Станишев: ГЕРБ не въвежда ред, стана бардак!

Показват безпомощна реакция на всичко, твърди той
12 фев 2011 14:45,
540
Станишев: ГЕРБ не въвежда ред, стана бардак!
Снимка: БТА

"Това, което ГЕРБ говори, е доста безпомощна реакция на всичко, което се случва. Факт са скандалите със злоупотреба на СРС-та, в това число и взривът пред вестник „Галерия”. Факт е увеличаването на престъпността за една година с 10%", коментира пред Дарик лидерът на БСП Сергей Станишев.

„Има официални данни, че използването на СРС-та се е увеличило 300%. В България имаме 49% оправдателни присъди по дела, където се използват СРС-та. Това е стряскащо и ужасяващо”, категоричен бе червеният лидер.

„И ГЕРБ, и Цветанов са наивни и смешни. Винаги във всички периоди срещу всяко правителство е имало интереси, кръгове, които са искали да постигнат нещо, но това правителство дойде с тезата: ние можем да въведем ред, какъв ред - то стана бардак”, подчерта Станишев.

"Шенген - видим провал, СРС-тата - само скандали. Това отеква тежко в ЕС. Тотално нарушаване на права на гражданите – арести по къщи на хората, задържане на бивш министър в болница", заяви Станишев.

"Защо трябва да я има тази показност – само за PR, разбира се. Време е Борисов да влезе в ролята на министър-председател, а не на опозиционер. Той трябва вече да задава отговори, не въпроси", подчерта Станишев.

Във връзка с вота на недоверие, лидерът на БСП коментира, че водят политически консултации с различни партии по тази ситуация с крайна цел внасяне на вот на недоверие и успоредно искат от Конституционния съд отмяна на текст от правилника в НС, който противоречи на Конституцията.

„Ситуацията в областта на сигурността и провалът в работата на МВР - полицейщина, подслушване, покровителство на контрабандата, неуспехът за Шенген, това е предостатъчно за вот на недоверие”, категоричен бе Станишев.

На въпрос иска ли отново да стане премиер, Станишев отговори, че в личен план - не.

„В политически план - това ще зависи от резултатите на изборите. Ако БСП поучи достатъчно доверие, силата на БСП е в това, че има силни професионални екипи. Това го доказахме за четири години, когато бяхме в коалиция. БСП знае какво трябва да се направи”, каза още лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


540
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
493
0
 
0
 
! Отговори
otvraten преди 12 години
Tvoyata Bol6evi6ki Stalinistka Papla4 li e sposobna...GNUSLYACI,kolko pati OFICIALNO idvahte na wlast?REALNO wie winagi ste ni upravliavali-razbirai maroderstvali.KOI e ot w6iya ekip?taya,koyato gi e "nadiplila"ili pikae6tiya smradlio?a moje bi bade6tiya wi negramoten prezident Ztefan -po partizanski Zeregei.da ne bi OV4ar4eto-milioner4e=wsi4ki doedin ,i ako ne6to barkam,da me izvinyava OV4ar4eto milioner4e...sigurno e we4e MILIARDER4E.E...tova mi be6e edinstvenata gre6ka...
492
1
 
2
 
! Отговори
грозноват преди 12 години
Противен лисугер! ***!
491
0
 
2
 
! Отговори
ivan преди 12 години
Toi iska sas stari*i nov bardak da pravi mi nestava nie go vidqhme kakva *** e moje da osnove nova partiq na geiovete te sa dosta v BSP i hte imat dosta poveche simpatizanti otkolkoto sega
490
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя кво плаче за ред, нали ако имаше ред то тогава той, брат му и останалите висши партийни другари трябваше да са в затвора.
489
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По-добре бардак, от колкото както беше преди - гей-бардак.
488
1
 
3
 
! Отговори
до Елизабет преди 13 години
Оооо, и някой от бардака се обади.... :-)))
487
1
 
