Женският пазар в София: Счупени знаци, боклуци, свободно паркиране

Наш потребител отново изпрати сигнали и снимка в Helpbook
11 яну 2022 18:00, Анисия Иванова
40

Снимка: Helpbook

Наш потребител редовно изпраща сигнали в платформата Helpbook.info относно обстановката в и около Женския пазар в София.

Един от тях гласи "Женски пазар - ужас без край!". Според сигнала "няма сила, която да застави местната власт да отстрани боклуците, които са на абсолютно същото място, независимо от поредната протестна подписка от предходния ден. На изпратени снимки се вижда спазването на противоепидемични мерки, които според управата на пазара са “железни".

Според същия потребител съществува безкрайна толерантност към беззаконието на същия пазар. От изпратените снимки се вижда, че всеки си паркира, където иска. Автомобили на пазаруващи, бусове на доставчици, кашони и щайги разпръснати произволно по тротоара и камари боклуци красят пейзажа. Авторът на сигнала предполага, че ако се възстанови счупената табела, която указва разрешеният часови диапазон за паркиране, нарушенията, които са принудени всички да търпят, рязко ще се ограничат.

Друг сигнал със заглавие „Не синя или зелена, а free зона на Женски пазар“ гласи следното: "Отворените капаци и наредените щайги също не освобождават от такса.Тъй като единствените данни, с които не разполагате за въпросните мпс са пробегът и грайферът на гумите при нужда ще предоставя и тях, а по същественото е, че инвалидното паркомясто ми се налага да ползвам по предназначение".

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ОбективенПазара е необходим, проблема не е пазара, а чистотата, ремонта и редовното поддържане на чистота от всички - и от общината , и от продавачите, и от кметството, която трябва да се спазва и извършва ежедневно.
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само трябва да се почиства редовно, защото все пак има хранителни продукти и трябва да е чисто, другото не е толкова важно, това, че паркирали продавачи и купувачи, не виждам да пречи на някой, ако се разбират помежду си, не виждам проблем в това.
27
5
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
Тази воняща клоака в центъра на София е крайно време да се премахне изцяло и мястото да се превърне в озеленена пешеходна зона. София си има достатъчно и предостатъчно пазари.
26
1
 
19
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 2 години
преди време гледах една поредица за пазарите в Европа и навсякъде са преходни- идват сутринта сглобяват и на обяд сгъват чаршията. След тях минават от сметосъбирането и половин час по-късно няма и помен от пазара. Голямата част от продавачите са пряко свързани с производството....
25
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На този пазар 80% от продавачите са от ония,които не са чували за никакви правила.Как тогава можеш да ги накараш да ги спазват?Освен с яки глоби,за да ги научат.И без това не плащат данъци,както останалите са задължени.
24
5
 
14
 
! Отговори
Не случайно преди 2 години
Имаше карикатура на цяла България картата осеяна с турски *** клекала . НЕ СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ с така свиинщина и при това в самата столица.
23
1
 
32
 
! Отговори
... преди 2 години
Само Женския пазар ли?А занемарените подлези,разбитите тротоари,графитите и провисналите кабели по фасадите,мръсния въздух...?Столицата е отчайващо занемарена...
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нали кауфланд го купи и има проект за обновяване, какво ревете
21
3
 
7
 
! Отговори
Мистър Пропър преди 2 години
Така се надгражда Европа , с *** .По естествен ход на урбанизацията центърът на града да се превърне в клоака . Там е пълно с " Архитектурни шедьоври и живеят цветя на изтока " . Това е най зелената столица на Европа и е остров на толерантността
20
2
 
15
 
! Отговори
Също преди 2 години
има там жрици и по земята се мотаят презервативи ... ромейски базар и културна забележителност е това ...
19
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко как допусна там да се настанят хиляди бежанци тихомълком. Наели са повечето магазини. Събират се на групи. Ужас някакъв. Все едно си в друга държава. Вървиш със страх. Национален предател. Не му стигнаха пачките та от всичко да намазва. При Орбан в Унгария едва ли има такива работи.
18
8
 
2
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
До Анонимен 16 Браво,много си оригинален и ограничен. боко винетуту обича такива последователи.
17
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кулурата на матриала е такава. Няма нещо ново и хубаво което е направено за удобства и радост на хората да не бъде потрошено . Най вече от тинейджъри вандали . Бой и дисциплина трябва както вкъщи така и в училищата не някоя даскалица като зашлеви някой *** родителите да се оплакват по тв ще малтретирали лекетата които са създали
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пъпъ. Наслаждаваме се на Пъпъ.
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Алооо-ЕДВА ЛИ!!!!!!!!!
14
5
 
3
 
! Отговори
Hoqsan преди 2 години
До ХахЗа некви неща може да се ходи - подправки, туршия.. неща, които са устойчиви във времето. А не рибата лятото на сергията извън хладилника
13
3
 
13
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Крайно време е поне във Варна и Бургас да бъдат назначени компетентни служители след повече от две години без такива - не е нормално такива големи градове да нямат работещи бюра жалби и четирима служители са крайно недостатъчни за България.
12
5
 
3
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
До Анонимен 10 Да, що ? А вие ?
11
7
 
8
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Сигналите се насочват към компетентните служители - за София протопрезвитер Кусан Хадавян, за Пловдив - протойерей Храч Мурадян, за Пазарджик - протопрезвитер Кеворк Хачерян, за Русе - протойерей Дирайр Хадавян. Останалите градове се обслужват директно от архиепископ Датев Акобян, но той е претоварен, тъй като отговаря и за България и за Румъния съответно се чака по-дълго за разглеждане.
10
5
 
13
 
! Отговори
ФАКТ преди 2 години
Там "живеят" предимно мисулмани!!!