Вдигат спекулативно цената на захарта

На всичко отгоре е изчезнала и от пазара
Обновена: 28 юли 2012 13:26 | 28 юли 2012 09:00, Екип на Dnes.bg
89

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: ценизахар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на ГРОБарите.Никаква захар, живота на българина е толкова сладък, че захар не е нуждна.
79
0
 
2
 
! Отговори
Георги преди 11 години
Гриша Ганчев е виновен, че не снася в касата на ГЕРБ. ...Тези, заради които гербаджиите го изтласкаха от пазара, те ни *** майката сега.
78
0
 
3
 
! Отговори
икономиста преди 11 години
Защо расте цената само в ***. В Германия е около 1,30 лв/0.65 еуро/. У нас няма картели. Лукойл няма с кого да направи картел - той е сам на пазара. Гриша Ганчев държи вноса на меласа, че с кого да се картелира. Вноса на газ е само от Русия -няма картели.
77
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кви 1 лв. и 95 ст. захар за килограм. Тук в югоизточна Б-я вече е 2.35 лв. - 240 лв. за килограм.Левче хлебче. Захарта е като горивата. Долара пада , цената расте е ще ти успокоят защото се е повишило търсенето и. Борчески хватки - плащай народе.
76
0
 
6
 
! Отговори
Знам преди 11 години
Това е, защото а Ганчев иска да събере стотинки за гаранция, в случах, че го приберат в ареста!
75
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вдигали цената на захарта спекулативно? Стига бе! Такова нещо в мутристан не може да има. Нали идва времето на компотите и сладката, естествено ще се вдига. Как така хората ще затварят буркани. Всички да купуват от измислените вериги консерви с неясен произход и съдържание.
74
0
 
14
 
! Отговори
Вдигат спекулативно преди 11 години
Вдигат спекулативно цената на всичко, не се безпокойте.Юристите които управляват цялото производство и всичко у нас са решили винаги и от всичко да печелят.Така че който иска да печели да става правист,всички ние другите ще работим за обогатяването на хората с правното образование.За това сме предназначени в "правовата" държава.Ние служим за изхранване и развъждане на правистите.Ние сме тяхната почва за размножаване!
73
0
 
9
 
! Отговори
Иван Пешев преди 11 години
Проблема и със зърното , ориза , картофите , захарта и т.н. стоки от първа необходимост е картелирането , понеже ако нямаше картелчета ей сега си правиш фирма и почваш да продаваш на нормална цена ама я се пробвай да си направиш фирма за внос на ориз например, или почни да караш хляб във София отнякъде си , веднага ще се появят едни да ти обяснят, че не може така.
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И вкъщи не се яде захар и захарни изделия от много години.
71
2
 
24
 
! Отговори
Somebody преди 11 години
Написаните цени изобщо не са верни!В Търново захарта на дребно върви между 2.15 и 2.60 килограма! И това е от година насам! Цените са от Била, ЦБА, Народни магазини... СЪщата е картинката и вдруги градове в централна северна Бг... Тия лъжат та мажат!
70
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз захар не ям, а и уча в къщи да ядат само истински пчелен мед, който произвеждам. Домашно произведен мед няма нищо общо с купешкия
69
3
 
3
 
! Отговори
Сидито преди 11 години
Аз съм си решила проблема от доста време насам със захарта.Ползвам захарин на таблетки и ми излиза повече от икономично.В един от по-долу коментарите има и за зеленчуци.При мен на острова който живея вдигнаха цената на доматите от 0.75 на 1.05 цента и просто спрях да купувам.Това на което не намирам отговор е,защо като при мен няма тежки зими със снегове и минусови температури се вдигат цените.Неприятното е,че вместо да смъкнат цените предпочитат да исхвърлят продукта.
68
1
 
8
 
! Отговори
IRRA преди 11 години
ако питате ГООООООЛЕЕЕЕМИЯ МИНИСТЪР ДОКТОР,това е рамките на ООЧААКВАНОТО,ДОПУСТИИИМОТО,ЛОГИИИЧНОТО,но до края на месец август повече НЯААМА до се вдига,а за следващата година ще се ВЗЕЕЕЕЕМАТ мерки.
67
0
 
22
 
! Отговори
кака Мисирка преди 11 години
Като захарта ви се струва скъпа - яжте мед! Ако мед от пчели ви е скъп - тогава от крави! "Българин кла българина, така както турчин не го беше клал" - написа някога известен наш класик....Не случайно.
66
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ха ха ха .... На всичкото отгоре го е арестувал неправомерно! ...Но нищо СЪД-ООД ще го пусне и ще си отдъхнем от глупостта на ЦЕЦО! САМО ТОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ЖЕГАТА ДА ЗНАЕТЕ! ПИТАЙТЕ *** АКО НЕ ВЯРВАТЕ!
65
7
 
2
 
! Отговори
до 71 преди 11 години
Мисля че 70 е прав!!! Виновен е Цецо дето е арестувал СЛЪНЦЕТО! Не усещате ли колко е топло в БГ! А в куба няма слънце и тръстиката не зрее! Ха да ви е честит сега Цецо! Видяхте ли сега като го избрахте! И глобално затопляне ще предизвика!:)))
64
9
 
0
 
! Отговори
до 70 преди 11 години
не бе ***! Не позна! Причината за липсата на захар е че Бойко е в България и не може да ОГРЕЕ Куба за да им узрее захарната тръстика! Ха да пратим там Станишев та да оправи нещата!:)))
63
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега стана ли ясно защо бяха нечии арести на захарни босове?За да се разчисти пътя на други и да стане монопол.за който да плащаме всички.Да ни е честита новата цена,както и да са честити новите милиони в банковата сметка на ББ и ЦЦ.
62
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плодовете на борсите са по 80-90 стотинки,а по магазините в градовете 2-2,50 лева.Розовия домат е по 1-1,10,а по магазините 2-2,20.Един зеленчуков магазин печели между 100 и 1000 лева на ден.Прецакани са тези,дето се пекат на 40 градуса по кърищата и тези дето купуват на безбожни цени плодове и зеленчуци.Именно затова селяните вече не искат да произвеждат,а ние ядем все едно черен хайвер
61
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЯМА ДА КУПУВАМ !