2
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 13 години
Станишев: "ГЕРБ не въвежда ред, стана бардак!"АБЕ ОТ БАРДАК С ТРУЖЕНИЧКИ:- ФИДОСКА КИФТЕТО- ЦЕДКА, пардон ТЕТКА ЦЕЦКАМНОГО ПАРИ НЯМА ДА ЗАРАБОТЯТ В КОМ ПАРТИЯ ГЕРП. АМА ВИЖ ТИ АКО ПУСНАТ И МЕНДА МИТНИЧАРКАТА, МОГАТ ДА ЗАРАБОТЯТ ЗА НЯКОЙ ДЕПУТАТСКИ КИФТАК...
486
2
 
7
 
! Отговори
Турчин преди 13 години
Когато тоз каже нещо умно ще стана българин........
485
1
 
4
 
! Отговори
972 преди 13 години
za sv.valentin v meniuto:pe4en hamster,sas salata kurnelia i desert meden ot maya bram4alkata.
484
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този очилатко с двата процента доверие, къде е тръгнал акъл да ръси.
483
8
 
6
 
! Отговори
Барекович преди 13 години
Имаме НОВИНА!!Днес на фаталния 13.02. в разговор насаме Боко е поискал оставката на ЦвъкЦвък, причина - нарастващото брожение сред народ и партии.С вик "И ти ли ме предаде!!?" чичо Цвък замерил Боко с пепелника и го уцелил по тиквата - м/у очите!!Това дава начало за общобесепейско-резесейски бунтове, при които ниновата *** ще забелва кълки по площадите а мома Янка, качена на трактор ще обсажда МС.Начало - от утре!ПП Всяко съвпадение с действителни лица и събития е случайно!
482
3
 
7
 
! Отговори
На Тайсън брат му преди 13 години
Какъв красив и нежен мъж е Станишката.Преминал през "обръчо разширителя" на Амет Доан.За това и сега на Бойчето му е широко и не му прави кеф та да се занимава с него. Всеки търси тесното.
481
2
 
5
 
! Отговори
марти преди 13 години
До 523Абе селски,тези пари да не ги е спестил този наглец на снимката и кликата,която беше около него бе,глъмпер такъв???Тези пари да не са ги принесли извънземните от Марс???Това са пари,които вместо да бяха вложени и похарчени за проекти,които да повишат статута ни като държава бяха отделени настрана и заложени в разни скрити договори,които такива *** като тебе ще изплащат,докато носиш тази кратуна на раменете си!!
480
2
 
11
 
! Отговори
Елизабет преди 13 години
Я виж как един Гейчо знае какво е бардак.Та нали не е излизал оттам.*** комунистическа ***.
479
3
 
2
 
! Отговори
душко преди 13 години
да живеи боѝковата либерално-хаѝдушко-мутренско-лешоядна,република БЬЛГАРИЯ.
478
6
 
23
 
! Отговори
ТАЙСЪН преди 13 години
ОЩЕ КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СЛУШАМЕ ЛЕБЕДОВАТА ПЕСЕН НА ТОЗ РУСКИЙ МОЛОДЕЦ?
477
3
 
10
 
! Отговори
Благо преди 13 години
При толкова ку.ви наоколо какво да стане, ако не бардак? Всички в ла.на, само Сергейко в бял костюм. Айде,нема нужда!
476
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
къде отидоха коментарите ??
475
7
 
7
 
! Отговори
до 520 преди 13 години
вследстиие на това " дране " според вас , минималната заплата от 67 лв 2001 -стана 240 през 2009 г. увеличиха се пенсии , майчинство / замразено всичко от герб , освен цените , разбира се / едни 8 милиарда фискален резерв , харчен спокойно от герб . мога още примери да ви дам , но ако ни си свалите партийните очила е безсмислено да се спори с вас .
474
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Към Сергей и компания - КЪШ, КЪШ, КЪШ!!!