НДСВ ще се готви отсега за вота догодина

Членовете на НДСВ подкрепят участието на партията в тройната коалиция
26 фев 2008 20:25,
11
НДСВ ще се готви отсега за вота догодина
НДСВ започна подготовката си за вота през следващата година. Снимка: БГНЕС

Членовете на НДСВ подкрепят участието на партията в тройната коалиция, показва проучване сред жълтите активисти.

Докато отстояваме либералните си виждания за развитието на страната, членовете ни ще подкрепят участието в коалицията, каза заместник-председателят на НДСВ Марина Дикова.

НДСВ подкрепя идеята изборите за народни представители и за депутати в Европейския парламент да бъдат заедно, каза говорителят на партията Станимир Илчев след заседание на политическия съвет на НДСВ.

НДСВ започна подготовката си за вота през следващата година и на предстоящото заседание на политическия съвет ще бъде обсъден и гласуван съставът на предизборния щаб.

Към днешна дата НДСВ няма да се произнесе категорично за момента на признаването на независимостта на Косово, каза Станимир Илчев.

Той информира, че НДСВ счита за излишно темата за независимостта на Косово да бъде разисквана в Народното събрание, тъй като конституцията възлага развиването на външната политика на Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 16 години
НДСВ ТРЯБВА ДА ПРЕДЛОЖИ ЗА ГЛАСУВАНЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ ВЪВ ВСИЧКИ ИЗБОРИ: ПАРЛАМЕНТАРНИ,ПРЕЗИДИНТСКИ И МЕСТНИ/КМЕТСКИ И ОБЩИНСКИ/.НЕ СЕ ЛИ ПРИЕМЕ ЗАКОНОПРОЕКТА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ, НДСВ ТРАБВА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И С ОБЕДИНЕНАТА ОПОЗИЦИЯ ПО ПАРЛАМЕНТАНЕН ПЪТ ТРЯБВА ДА ПРЕДИЗВИКА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.ТОВА Е ЕДИНСТВЕННИЯ ШАНС НДСВ ДА ВЛЕЗЕ ОТНОВО В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ С ГОЛЯМА СИЛА, ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПОВЯРВАТ ОТНОВО В "ПРОЕКТА4 НДСВ.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Дори и величеството знае, че това което се титулува НДСВ е тръгнало с краката напред. Затова и той хитрува и се върти около ББ та да остане в България, защото иначе заграбеното ще му го приберат. Голям крадец - голямо величество!
8
0
 
0
 
! Отговори
g преди 16 години
tova e nai normalnata partiay
7
0
 
0
 
! Отговори
него преди 16 години
"Членовете на НДСВ" Кажете някои знае ли какво е това ? Тези още ли си вярвата че има такова животно.Ако намерите един , дайте да го пратим в новосъздадения ноев ковчег в Норвегия щтото ще вземат съвсем да изчезнат.
6
0
 
0
 
! Отговори
smehh преди 16 години
Членовете на НДСВ подкрепят участието на партията в тройната коалиция, показва проучване сред жълтите активисти.4e ina4e 6te gi izkliou4at....
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ето как нещата се избистриха лека-полека. Цирка свърши, картите са свалени и вече никой не крие, че всъщност БСП, ДПС и НДСВ са една и съща партия, но с различни имена.
4
0
 
0
 
! Отговори
Гласоподавателя преди 16 години
Вечна им памет на покойниците.За умрелите или хубаво,или нищо...Те обаче са още на легло,не са умрели съвсем,така,че може да кажем открито какво мислим за тях.Симеон Секскобурго.хитрец испански,дойде взе всичко,което дори не е очаквал в най-добрите си сънища.Стига толкова-съд.Милен Велч-безизразни-оправи външния дълг и всички българи и най вече хотелите на брат си между Павда и Несебър-съд,Стани да седна Илчев-не може да оправи сина си,арестуван за сводничество в Испания,ще оправя България-съд.Това е лицето на НДСВ.Успех на следващите избори......Мъртавци.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Амин
2
0
 
0
 
! Отговори
oh преди 16 години
вечна им памет...и съд
1
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 16 години
no nikoga za vas. kat go gledam toq ple6iviq i oniq drugite dvama sese6tam 6to umrq donio donev - vidq 4oveka 4e trimatamu glopaci sa realnost i se gatna :)