Коалиционният съвет: Вотът няма да мине, кадрови промени ще има!

Премиерът: Оставките са депозирани при мен
Обновена: 16 юли 2020 10:54 | 16 юли 2020 09:51, Веселина Йорданова
528
Коалиционният съвет: Вотът няма да мине, кадрови промени ще има!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Правителството се готви за отхвърляне на вота на недоверие, поискан от БСП. След това коалиционните партньори ГЕРБ и Обединени патриоти ще направят кадрови промени в кабинета.

Коалицията запазва своята стабилност и в този състав ще продължи управлението на държавата до завършване на мандата през пролеттта на следващата година, обяви Валери Симеонов след Коалиционния съвет.

Още по темата
Вотът няма да мине, но промени, ще има, добави вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Служебно правителство, абсурд, тогава ще се подмени протестът, беше категоричен премиерът Бойко Борисов, който нарече президента Румен Радев "фигурант".

Той подчерта и че е абсурдно социалистите да искат вот на недоверие, както и че лицата на протеста нямат капацитета да управляват. Трябва да мислим в чии ръце ще гръмне кризата, настоя министър-председателят по повод на пандемията.

България е правова държава и се движим по правила, депозирани са при мен оставките на тези министри, те бяха при мен, изслушахме ги внимателно, имат голяма подкрепа и са свършили значими неща, подчерта Бойко Борисов.

Той попита и "кой от тези на площада е по-опитен от нас".

Борисов разкри и че вчера му се е обадил бившият президент Георги Първанов, "идеологически противник", който обяснил как в миналото не сме имали подкрепа навън. "Всички държави вдиггнаха ръка България да влезе в чакалнята и в Банковия съюз. И фигурантът излиза да ни дава оценка и то с обидни епитети", подчерта премиерът.

Сега не трябва да се раздвояваме, трябва да покажем, че управляващо мнозинство има в парламента, подчерта Борисов. Според него, ако милеят за държавата, опозиционните партии, включително "Да, България", трябва да кажат как виждат изхода от кризата и с кого ще управляват, ако спечелят избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


528
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
330
3
 
12
 
! Отговори
123 преди 3 години
Отново явно пролича зависимостта на ББ от Пеевски. Ще изчакат с оставките за да не принудят ДПС и те да не гласуват срещу правителството. Хитър ченгеджийски номер. Ще чакат и как ще посрещнат Борисоооф в Брюксел и тогава отново ще му мислят. Задкулисните игри на герберите нямат край.Търсят и искат от олигарси, синдикати, артисти, спортисти да им изказват подкрепа. Готови са да плащат яко само и само да се задържат на власт. Без власт тези хора са никой и това ги побърква. Служебно правителство
329
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът на мутрите е, че ако се проведат честни избори, мутрите няма да ги спечелят, а за да са честни изборите, трябва да ги направи служебно правителство, а не мутрите. Затова мутрите не подават оставка и казват, че ще си изкарат мандата.
328
4
 
0
 
! Отговори
до 339 преди 3 години
Хората работят на по две работи артик, не на всички партията им намира слубички като на теб. Може да са за малко пари но е държавна работка и ще си траем. Хората работят и по чужбина и къде ли не.
327
13
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 336Ревизия на министерствата никогя е нямало, няма и да има. Целта е Фигуранта да направи негово служебно правителство, всички неудобни гербаджии да бъдат пометени и на тяхно място да се сложат комунисти, за да могат да си крадат безпрепятсвено от хазната и от парите на ЕС. Касата на БСП да се напълни и спонсори като Черепа да се оставят на мира. На Гешев ръцете да ги вържат. Това искат и БСП и Фигуранта. И понеже са изнервени прибягнаха до парите на мафиота Череп за тези протести
326
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите дyпe дават,оставка не подават.
325
3
 
2
 
! Отговори
до Цирк преди 3 години
Айфони на лизинг, станахме западняци. Свобода, свобода, без отговорност!
324
2
 
