да са го гръмнали 100 пъти. Колко по-велики и по-страшни от него хора се споминаха преждевременно, при това без да бъде разкрито нито едно от 152-те поръчкови убийства. Иначе за народа не е лошо да има и малко Тетаро. То пък не може само бачкане, кредити и грижи.
221
0
 
0
 
! Отговори
умен преди 14 години
Умните хора гласуват за разума - БСП! ГЕРБ е партията на простолюдието - на хората, които нямат цели в живота.
220
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 14 години
Ама как не, иначе щеше ли да стане премиер?!? А това за килограмите е вярно, тююю да му се не види, но е от стрес:))) Балъците зачезнахме първи, сега се завръщаме.
219
0
 
0
 
! Отговори
малоумник преди 14 години
Ако ББ си затвори устата, ще продължи да плещи глупости с долната част на гърба си.
218
0
 
0
 
! Отговори
Трайчо преди 14 години
Бойковите защитници са толкова елементарни - знаят само едно. Всеки който си позволи да изрази мнение, различно от това на Великия вожд, веднага бива оплюти и заклеймен. При това само с две думи - комунист, турчин. Пък вземете се пообразовайте малко, нещо че Вождът ви е ***. Научете поне още една дума, че ставате банални. Прави ми също впечатление, че постовете критикуващи Бойко са доста аргументирани за разлика от тези в негова защита, които са по-скоро папагалски.
217
0
 
0
 
! Отговори
Хляб и зрелища преди 14 години
Алексей Петров обеща, че скоро ще хвърли малко светлина върху мутренското минало на Премиера - ще бъде интересно, както за медиите, така и за простолюдието, което го избра.
216
0
 
0
 
! Отговори
Анализатор преди 14 години
БСП слезе от властта и остави дълго подготвяната си кукла-марионетка ББ в светлините на прожекторите. Целта на занятието е проста и гениална едновременно. Народът ще продължи да бъде ***, стриган и доен, но сега вече вместо да мрънка и се оплаква, ще се радва и ръкопляска. Защото това ще бъде в името на най-великият измежду великите, най-непорочният измежду непорочните - негово свтейшество Св.Св.Бойко и Борисов.
215
0
 
0
 
! Отговори
до 214 преди 14 години
откога на каруцарите започнаха да им викат "господин". Може би откакто чалга-*** се превърнаха в "певици" и мутро-престъпниците в "добре облечени бизнесмени"
214
0
 
0
 
! Отговори
Явор Захариев преди 14 години
защо пък точно г-н Бойко Борисов трябва да мълчи ! Та нали ако не беше той досега нямаше да има публичност за повечето от мръсните далавери , които ставаха под носа на Българският народ ! Нека да говори и съм 100 % сигурен че него поне винаги ще го слушат , защото за разлика от други БГ политици на Бойко българите му имат много по голямо доверие от които и да е друг политик !
213
0
 
0
 
! Отговори
mind twist преди 14 години
Най-малкото доказателтво за платени плъхове на БКП по форумите са минусите на коментарите че са крадливи! С тъпите си коментари няма да нахраните бедните и да развиете обществото. Ако изпадне БКП от властта и вие си заминавате, понеже реална работа не можете да работите, *** такива.
212
0
 
0
 
! Отговори
Ха преди 14 години
Ама Бойко Борисов наистина ли е Премиер, защото аз си мислех че Шут към Изгорелия Цирк.
211
0
 
0
 
! Отговори
Боян преди 14 години
В България не всеки е чел "Под игото" и "Тютюн", но всеки знае имената на Азис и Бойко Борисов. Няма да коментарим повече. И какво въобще да очакваш от нация, в която половината мислят, че "Иван Вазов" е само квартал на София, защото до него стига и същият трамвай, който стига до квартал "Лозенец". Боже, пази България от простаци - станаха прекалено много, дори си и избраха и Премиер.
210
0
 
0
 
! Отговори
Пиво преди 14 години
Георги Лозанов е пионка с папийонка. Позабравен от всички . Сериошката го извади от килера, поизтупа го от нафталина и го хвърли в публичното пространство ръси остроумия по бате ви Бойко.
209
0
 
0
 
! Отговори
до 200 преди 14 години
Ами Георги Лозанов е виден бългрски интелектуалец за разлика от мутро-милиционерския каруцар от село Банкя. Ама ти явно по интелектуално развитие си по-близо до втория, т.е. нямаш никакво. Тове е и причината Бойко да се харесва на по-голямата част от народа ни. Защото не е тайна, че простаците винаги са били повече от останалите.
208
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз пък продадох майка си за ГЕРБ. ГЕРБ са най-великата партия, а бате Бойко е супер МЕН хахахахаахах да им ***. Простаци сте, гербери
207
0
 
0
 
! Отговори
Петров преди 14 години
аз също имам познати, които получават доста мангизи от ГЕРБ за да се грижат за медийни имидж на партията. Дори има и план до Нова година, всеки ден какви точно информации да се вадят и как да се манупилира общественото мнение, за да може българинът да продължава да вярва че гласът му най-после се чува. Истината е че се чува само това, което генералите от ДС преценят че може да се чуе