Харчим неромантично до 50 лв. за Св. Валентин – чашки, грамоти

Кувертите в София започват от 15 лв., за 40 лв. подарявате и звезда
6 фев 2017 10:30,
36
Харчим неромантично до 50 лв. за Св. Валентин – чашки, грамоти
Снимка: Reuters, архив

Даваме до 50 лева за подарък на половинката си за празника на влюбените Св. Валентин. Освен романтичната вечеря, която е сред най-предпочитаните изненади за празника на влюбените, българските двойки си подаряват и снимки под различни форми, придружени с любовни послания.

В столичните заведения кувертите за най-романтичната вечер в годината започват от 15 лева на човек, или общо за 30 лева, съобщава "Монитор". Срещу тази сума ще получим две салати в комбинация с чаша вино и приятна музика.

Ако пък искаме по-богато меню, срещу 50 лева на човек софийски ресторант предлага да ни нагости със салата, основно, десерт и аперитив, като домакинът гарантира, че ще си прекараме невероятно.

Търговците пък стават изключително изобретателни и предлагат на своите клиенти най-различни варианти за подарък, чрез които да зарадваме половинката си. В сайтовете най-често срещани са рамките. Така например рамка за четири снимки струва 24 лева. Друг интересен подарък е кутия, която съдържа 365 късметчета, колкото са дните в годината. Така всеки ден получателят на изненадата ще трябва да тегли по едно листче с любовно послание. За този романтичен подарък ще трябва да се бръкнем с 55 лева.

Грамота за най-обичан мъж или жена ще ни струва между 23 и 29 лева. Колаж от ваши снимки ще излезе около 35 лева. За да бъде изработен във формата на сърце с размери 29 см на 42 см, е необходимо предварително да изпратите 30-40 снимки, а специалистите ще се погрижат изненадата ви да изглежда по наистина впечатляващ начин.

Ако пък искате да покажете колко много обичате човека до вас, можете дори да му подарите звезда. Срещу 40 лева бихте могли да зарадвате вашата половинка със сертификат, който да гласи, че истинска звезда от небето ще носи името на получателя си.

За почитателите на Трифон Зарезан обаче Денят на влюбените ще премине обилно полят с вино и с много мезета. Цените на напитките са различни, но за десетина лева може да се подсигурите с добро българско вино.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
ОК преди 7 години
Saint Valentine sucks!MAKE WAR, NOT LOVE!
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спиии Българино ти и без това само от празници се интересуваш домато се чудиш къде да си дадеш парите Румънците правят История
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За носещите името Валентин, Валентина и производни от тях в Православния календар избора е между св. мъченица Валентина - 10.02 и св. свещеномъченик Валентин - 06.07.
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне пишете, че е добре платена реклама!
27
5
 
1
 
! Отговори
Някой преди 7 години
до 27. Не да ти напомня..а да се почувстваш малко по-различно от всекидневието :). Защото западния свят е много по-напрегнат от при нас и там на хората им е приятно един ден в годината да се почувстват малко по-различно. Но както и да е. Отричаме всичко и затова сме на този хал. И празници и начин на работа и всичко. Със здраве. Сещайте се кой, когато иска за каквото иска :)
26
2
 
15
 
! Отговори
Че Гевара преди 7 години
Поредният комерсиален празник, наложен ни от западната Халтура.Можем и без него !
25
1
 
8
 
! Отговори
15, преди 7 години
До НякойНе заслужавам човека до себе си, ако ми е нужна специална дата, която да ми "напомня" за него!
24
1
 
11
 
! Отговори
От 25 преди 7 години
Да допълня - жена съм. Романтика обичам, но глупостта и търгашеската идея в съвремието ми идват много горница.
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стотинка не харча по такива глупави съчинени поводи.
22
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До женаТова е кръговрата на живота скъпа. Всяка година излиза нова реколта.Повечето жени не го разбират до момента,когато на 14.02 започнат да празнуват Трифон или да гледат ШЛ.
21
2
 
5
 
! Отговори
Прагматик преди 7 години
Времето е пари. Затова винаги подхождам прагматично към жените " Да те почерпя ли или парите ти трябват кеш" ?
20
1
 
17
 
! Отговори
жена преди 7 години
На 14 февруари се празнува само Трифон Зарезан и завръщането на Шампионска лига. Останалото е глупости.
19
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този празник не е наш, а и е доста по-добре човек да изразява любовта си по всяко време, а не един път в годината. Не ми е симпатичен този натрапен празник.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ми трябва американци, руснаци и които да било да ми определят ДАТА на която да се сещам за човека до мен.Вие като сте толкова задръстени, да трябва някои да ви напомня веднъж в годината... проблема си е Ваш "велики" чужденци.
17
0
 
9
 
! Отговори
Джурналист преди 7 години
Заглавието подсказва защо се популяризират толкова празниците - за купуване, продаване и консумиране. Това е идеята - ние сме просто консуматори, на които непрекъснато се втълпява, че за да си щастлив трябва да купуваш, притежаваш и трупаш колкото се може повече. Сиреч ние се превръщаме в един склад...
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България на 14ти има един празник и това е Трифон Зарезан.
15
1
 
13
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Няма да изхарча и 1 стотинка за този измислен празник. Хубавото е, че жена ми е на моето мнение.
14
1
 
8
 
! Отговори
11 преди 7 години
До НякойНещо не си разбрал - ще се радваме, ама на друг празник.
13
17
 
7
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Екстра нация сме. Само негативни коментари :) перфектно. Никой не Ви кара да харчите еди колко си лева. Идеята на този празник(в сегашната му форма) е да си напомним за човека до нас. Не някой да ви вземе 50 лева( и да ви натъпче със замразена храна). Българина е тъпо човече...Хората се опитват да ви зарадват по някакъв начин за да ви е хубаво и приятно с човека до вас, те седнали да плямпат за 20-30-50 лева. Язък, да се закрива тази клоака и то ва е. Пууу, загубен народ.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Можете да си поръчате малка заря с форма на сърце и горящ надпис с името на любимият/любимата.Малко е кичозно сякаш,но със сигурност ще е ефектно.