Депутат съди "господарите", набедили го за боя над Октай

Отказвам се от политиката след тази случка, обяви Гюнай Сефер
Обновена: 25 яну 2013 15:00 | 25 яну 2013 11:53,
141
Депутат съди "господарите", набедили го за боя над Октай
Гюнай Сефер Снимка: TV7

Депутатът от ДПС  Гюнай Сефер смята да съди предаването „Господари на ефира“. Причината е, че в понеделник вечерта шоуто излъчило видео с побоя над Октай Енимехмедов, твърдейки че един от участниците в мелето е именно Сефер. Депутатът обаче категорично отрича.

„Този път отиваме на съд. Отправихме искане към Нова телевизия за предоставяне на записа от предаването и сме предприели необходимите действия. За всеки е ясно, че нямам нищо общо с това, което се случи в НДК. Дори нямам близка прилика с човека, който показват”, заяви Сефер в интервю за предаването „Комисията Павлов” по TV7.

Депутатът от ДПС е категоричен, че е станал жертва на поръчка. „Няма вариант да са  сбъркали поради невнимание. Просто господата са търсили човек с очила, за да ме обвинят. За целия този цирк научих от мои близки, които ми звъннаха, за да ми обяснят как се излагат от „Господари на ефира”. Човекът от видеото е обикновен член на някоя от структурите на ДПС, а пък насаждайки мен, ще спечелят повече”, допълни още Сефер.

Още по темата
Той призна, че е изпаднал в шок от случилото се в събота и не може да проумее последвалите коментари. „Само в България може да се твърди, че този инцидент е планиран и е инсцинировка. Безумно е да се говори, че с газов пистолет е невъзможно да се навреди. Който смята така, нека вземе такова оръжие, да го опре в главата си и да стреля”, заяви още Сефер.

Той обяви, че след случая с „Господари на ефира” се отказва от политиката.

„Това е последният ми мандат. Отказвам се. Твърде грозно е всичко в политическия ни живот. Уморих се да се прибирам вкъщи, децата ми да са гледали някоя лъжа за мен и да се чудя как да им обясня. Все пак ще продължа да помагам на ДПС, но не като депутат”, завърши Гюнай Сефер.

Припомняме, че народният представител се отказа от имунитета си в края на октомври миналата година за да започне наказателно преследване срещу него, тъй като прокуратурата разполагала с достатъчно доказателства за документна измама.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
0
 
! Отговори
canev преди 11 години
toz mazniya i HAMDI ILYAZOV sa delibeyovete na DULOVO I TARGOVI6TE dosega beha nedosegaemi
119
0
 
3
 
! Отговори
Ген. Делов преди 11 години
абе що ни занимавате с башибозуци тука бе!
118
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** МАЗЕН , СЕЧ......хайде в турция (вземи си вазелин)
117
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещастници,не се хващайте на мутро-полицейски бля-бля!А ако някой от вас е в някаква зала и излезе *** с пищов,а ти НЕ ЗНАЕШ ЧЕ Е ГАЗОВ,па представете си че реши да го обърне към хората в залата.....,и после ако ти падне НЯМА ЛИ ДА МУ СЧУПИШ ТИКВАТА!А!
116
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Otvratitelno e che DPS ni govoriat za etnichesko naprejenie tochno sled toia sluchai - tova e nai-korumpiranata partia ( zaedno s komunistite ) iahmala strahovete na edin etnost - cial sviat ni smiata za aborigeni sled toia sluchai a imat ochi da govoriat
115
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нещастници , като искат да се повтори ,, атентата,, тогава трябва да е на 50 см пистолета , както бе при този театър по телевизията , Октай да не е опрял пистолета на слепоочието на Доган , това е все едно някой да размахва нож на 50 см , без да е решил да нарани някой , а после друг да вика , я да ти го опра на гърлото , да видя дали е безопасен.
114
0
 
