Да ти кипне от 16-те бона за воаяжа на един чиновник. Говори Георги!

Той е единственият българин с две трансплантации в Европа
Обновена: 21 юни 2018 12:41 | 21 юни 2018 09:15,
131

Скъпото пътуване до Ню Йорк на вече бившия зам.-министър на труда и социалната политика Росица Димитрова разгневи и единствения българин с две трансплантации.

Според хасковлията Георги Пеев оставката не подлежи на коментар, но тя не решава проблемите на хората с увреждания.

Още по темата

Макар че е само на 41 години, Георги често казва за себе си, че живее трети живот. Оцелява след две трансплантации - на сърце и бъбрек, и се превръща в единствения двойно трансплантиран в Европа.

Признава, че с годините се е научил да щади нервите си, но пътуването на заместник социалния министър до Ню Йорк прелива чашата на търпението му.

"Тя е опасна за хората с увреждания, защото няма мисленето на човек, който трябва да помага. С тези 16 хиляди лева, дето двете отидоха на екскурзия в Ню Йорк, могат да направят инфраструктура към една сграда да могат да влизат по-лесно хора с колички", гневи се Георги пред Bulgaria ON AIR.

Мъжът изрази съмнение, че нейната оставка ще промени нещо.

"Това че тя се маха не означава нищо, на нея не ѝ пука. Но трябва и ние да се променим, като не става – марш", категоричен е той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
3
 
13
 
! Отговори
изумен преди 5 години
До WTF?не мога да разбера как може да се сравняват пари дадени за здраве,с пари дадени за екстри
61
4
 
22
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Българите имат много сериозни проблеми. Някой от тях са, че вечно гледат в чуждата паница, друга особеност е, че рано или късно всичко в работата им става едва ли не бащиния. Освен това сме световен шампион по завист! Завиждаме даже на някакъв човек, който живее с 2 трансплантации!? Такъв народ бъдеще няма.
60
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държава, която не може да си изпрати чиновниците в САЩ за някакво събитие няма как да бъде възприемана на сериозно.Утре някой ще яде баничка на публично място и ще му поискат оставка, че имало гладни.БКП открадна целият пенсионен фонд, няма осъдени, окраде държавата като раздаваше всички свои кадри (ДС) държавни пари в куфарчета, няма осъдени.Сега за някакви стотинки вече проблем.Жалки са тези напъни.Да не е ходила за свое удоволствие там?Държавата я е пратила.
59
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата ситуация малко по български се разви. Доколкото е било нужно да присъства на такъв форум, то разходите са оправдани. Разбира се, винаги може да се намери по - благородно приложение на дадена сума, но представителни разходи се налагат. Всичко опира до това, дали е било необходимо държавно представителство на ниво министър или сме си отишли на една ескурзийка.
58
5
 
13
 
! Отговори
пери преди 5 години
До до 51Ааа, пак е на хранилката, на нов пост, щото е безценна. Оставката и нищо не означава.
57
22
 
24
 
! Отговори
WTF? преди 5 години
Георги като е толкова принципен, защо не пожертва стотиците хиляди изхарчени за трансплантациите и за лечението му? Цяло Хасково щеше да е в рампи за инвалидите като го е толко грижа. Друго е да си спасен с чужди пари но да не се свениш да гледаш в паничката на другите и да им броиш парите. Хайде ние да преброим колко са похарчени от нашите данъци за да си още жив и да плюеш по медиите. Дай отчет какво смислено направи с живота си?
56
5
 
24
 
! Отговори
Родино мила преди 5 години
Онзи, който вози с правителствения самолет футболисти, уволнява чиновничка, защото си купила скъп билет
55
3
 
