Вашите сигнали: Форнети с мухъл, превзети тротоари...

Кучешки лай тормози съня на жители в столичен квартал
21 фев 2024 21:07, Александър Попов
6
Вашите сигнали: Форнети с мухъл, превзети тротоари...
Снимка: БГНЕС

През последните дни в платформата на Helpbook.info получихме разнообразни сигнали от цялата страна. Ще ви запознаем с някои от тях.

Наш потребител от Габрово се оплака от състоянието на тротоар до голям булевард в града. Изтърбушени плочки и неравности представляват опасност за преминаващите, както е видно от изпратените снимки. Купчини несъбрани листа мухлясват още от есента, а зелените площи в близост се ползват за паркинг. „Много моля да се предприемат мерки, така както ние скоро ще предприемем плащането на данъците си“. (целият сигнал тук)

Възмутена майка отправи искане към БАБХ за извършване на проверка по конкретния случай: „Закупих форнети с топено сирене за дъщеря си за закуска. След като стигнахме до училището на дъщеря ми, видяхме че в една от форнетите вътре има мухъл след като вече беше изяла 2 форнети. Пускаме сигнал тук, но ще направим всичко възможно това да не остане безнаказано.“ Хранителният обект се намира в подлез на метростанцията в столичния квартал Овча Купел. (целият сигнал тук)

Пред новооткрито заведение на централна софийска улица собственикът се разполага на тротоара както намери за добре, като по този начин възпрепятства движението на пешеходци, особено на хора в неравностойно положение. (целият сигнал тук)

Наш потребител от модерния напоследък столичен квартал Кръстова вада се оплака от непрестанен шум и системно нарушаване на спокойствието му: „Има един имот в съседство, който има някаква стара постройка и нещо като градина. Явно отглеждат нещо. Чуват се кучета непрекъснато и денем и нощем. Супер силен лай, но особено вечер. Непрекъснато са навън тези кучета и е ужасно. Моля да се вземат мерки, защото не можем нито да спим, нито да си отворим прозореца“. (целият сигнал тук)

С останалите сигнали можете да се запознаете в платформата на Helpbook.info, където можете да подадете оплакване към отговорните институции, които да предприемат действия по решаване на проблема и да бъдете уведомени писмено за предприетите мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До възмутената майка с фурнетите. Уважаема жено, и други като теб. Създайте култура на хранене на децата като бъдите техен най - ярък пример за това. Гответе им на тези деца подягодите. Кви са тея форнети дюнери и макдонадси. То домашна баница не знаеш ли да правиш. И после ревете по форумите че децата са затлъстели, окосмени и влизат в пуртета от 8годишни. Ми като ги тъпчете с ***, и хормони какво да стане. Аз на кучето фурнета не бих дала, да не говорим за дъщеря ми. Отварат.
3
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Доносниците и интереса към доносниците е голям грях още от соца.Според индустите тяхното е много лоша карма и страдат всички до девето коляно, а бабите от Враца си ги кълнат както си трябва, не се заигравайте с тези тъпизми!
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ко се оплаква тая, дали и форнети със сирене рокфор
1
2
 
8
 
! Отговори
Теди преди 2 месеца
и аз бях пратила сигнал за едни мандарини