4
 
! Отговори
tt преди 11 години
ste mu sma4kam glavata na tozi abdal ako mi padne na same
113
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЗИ *** СЕ Е УЯЛ ТОЛКОВА ЧЕ МУ СТИГА ЗА НЯКОЛКО ПОКОЛЕНИЯ...
112
0
 
11
 
! Отговори
Краси преди 11 години
Напоследък забелязвам, че модерните думи на политиците са -съд,съдия,съдя, а на журналята - ескалирам.Ами дано народното недоволство ескалира, че да осъдим някой политик най-накрая.Ама надали.
111
1
 
18
 
! Отговори
3goro преди 11 години
Добре ,че има "Господари на Ефира" , защото иначе просто не се трае .Оня Диков се прави на оръжеен експерт ---срамота. Вече няма да има дела в съда без експертиза от Сашо Диков.Тия ритаха като подивели животни , сега се сърдят като ги показват !Изложиха България адски много.
110
1
 
20
 
! Отговори
Антикомунист преди 11 години
Не намесвайте БГ в този анадолски скандал, мoля!Да си се рзбетат турците помежду си...
109
0
 
1
 
! Отговори
MIMI преди 11 години
RAZBOINIK I KRAdes e toia .ami ne se li sramuva6 ot desata si.nie sme s teb umun tova mom4e e porimer za i4ki balgari.sad za poboinisite
108
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен Гражданин преди 11 години
Този *** вместо да съди "Господари на Ефира" по-добре да използва адвоката си за защита, че в съседната статия пише как днес прокуратурата е внесла обвинение за измама и фалшификация на документи на този мизерен плъх. Поздравления на медиите, че показаха поимено участниците в маскарада на диваците. Проста *** използваща електората си само за собствени облаги. Такива да ги хванат сега избирателите и да им дръпнат един як бой за мизерията си!
107
4
 
20
 
! Отговори
Shark преди 11 години
Всички които ритаха и удряха нападателя трябва да бъдат подведени под отговорност. Нали за тази цел си има охрана, какво е това. Приличаха на стадо диваци, всъщност те са си точно такива. Просто сега дойде момента да се изявят. Но пък.... от *** какво да очакваш освен дивашко поведение. Друг и въпроса че цялата история беше инсценирана. Всъщност и побоя над нападателу може също да е инсценировка, за по-голяма достоверност. И все пак си остават ***!
106
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След като се ояде,тоя ЩЕ се оттегли.хахахахахаха
105
5
 
0
 
! Отговори
Gergana преди 11 години
da jiveyat turtsite :) , to na nashite ima day samo da zavijdat ,umirat ot zavist e neka si mrat tipi4no bulgarsko be :)
104
2
 
5
 
! Отговори
DE OPTIKA DE преди 11 години
I ONIA AGENT GOCE MNOGO SE SRAHUVA OT NARODNATA LIBOV ,. U HASKOVO E BIL S DVA POLKA OHRANITELI ,... POVE4E OT POSRE6TA4ITE ,. MNOGO GI OBI4A NARODA I ONI SI GO ZNAIAT ,. NA TATO PRAVE6KI HUBAVCITE
103
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О, майко моя, родино мила,защо тъй жално, тъй милно плачеш?Гарване, и ти, птицо проклета,на чий гроб там тъй грозно грачеш ? Ох, зная, зная, ти плачеш, майко,затуй, че ти си черна робиня,затуй, че твоят свещен глас, майко,е глас без помощ, глас във пустиня.
102
3
 
36
 
! Отговори
възмутена преди 11 години
За целият им цирк българите са им "виновни"!!самозабравили се!Парите ги направиха нагли.
101
1
 
29
 
! Отговори
:'( преди 11 години
Божкеее, ще се разплача! Как набеждават горкия човечец, та само заради няколко си там юмрука и ритника иска да се откаже от килип... опа, от политиката де! Мъкааа...