Полицаят прострелял момчето от София с личното си оръжие

Служебното изпаднало по време на преследването
19 сеп 2023 15:10, Стела Стоянова
138
Полицаят прострелял момчето от София с личното си оръжие
Снимка БГНЕС, архив

Полицаят, стрелял и убил 18-годишния Светльо Младенов в София, е използвал лично оръжие, съобщава bTV, като се позовава на свои източници.

33-годишният служител на реда е имал в себе си и лично, и служебно оръжие. Като пред разследващи той е разказал, че по време на преследването служебното е изпаднало, затова е използвал личното.

Полицаят е разказал, че до стрелбата се е стигнало, след като 18-годишното момче е посегнало към чантата си, а униформеният решил, че ще извади оръжие.

Предположил това, защото е имало данни, че бандата извършва грабежи, а на жертвите си момчетата са казвали, че имат пистолет.

Още по темата

Инцидентът стана в нощта срещу 18-и септември. В 4-о РУ получили сигнал за грабеж на 2 момичета. Ударили едното с палка по главата и взели от нея чанта. Двете описали трима души, носели маски и суитшърти, обясни директорът на СДВР. Бил изпратен екип.

Около 3 часа по-късно - в 5 часа сутринта, имало втори сигнал. Той гласял, че трима души прескачат ограда. Криминалистите видели, че се качват в автобус. Подали звуков сигнал и рейсът спрял.

Младежът в рейса бил задържан, но другите двама слезли и хукнали да бягат. Криминалистът извикал, че е полицай и предупредил, че ще стреля. Свидетели потвърдили и за предупреждението, и за контролните изстрели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
20
 
9
 
! Отговори
странно преди 7 месеца
нещо много почва да замирисва, едното престъпление в 2 , а другото след 3 часа в 5:15, тичайки в тъмното полицайката от 100 метра видяла , че детето бърка в раница и помислила, че вади пистолет, след което стреляла в него с личния си пистолет, защото служебния бил паднал???
41
30
 
6
 
! Отговори
Ако Застреляш Някой преди 7 месеца
в Гърба - Наказанието може да е Само Едно - а да не говорим, че ако си Куука със Собствено Оръжие - това вече си е Отвъд Криминално!
40
6
 
28
 
! Отговори
До Анонимен 74 преди 7 месеца
Нормалните полицаи по цял свят ходят с резевен револвер с покрит ударник, за да не се закача в дрехите. Обикновено калибър 6.35. Ако основният пистолет засече, това спасява живота ти. У нас за това пари няма. На зла круша - зъл прът. На наркоман, който не знае къде е - два пистолета.
39
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Въобще не ме интересува дали полицият е бил в правото си или не. Продто ме радва че е унищожил едно безполезно зло паpaзит4е.
38
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 79. Не е възможно да е нормален един индивид който в продължение на години денонощно манипулира оценките на коментарите и изписва по около 1000 коментара общо под различни статии.
37
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 73 Нормалните хора не ограбват и бият случайни жени с тръби, така че шансът за това е 0
36
8
 
8
 
! Отговори
Лошо преди 7 месеца
В служебния пистолет първите три задължително са стоп-патрони. В личния - едва ли...
35
34
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Уво 23 за полицайчето. И аче много ще се надъхат шерифите и ще вадят железата за щяло и нещяло. Малкият бозайник за всички е ясно, че е нямал пищак, просто на ченгела му се е вдигнал адреналина и е решил да се прави на Робокоп. С два пистолета на смяна, служебния изпаднал по храстите... Жалка картинка и история. Да лежи е прекалено, ама уволнение и забрана да е ченгел е достатъчно.
34
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 65. Така е. България е в хватката на бхаратски паразитинги. Няма мърдане напред колкото и да ни се иска. Болна е държавата. Където има такива в изобилие там нещата са зле.
33
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Заради няколко жени си отиде един млад човек, който имаше още много грабежи пред себе си.
32
3
 
35
 
! Отговори
Алооо преди 7 месеца
Няма значение. Награда, повишение и да е жив и здрав. Повече такива служители в МВР трябват. Време е да има някакъв ред и дисциплина. Да си знаят като правят глупости къде ще свършат. Ако тия бяха убили някого за 20 лв? Тогава какво? Щяха да ги пуснат с подписка ли? Отново браво и дано човека чете коментарите да видят колко много подкрепа има.
31
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Добре де,как може на полицая да му падне пистолета,що за полицай е това?Егати полицията имаме
30
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ох, пандизчийките от Сливенския ще я изядат и изближат докрай.
29
4
 
5
 
! Отговори
Масло преди 7 месеца
До Анонимен 40: личи си че си долен чингиз. Отивай да те черпят дюнери и не забравяй да прослушаш крадците за да им гепиш част от парсата. Това е което правите Вие чингизите!
28
9
 
4
 
! Отговори
Нора преди 7 месеца
Гледах в нета обезвреждането на украинския дрон.Жалка пародия на елитни спец части от армията На живо гледах епизод от Тутурутка!Жалко,амажалко!Колкото до полицията ни,пълна летаргия,на дежурство с два пистолета!Оставки и на село с мотиките!Пари на данъкоплатеца на вятъра!Смешници!
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Нора. Сега пък какво не са свършили ? Хванали са престъпниците и даже единия е хванат завинаги.
26
6
 
3
 
! Отговори
Нора преди 7 месеца
Гледах в нета обезвреждането на украинския дрон.Жалка пародия на елитни спец части от армията На живогледах епизод от Тутурутка!Жалко,амажалко!Колкото до полицията ни,пълна летаргия,на дежурство с два пистолета!Оставки и на село с мотиките!Пари на данъкоплатеца на вятъра!Смешници!
25
22
 
4
 
! Отговори
Масло преди 7 месеца
Полицая е за затвора! Убиец!
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Зозо 29. Не се притеснявай до утре ше го изкарат Сандокан мале с двата ножа три пищова пушка гранати и тактически ядрен заряд в багажника
23
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Оставете полицайката ,гадове долнички