С българското знаме, на Шипка... Снимайте вашия 3 март

Министерството на туризма призова хората да разкажат как са изкарали
Обновена: 2 мар 2019 20:24 | 2 мар 2019 20:21, Василия Пейчева
17
С българското знаме, на Шипка... Снимайте вашия 3 март
Снимка: Архив, Булфото

Министерството на туризма направи инициатива, чрез която хората да популяризират как и къде са изкарали Националния празник 3 март, съобщава пресцентърът на министерството.

"Снимайте себе си и семейството си на Вашия Трети март. Споделете как изкарахте националния празник. Дали сте на екскурзия в планината или на друго красиво място в България, изпратете ни снимки или видео. Снимайте българското знаме, развято в чест на празника. Направете си клип на зарята за Освобождението или кадър на близките Ви хора на връх Шипка например. Споделете не само снимки, а и Вашите мисли за празника, както и думите, с които го описвате пред децата си", пише в съобщението на Министерството на туризма.

От ведомството призовават хората да публикуват своите снимки и видео от 3 март на Министерството на туризма или на имейл press@tourism.government.bg.

Най-впечатляващите преживявания ще бъдат публикувани в youtube и фейсбук страницата на МТ. Репортажи могат да бъдат изпращани до 10 март включително.


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
10
 
! Отговори
тТт преди 2 години
Това, че на терасата имам целогодишно закачено знаме на България прави ли ме по-малко родолюбец от еднодневките-позьори със знамената на 3-ти март?!И дали на Шипка, дали на Каспичан или на Луковит, какво значение има, ако носиш България в сърцето?! Накратко - писна ми от фейсбук-кифли и кроасани!!!
15
3
 
5
 
! Отговори
До 15 Да те светна преди 2 години
А ти защо делиш народа обвинявайки за всичко българомохамеданите?Башибозука си е принадлежал на Турската държава и армия,знаеш ли колко ме интересува от какви точно се е състоял?Отговорността си е на Турската държава,тя е позволилила и подкрепяла всички изстъпления над българите!40 години по-късно и геноцида над арменците сигурно пак някакви частни лица са го извършили,а не Турската ДЪРЖАВА?
14
9
 
18
 
! Отговори
Родолюбец преди 2 години
В училище много малко се преподава уроци свързани с руско-турската освободителна война. Децата не знаят за изтъпленията на турския башибозук. Затова като патриот, аз ще заведа децата си на връх Шипка, за да им покажа къде са се сражавали заедно руси и българи. Пи кая на,, новата" ни дженд история в която се насажда омраза към Русия. Докато има моите деца, техните деца и т. н. ще я бъде и любовта ни към нашата освободителка. Никакво изкривяване на историята няма да позволят, да...
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДДТЗа чуждопоклонник, съвсем нормално.
12
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прекрасна идея и чудесна разходка!Злобарите да дуфат!
11
20
 
12
 
! Отговори
ДДТ преди 2 години
На 3 март отивам в къщата ми в Гърция . А тука клоуните да си веят знамената по баирите.
10
8
 
20
 
! Отговори
Гошко преди 2 години
Цяла година селянин, на трети март се загъщаш с байряка и ставаш патрЕот.
9
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А! Че защо с българското? Трябва с руското! Да внимаваме, че иначе може да ни спрат кранчето!
8
1
 
3
 
! Отговори
Спас преди 2 години
Стефчо, това написах и аз написах в коментарите по-долу, но явно аз не си обичамам Българията
7
6
 
18
 
! Отговори
стефчо преди 2 години
Аман от псевдородолюбци дето се качават на Шипка да веят националния флаг за да си качат снимките във фейсбук. ПОвръща ми се вече......
6
9
 
18
 
! Отговори
Скептик преди 2 години
Освен че си нося Самарското знаме за честта на Българските опълченци, не мога да не отдам почит на жертвата на Руските солдати. Солдати на друга държава не са умирали за нас.
5
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Самарското ЗНАМЕ е знамето на руска Самара.Щом си с руснаците, ше носиш и знамето на Сибир.
4
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Самарското ЗНАМЕ е Руско.НИЕ СИ ИМАМЕ БЪЛГАРСКО.
3
5
 
23
 
! Отговори
Скептик преди 2 години
На Шипка си нося Самарското знаме, с което Българските опълченци са бранели прохода от пристъпи ужасни. То си е не по-малко Българско.
2
20
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Това не е мой празник!Моят е на 6-ти септември.
1
4
 
13
 
! Отговори
Спас преди 2 години
Ох, добре, че е 3-ти март. Иначе как ще се сетим, че сме българи, че тачим родината, че носим патриотичното в нас. Дайте другари, ВСИЧКИ УТРЕ ЗАДРУЖНО, после пак, но на 3-ти март 2020. Живи и здрави.