13
 
! Отговори
Цирк преди 3 години
До АнонименНе знам за плакатите и чучелата, но гледам всички са с айфони, добре облечени, някои и с таксита идват...пък викат за свобода и че умирали от глад. Ако протестите се се излъчваха само със звук, ще кажеш, че са от Северна Корея.
323
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, гледам протестиращите направили някакви големи колажи, някакви големи плакати, чучела, все неща, струващи пари. Ако протестират от глад и немотия, защо си дават последните пари за такива огромни надписи? Май не ги плащат те?
322
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля, че протестърчетата не знаят значението на думата фашист и я ползват както им падне."Фашистите вярват, че нациите и расите са в постоянен конфликт, поради което само силните от тях могат да оцелеят, бидейки здрави, витални и чрез отстояване на себе си в борбата срещу слабите. Те са противници на класовия конфликт и обвиняват капиталистическите либерални демокрации в създаването на такива конфликти, а комунистите в експлоатирането им." Явно срещу това протестират викащите.
321
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Вотът няма да мине, но промени ще има", беше лаконичен Красимир Каракачанов........ това означава ли, че следващите министри ще са от квотата на "Патриотите"? Може би "Да", а? Ще цакат протестиращите до дупка и целта е да не допуснат служебен кабинет с Радев и ревизия на министерствата по време на служебното правителство, нали?
320
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе не ви искаме вече,кви кадрови промени сънувате не. Всички трябва да изчезнете бе.....в затвора, мутри долни
319
2
 
5
 
! Отговори
до мистика преди 3 години
Ако плащат някой да пише тук, то това са най- тъпо похарчените пари. Ще имат много по- голям ефект ако похарчат тези пари във фейсбук. Най- вероятно го правят.
318
5
 
13
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 327БСП плаща на ***. Всъщност Антон Кутев е дал поръчка на рекламна фирма Лийдуей Медия Солюшънс за активност на интернет ***, които са участвали в кампании на БСП. Той дори не го отрече. Тук е пълно с такива БСП ***, както и със съветски, платени от съветското посолство и Решетников
317
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изключено е да се допусне подобно извращение над българския народ...череп да реди правителство чрез фигурант !! Понеже 0.02% от избирателите искали...ЗАБРАВЕТЕ !!
316
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отварял ли си маркетинга на фейсбук? Там имаш таргет разбит по възраст, пол, интереси. Там пишеш Иван Иванов, качваш 5 снимки и хората ти вярват по- лесно. Тук пишат 20 човека. Фейсбук са толкова добри, че минаха гугъл като възможности за таргетиране на точно определени групи от хора. Нито си отварял пиксела на фейсбук, нито си отварял таг мениджъра на гугъл.
315
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изходът от кризата започва с незабавна оставка на Мутрата и служебно правителство, което да организира честни избори. След тези избори нито една партия не трябва да се коалира с фашистката хунта ГЕРБ, докато те не бъдат отстранени завинаги от политическия живот, понеже са опасни за демокрацията. Техния опит да установят диктатура тотално се провали и сега излизат от властта, агонизирайки и ставайки за смях.
314
10
 
6
 
! Отговори
НФСБ преди 3 години
Господин В.Симеонов направи на пух и прах руската подметка и фигурант на МАФИЯТА ПЕЛТЕКА И МОШЕНИК радев! Българио имаш ВЕРНИ СИНОВЕ готови за ТЕБ да дадат живота си! Ако сега МАФИЯТА НА ПРЕВРАТАRU беше победила се връщахме в мутренските времена на " прехода" където копоите на Бкп/ Дс ГРАБЕХА, БИЕХА НАРОДА и пенсионера нямаше за кофичка кисело мляко! ЗАТВОР ЗА МАФИЯТА- Бсп, дпс, Дсб, Дай България, руската АБВ и ОЛИГАРСИТЕ ИМ!
313
3
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До аз-ътВиждам, че си умен, явно си сервитьор или таксиджия, затова кажи на мен, простия ти за кой ще гласуваш, защо за него и къде, в коя точно, с конкретно име партия е алтернативата и какви са шансовете на тази извънземна партия да бие ГЕРБ, БСП, та дори и ДПС....:)))
312
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди десет години не бяхте чували за ***, но днес само това ви в устата. Пък били платени... кой ще ти плаща за коментари тук? Манипулацията си е чист маркетинг и е къде по лесна в платформи като фейсбук. Но как да знаете?
311
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен321 много добре разбираш, господин Граматика.