Когато ми се ядосваше, пак се майтапеше...

Красимир Балъков си спомня за приятеля Туньо
17 фев 2016 13:00,
12
Когато ми се ядосваше, пак се майтапеше...
Снимка: balakov.bg

Жал ми е, че Трифон толкова рано си отиде. Ние нищо не можем да върнем за съжаление и единственото, което можем да направим е да го изпратим с почит. Дай Боже горе в небесата да играе футбол със звездите, които са си отишли преди него.

Още по темата
17 фев 2016 10:14
135

Това каза Красимир Балъков, който пристигна от Германия, за да изпрати своя дългогодишен приятел и колега в последния му земен път.

"Трифон имаше своите качества и характер. Неговият хумор, който постоянно го пускаше между нас, създаваше невероятна атмосфера и може да му завижда всеки един човек. Беше човек, който винаги може да изненада с неговия креативен хумор.

Когато ми се ядосваше, пак се майтапеше, той беше така. Жалко, жалко, че го няма между нас.

В кариерата си той е постигнал много, много. Но човек си отива на 50 години, мисля, че си отиде много рано и можеше да постигне още много за футбола", допълни Балъков пред "24 часа".

Във Велико Търново 17 февруари е обявен за Ден на поклонение пред тленните му останки.

Трифон Иванов почина на 13 февруари от масивен инфаркт, който покоси легендата на българския футбол. Туньо, както го наричаха всички, си отиде едва на 50 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
4уденко преди 8 години
Кой беше този AMSALAK в траурното студио на КАНАЛ-3 - c Крум Савовв, който цинично бе нахлузил КРЕЩЯЩО-ЖЪЛТ пуловер ? ? ?
10
3
 
11
 
! Отговори
Азззззз преди 8 години
Номер 2 си го каза както му е реда. Нищожни сме не само като държава, но и като нация. Добър ден, извинете, благодаря, морал, съвест и подобни, още не знаем що за думи са. Простаци сме и такива ще си останем.
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да имаш "чувство за хумор" трябва да си умен и благороден !
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Туньо, почивай в мир и дано си отишъл на по-хубаво място.
7
1
 
27
 
! Отговори
Бат Сали преди 8 години
Tуньо, ти си беше и винаги ще бъдеш ВЪРХА !!! Почивай в мир приятелю
6
1
 
25
 
! Отговори
vanko преди 8 години
Благодаря ти и сбогом, Вълк !
5
1
 
49
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
Трифон Иванов никога не се е големеел! Светла му памет, да го е гледал някои в светлината на прожекторите, както 90% от 94-та поколението?! Много земен човек и пример за подражание на бъдещите футболисти! А не като ''Мала маца'' и т.н.
4
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето червения каскет си е червен *** . Всички 2 милиона българи , които работят в чужбина и не искат да се връщат в България са национални предатели така ли . Ето това е манталитета на нашите нещастници .
3
25
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Туньо си получи признанието, макар и посмъртмно и не би се радвал да го ласкаят приживе. Да се раздаваш за честта и радостта на целия български народ със сигурност му беше вътрешен дълг. Неминуемо обаче се сещам за един ***, който сега играе в солунски отбор и който от 10 год. отказва да играе за националния отбор. Да е жив и здрав,но името на такива предатели трябва да бъде забранено за споменаване в медиите. За назидание на всички бъдещи родоотстъпници!
2
6
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам да ви кажа , че тази помпозност и величие след като човек умре е само едно лицемерие . Разбира се , че е жалко такъв свестен човек да си отиде толкова млад . Питам обаче къде бяха всички тези хора да почетат великия футболист и човек , когато беше жив . За сравнение , в Англия кръстиха трибуна на най великия треньор на МЮ , а сега и на Боби Чартън , докато са живи и се наслаждават на признанието . Така се прави от великите нации и държави , а при нас само лицемерия и нищо друго .
1
1
 
57
 
! Отговори
Стефанов преди 8 години
Лека му пръст.