27
 
! Отговори
чужденец в България преди 5 години
Един от проблемите на съвременните българи е, че те хубаво заклеймяват всякакви нередности, и като тойде до тях те да бъдат честни и... греда... и те също крадат.Това съм го видял почти навсякъде където съм работил. В големите фирми има цяла мафия, от най-долу до най-високо ниво, която краде. И същите тези съм ги чувал да се възмущават от политици крадци. Ами вие самите какво правите?КомунизЪма научи българите на кражба. За жалост мнозина са като в маалата "ние не крадем, ние само си взимаме".
54
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата "командировка" на тази арогатница струва 28 000 - 16 000 за двупосочния самолетен билет и 12 000 за трите дни в САЩ.Сега вече може да напишете цялата истина - тя е вече е и черната овца в ГЕРБ,след като самия премъдър Вожд и учител я заклейми.Но да попитам КОЙ я назначи ?
53
1
 
18
 
! Отговори
69 преди 5 години
има ли някой да вярва, че въпросните протести не са финансово мотивирани? Разшумя се за бардаците по Слънчев Бряг и веднага Министерството на Туризма даде фира. Съвсем случайно.
52
14
 
19
 
! Отговори
до 51 преди 5 години
Ами 8 хил е до Ню Йорк и 8 хил обратно - общо 16 хил.Но медиите бяха инструктирани да не пишат цялата сума.Иначе аз за тези 16 хил лв работя година и половина, при това на смени.За да може една герберастка OFFца да ходи на шопинг до Ню Йорк.Иначе ако за нещо съжлява тази калинка, то не е заради постъпката си, а заради това че вече няма да е министър и няма да може да продължи да харчи народни пари.
51
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие си ги избрахте, вие им се радвате в *** възторг, сега поне си трайте и се засрамете.
50
4
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Значи не биле осем иляди ,а 16 000 !!!
49
2
 
31
 
! Отговори
Борис преди 5 години
До ЛевскиКъм този разход зам. министъра няма абсолютно никакво отношение.Г-жата няма и представа колко и струва билета.За това се грижи някаква фирма, която е спечелила някаква поръчка и урежда и купува билетите на командированите.Един министър мисли за всичко друго, но не и за пътните си разходи-това е задължение на други и точно те са виновниците, но Борисов, както винаги, действа първосигнално и освобождава не който трябва-за да са доволни хората...
48
6
 
14
 
! Отговори
WTF? преди 5 години
До Сократиси с какво той самият е допринесъл нещо за това Общество___________________________________________________Прав си - с нищо не е допринесъл. И сега го е яд че тези 16 000 лева не са оползотворени пак за него и подобните на него. И аз се чудя как може хората които само взимат и нищо не дават постоянно да пищят по медиите как малко са взели и никога ама никога да не изразят благодарност за това че получават на готово. Малко им е все. Никога няма да им стигне.
47
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата рони крокодилски сълзи за децата с увреждания, тази пък ходи на пре-скъпи екскурзии, оня продажник със скъпият костюм, купен с рушвети най-вероятно, казва на майките на деца с увреждания да се засрамят, че са на улицата и протестират! Абе, държава за чудо и приказ с "работещи институции"
46
1
 
21
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Баце е отработил нещата. Почне ли много да се шуми около някой чиновник, уволнява и всичко се успокоява. Нищо не се е променило, но Баце има готов отговор - "взех мерки". Гущерът си реже опашката, но пак остава гущер. Крайно време е да изметем ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА, ВЯРА и ДОСТ от политическия живот на България.
45
7
 
11
 
! Отговори
Левски преди 5 години
Г-н Сократис, Кой почтен и съвестен човек ще се съгласи и ще одобри подобен разход?! Това е безумие и липса на всякакъв морал! Представям си другите разходи, които са правени.
44
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога ще бъде съден убиецът на детето. Това че продължава да е министър все едно нищо не се е случило е мега-наглост.
43
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СократесМи тя наистина си е ***, щом си е направила селфи и го е пуснала във Фейса да я видят всички къде се намира.А и Боко да спре да обикаля като мушичав, че настройва още повече народа.ГЕРБ пируват по време на чума, май.