Проф. Витанов: Дайте доказателства, че щабът е взимал пари

Заразата продължава да се свива, отчете математикът
1 юни 2021 16:00, Нели Христова
206
Проф. Витанов: Дайте доказателства, че щабът е взимал пари

С ежедневния си коментар на пандемичната ситуация в България, професор Николай Витанов коментира и обвиненията, че щабът за борба с коронавируса е прибирал големи суми пари за дейността си.

Ето какво написа той във Facebook:

Кратка информация за оперативната обстановка за България по отношение на пандемията COVID-19 за 01 юни 2021 г.

Обстановката е според очакванията. Базовото репродуктивно число днес е 0.646, което ще рече, че очакванията за следващите дни са за продължаващо свиване на заразата. Както се очакваше, паднахме под 20 000 активни случаи. Посоката е надолу - към 15 000. Здравната система се разтоварва. Нека лекарите и те малко да си отдъхнат. Докато някои ги критикуват, аз им казвам - браво. Лесно е да критикуваш, когато не си бил на фронта и не знаеш какво е да се биеш срещу противник с голи ръце.

Индикаторите за промяна на тренда продължават да са с много ниски стойности. Което ще рече, че нови варианти на вируса не се забелязват да върлуват из страната. Трябва да държим това максимално дълго време. Смъртността се очаква да е 20-на човека на ден, очакванията са за постепенно намаляване и тук.

Днес, за разнообразие, ще ви покажа една карта за риска. Но не за България, а за Европа. Правим и такива. Виждате, че обстановката е спокойна, животът се възстановява полека. Има две държави с леко повишен риск от наша гледна точка, но и там нещата отиват на добре засега.

Накрая един коментар за парите, дето ги вземали от щаба. Абе търся ги и аз тия пусти пари. Нищо не съм получил. Минал съм се значи. Ако тези експерти, дето говорят за десетките хиляди, ми помогнат да намеря къде са моите пари, давам 10% на първия, който ги покаже къде са. Тъй де, богат ще стана, трябва и той да намаже човека, задето ми е помогнал. Давайте, казвайте кой ги е раздавал, че да ходя да си ги търся.

Ама покажете доказателства, че са раздавани, че като ида да си ги търся, да не стана за смях. То тука "една жена на пазара каза, че взимали пари" не върви. Ще ми отговорят "Ами иди, тази жена от пазара да ти ги даде". Затова давайте железни доказателства. Награда - 10% от парата, която взема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аритметика да даде доказателства,че НЕ е вземал пари!...Че денонощното му кълчене по талавизиите е било САМО "На ползу роду"!
148
2
 
3
 
! Отговори
Витанов преди 2 години
откачи главите на баба Мика и баба Кожухара. От вчера иска доказателства да се прибере парите и никой не вади. Той се гаври с баба Мика. Баба Кожухара е навряна на 20 метра под земята с тези 130 пъти увеличение на смъртните случаи. Не може да гъкне. Мориарти си е класа, няма друг като него.
147
3
 
0
 
! Отговори
Доказателството преди 2 години
Интернет не лъже :-)
146
3
 
1
 
! Отговори
Хммм преди 2 години
Базовото репродуктивно число, или R0 в най-тежките месеци беше мъничко над 1. Много мъничко! Текущо вероятно е около 0.01 Много хора боравят с това число без да знаят изобщо как се изчислява!
145
2
 
1
 
! Отговори
4 преди 2 години
До ОНЗИНяма!
144
3
 
3
 
! Отговори
Хахахахахахаха преди 2 години
То пък едно нещо да може да се докаже в тази държава, а? Престъпника вика, хванете ме! И му вярваме, че не си е "опекал работата". ***!
143
9
 
4
 
! Отговори
ОНЗИ преди 2 години
Този т.н. "професор" има ли научни степени - ако ги няма да върви по дяволите !!!! Казъл го е народът " От всяко дърво *** не става " - да пази господ от специалисти които ги е учил този "професор".
142
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Легенда бил станал. на какво е легенда тоя клоун. затвориха хората като животни, спряха работата на болниците, по цял ден ги стресират и плашат, какво се очаква да стане.
141
4
 
6
 
! Отговори
Хитрец преди 2 години
ПАРИ ОТИШЛИ В ЧЕРНАТА ДУПКА и хайде сега някой да ги намери там и да ги извади.Както се знае сред основните свойства на черните дупки, че нещо влязло вътре няма излизане, също и светлината не може да огрее черната дупка и вътре в черната дупка е пълна загадка за учените какво се случва.
140
9
 
22
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
Обучени са да ЛЪЖАТ, както за статистиката, така и за парите! Ние не лапаме мухи!!!
139
12
 
12
 
! Отговори
язе да кажа преди 2 години
За пръв път математици борят лекарски проблем и то като дават указания на база на неяснокак събрани данни и числа за предимно безсимптомна болест, установявана само и единствено с тест!!! А и документи за щаба никой не оже да даде, щото се оказа, че щаба не е документирал нищо от соето съществуване
138
9
 
7
 
! Отговори
ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР преди 2 години
Това вярно ли е ?Професор Витанов не беше член на НОЩ .Ако са взимали заплати е грозно .
137
16
 
13
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 2 години
Няма никакво значение колко е репродуктивното число на безобидна болест като ковид-19 и дали заразените спадат или растат... Няма нито една друга болест при която симптоми няма и се "доказва", че си "болен" чрез тест и така излиза, че ти разнасяш "заразата" без да знаеш... Ковид-19 е като новите дрехи на царя от приказката, а този витанов буквално му хлопа дъската...
136
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не бях очаквал математик да бъде толкова затъпял като този мозъчен индивид,явно няма хал-хабер от математика та прави опити за изява като защитава доказали се като некадърни бандити-политици ! Доказателствата гл'упако ще се покажат когато трябва и пред когото трябва защото в момента няма честен и отговорен съдебен и обвинителен орган ! ГЕРБ с лазещите около тях червеи като теб грабиха парите от про'стия народ който толкова е затъпял,че още продължава да се доверява на измамници като през турско
135
14
 
18
 
! Отговори
Ами да преди 2 години
Какво очакваш от талибаните в хунтата на фууражките? От нормалните българи имате дълбок поклон за свършената работа.
134
13
 
16
 
! Отговори
Колко е преди 2 години
Репродуктивното число на вирус тунингован във военна лаборатория, за който ни говорят от години, за който няма лечение, но има ваксини по военна технология (DARPA)?! Питам аз и отговор не искам.
133
17
 
15
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Просто в момента руската хибридна война е фокусирана към България където смятат да развият удара. Това деморализилащата подготовка която провеждат преди настъплението. Важното е българите да осъзнаят, че независимо от различията, ние имаме една обща цел и тя е да отбием руското нападение.
132
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До СатаТи пък кога стана математик,който разбира от прогнози?.Пий си денгите дребни това ще ти остане.
131
19
 
23
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Витанов е най-обикновен болен ***. Целият НОЩ е едно ОПГ, създадено да лъже и манипулира широките народни маси. Статистиката беше впрегната да замазва лъжите.
130
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами дайте ,де?Мика какво чака,нали е от " народа" ,дето няма никъде такъв ку.кувски заблуден!Мико,ти си наред!