Българин с кауза в ООН: Мнението на младите да се чуе!

27-годишен е номиниран за специален пратеник на организацията
10 апр 2017 20:10,
12

27-годишният Петър Младенов е номиниран за Специален пратеник на ООН. Каузата му е от високата трибуна да разгласява мнението на младите хора и то да се чува от световните лидери.

Младият мъж участва в благотворителни и социални кампании от 14-годишен. Казва, че нито родителите му, нито неговите приятели са му повлияли да се занимава с благородни каузи.

"Всъщност беше госпожата ми по биология. Тя ме мотивира да се включа в СИП по здравно образование", разказа пред Bulgaria ON AIR Петър Младенов.

Именно там той развива комуникационните си умения и се научава да работи за каузи. 27-годишният мъж е убеден, че гласът на младите не се чува в световен мащаб.

Зад кампанията за ООН Петър Младенов не стои нито българското правителство, нито някоя от партиите в страната, на която да е член в младежката организация. И въпреки това Петър смята, че има голяма подкрепа зад себе си.

Дали Петър ще се пребори с останалите четирима кандидати за позицията в ООН ще стане ясно до края на април. Дори и да не успее, той ще продължи да работи за чуваемостта на младите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Реалистката Митева преди 7 години
Време е да се разчупи стереотипа, особено от младите. Стига промотирали, че всичко се прави в този живот заради финансовата изгода. Това, че Вие "анонимните" нямате кауза в живота си и не знаете какво е това "кауза" е нещо съвсем различно. Предлагам да се подготвяте, когато се изказвате. Човекът е изключително подготвен и разпознаваем в младежкия сектор и 100% не е политически обвързан.
8
0
 
1
 
! Отговори
Номинираният преди 7 години
Здравейте,Благодаря за интереса към моята номинация. Не съм политически пристрастен, просто съм активен и буден млад човек, който му пука в какъв свят живеем.Младите хора имат нужда да бъдат чути и смятам, че мога да работя за тази цел. Поздрави!Петър Младенов
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виж ся, Родолюбецо. Ти точно заради ДС агенти сънуваш, а критикарството е същността на демокрацията, не на комунизма. Просто сме научили вече що е то политик, как се става политик, и нещо не му вярваме. А че момчето няма никаква кауза и се чуди какво да измисли, за да звучи добре, макар че няма много смисъл, си личи от километри. Има млади хора, които не мислят за дискотеки и пиене. Обаче и те мислят за големите пари.
6
0
 
0
 
! Отговори
Оптимист преди 7 години
А на всички толкова ли им е трудно да повярват, че има някакви млади хора в България, които не мислят само за дискотеки и пиене?
5
0
 
1
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Четейки коментарите от 1 до 7 си мисля следното:Вариант 1: Това са платените *** на ДС. Ако е така е добре. Ще дойде време, когато такива *** и нещастни жалки хора ще получат заслуженото си.Вариант 2: Това са хора от народа. Тогава нищо добро не чака България. Критикарство, комплексарщина, безхаберие, злоба, арогантност, простотия. Ако това е наследството на Хан Аспарух, цар Симеон, цар Борис, на Вазов, к. Величков и Алеко Константинов, то само тръни и бодили са останали в нашата родина.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОТЛИЧИТЕЛНАТА ЧЕРТА НА ЛЕВИТЕ УРОДЛИВИ ИДЕОЛОГИИ Е КОНФЛИКТА, ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО, КОНФРОНТАЦИЯТА, РАЗДЕЛЕНИЕТО, ТЕРОРИЗМА.
3
0
 
10
 
! Отговори
Garibaldi преди 7 години
Интересно ми е кои точно "организации" стоят зад гърба на този. Винаги гледам съмнително към подобни лансирания от страна на медиите.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да "разгласява мнението на младите хора"? На кои млади хора откъде и за какво? Те едно мнение ли имат, щото нещо се съмнявам? Пък ако повечето от тях били срещу Брекзит, ами, гласовете "за" надделяли, казва се "демокрация". Пък тия ангажирани млади хора, дето били номинирани за ООН след СИП при госпожата по биология: Хайде да не си разправяме приказки от 1001 нощ, че е цинично, може ли?
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ясно! Нямат средства за радио точка!