Алексей Петров бил с трима души охрана по време на разходката

Той се е движил пеша по маршрута
Обновена: 16 авг 2023 16:15 | 16 авг 2023 15:40, Стела Стоянова
65

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Алексей Петров е бил с охрана по време на разходката си в Драгалевци. В момента се прави оглед, установява се вида на оръжието, броя на изстрелите, разпитва се охраната, пише БГНЕС.

Петров е бил с обичайната си охрана от трима души, стана ясно на брифинг на мястото на престъплението.

Стрелбата е станала в гориста местност в близост до пътеката, където се е разхождал често.

Алексей Петров се е движил пеша по маршрута.

Още по темата


"Убийството е станало близо до пътеката. Установяват се хора, които са били в района", добави шефът на СДВР Любомир Николов.

След като приключи операцията на ранената жена, ако състоянието й позволява, тя ще бъде разпитана, каза градският прокурор Илиана Кирилова.

Припомняме, че Петров бе убит по-рано днес, а жената, която е била с него, е в реанимация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
6
 
! Отговори
KNOCKIN DOORS DOWN преди 8 месеца
Да извикат Маргини,ББ,Галев брадър,Маджо и другите замесени.Има интерес да не бъде разкрито! Или ще е някой клошшар намерил пушка и стрелял случайно? Ок,а охраната къде са,защо не са го подгонили тоя,избягали ли са,стрелеца как е избягал? Да дадат показания,да пуснат кучетата.... така се прави! Държавата спи !!
45
1
 
5
 
! Отговори
Истината е преди 8 месеца
Ако бе в затвора, където му е мястото - щеше да е жив. Но това е съдбата на много мутри от ДС. Сега Киро му виновен ...
44
1
 
2
 
! Отговори
Мир на праха му преди 8 месеца
незабравайме Алексей, дапомним Киро, въпреки чекировите дипломи,общественни и соцялни активности досега саоткриване на шекерджийници където кад-Елендрата да валя палачинки а той далъже ченема какда има две гражданства като е роден на село, демек чеима самоедно гражданство и една селяндурност която до мазната биоаналност напедалаНа колелото АсанАга най добре силичи в разчеканатата му джука показваща двата циркуляра скоито оглозга Бюджета.Кирил Петков е нещо съвсем друго макар и да е 10 Х по кофти
43
1
 
1
 
! Отговори
SS преди 8 месеца
Сега и тримата на село при кравите и овцете .
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Какво следва 8, не позна! Главния враг на Алексей беше Тиквата. Не го знам до колко беше мутра, но беше велик спортист и спокоен, интелигентен човек по онова време. Беше барета, занимаваше 10 години се с антитерор и противодествие на организирата престъпност. Дали затова не му устройваха тези няколко атентата? Допускам и да е бил мутра, знам за него от времето, когато беше служител на закона
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хехе, три пъти за късмет :)) А мурвата, дето я оперират 10 души, има ли медицинско осигуряване, или пак ние плащаме?
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Край - Тоя 2 пъти ОФИЦИАЛНО са го гърмели, а нефициално поне още 5-6, като охраната му е залавяла какви ли не, кандидат убийци. Трактора има врагове НАВСЯКЪДЕ. От царя до падаря, дет се вика.
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 43 - Когато си предаден, и на 2 метра да е, значение. нема ...
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Когато стрелецът е на 500-600 метра от мишената и лежи неподвижно на земята с маскировъчни дрехи никаква охрана няма шанс да го засече, освен ако не е цял отряд от 300 човека с хеликоптери, кучета и специални разузнавателни средства, както пазят президента.
37
2
 
18
 
! Отговори
Край преди 8 месеца
Охраната може да те спаси от шамари от куршуми - не.
36
7
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 8 месеца
СМЕШНОТО Е, ЧЕ ТОЗИ ГО УБИХА, А ФАЛШИВИЯ ПУТИН ОЩЕ ЖИВ!
35
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Обикновено охраната трябва да отцепи района и да наблюдава има ли някой друг в него или да преминава наблизо и понеже са били 3-*** охранители в кръг то стрелците са били като минимум 2-***,че се целили в целта,а докато презаредят жената се усетила видяла и звъннала да извести за случая,а охраната сякаш била въоръжена с палки също са видели кои са и накъде избягали стрелците,ако се сетили да помогнат на жената пак добре,но сигурно са подгонили стрелците,а ония с пълна газ се изнесли,но следи има.
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На Буцефал главорезите са професионални убийци! Не му е помогнало..
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Като гледам как се чудят жената жива ли да я пишат, или починала, си мисля, че и той може да не е съвсем починал.
32
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тия "охрани" са от татуираните дето гледат лошо и налитат на жени и смачкани от живота хорица. Ако стане престрелка първи се нааа.ват и ловят гората. И тия като са в групичка по няколко са много отворени, а ако попаднат на истински ненормалници бегат
31
1
 
11
 
! Отговори
Карагьоз преди 8 месеца
Още един *** и престъпник от бандидския преход у нас, /след 1989 година/ си отиде . . .безславно !Нужно е да го последват и други, като него !
30
0
 
7
 
! Отговори
България над всичко преди 8 месеца
смешните им охранителни вършат работа само ако някой скочи да им бие шефа.. но тъй като направо го гърмят.. не стават никакъв ***
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Старите и уморени коне ги убиват Нали.Като погледнеш всички свързани с прехода си тръгват от този свят един по един.Въпрос на време.
28
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не мога да разбера, защо изобщо някои ходят с охрана. Ако ще да е имал и 10 души около него, нямаше да се спаси. Всички убити в България досега са се движили с охрана. Ясно е, че ако някой е поръчан, нищо не може да го спаси.
27
0
 
13
 
! Отговори
Джеймс Бонд преди 8 месеца
Изглежда като работа на професионалист пръснал ву е пъпеша от един километър с снайпера а охраната му вероятно е избягала нява нищо лошо в това.Нормално е.