Некадърниците вън от правителството, зоват от левицата

Румен Петков пак иска оставката на Трайков
Обновена: 21 сеп 2011 12:21 | 21 сеп 2011 12:21,
180
Некадърниците вън от правителството, зоват от левицата
Румен Петков, депутат от "Коалиция за България". Снимка: Булфото

„Некадърниците вън от правителството”, зоват от левицата. Повод за този призив на депутата от „Коалиция за България” Румен Петков е ситуацията с руските туристи, които останаха блокирани в България заради проблемите с "Алма тур".

„Вече повече от 10 дни сме свидетели на безсилието на българските власти и крахът на един туристически сезон”, подчерта Петков.

„Вместо да чуем сериозен анализ за причините, довели до този катастрофален резултат – чужди граждани да остават повече от това, което са планирали, ние бяхме свидетели на едно нагло, арогантно и некомпетентно отношение от министър Трайчо Трайков”, допълни бившият вътрешен министър на тройната коалиция.

По думите на Петков две години „Слънчев бряг” АД се ръководи от частна туристическа компания, което е очевиден конфликт на интереси.

Извозена се оказа не „Коалиция за България ”, а българският туризъм, подчерта Румен Петков и отново призова министъра на икономиката и енергетиката час по-скоро да освободи поста си.

Още по темата

Червените в парламента поискаха да узнаят дали има други туристически компании, които не изпълняват своите задължения към клиентите си.

„Това няма ли да повлече верига от фалити след този сезон? И каква е оценката за предстоящия зимен туристически сезон? Защото от пазара излиза един от най-сериозните играчи ( бел. ред. "Алма тур)”, посочи Петков.

На финала левият депутат повиши патоса на изказването си и призова: „Некадърниците вън от правителството!”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
144 много си отнесен платен драскач
148
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ, пази си некъдърниците! Обичай ги! Те са ваши!
147
1
 
6
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Като се вдигне минималната заплата се вдига и субсидията на партията затова Станишев вдигаше заплатите, вдига 20 лева а партията прибира два милиона пък вие се радвайте колко добър бил. Никога не му е пукало за вас интересува се единствено от себе си. А някакъв умник се оплаква от пенсията малко му били 700 лева, пенсия на бивш милиционер или военен който не е работил нищо, има хора със сто лева пенсия и са работили цял живот и точно тези на които си служил умнико отраднаха пенсиите на хората.
146
4
 
13
 
! Отговори
до 154 преди 12 години
Ей ке*еш червен,на майка ми пенсията не е увеличавана изобщо бе,от 2001 год насам,мамка ви да е.а и комунистическа,вдигали сте само вашите пенсии,че ви избиеме некой ден да ви е.а в мутрите въшлясали.
145
4
 
3
 
! Отговори
до 137 преди 12 години
Малко безмозъчно същество,Пенсиите на всички се вдигнаха с един и същ коефициент!Тук няма ваши и наши!Разправяй ги на хурката на баба ти!
144
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човекът започва там, където свършва държавата
143
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
- Държава се зове най-студеното от всички студени чудовища. Студено лъже тя; и тая лъжа изпълзява из усатата й: "Аз, държавата, съм народът"
142
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
- Войната и смелостта са извършили повече велики неща, отколкото обичта към ближния. Не вашето състрадание, а вашата храброст е спасявала досега сполетените от нещастие
141
3
 
13
 
! Отговори
Захарин Горчилков преди 12 години
Много се радвам като видя снимката на този некадърник, който беше изгонен от правителството поради глупостта си. При всяко публикуване на отвратителната му физиономия червените губят подкрепа на поне 1000 електорални единици.
140
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя скоро не е плакал за американска виза. Нали щеше да изпраща Уорлик? Колкото не носи бели чорапи. Толкова им вервам на всите черверасти! По корем ще се влача, но власт на тия НИКОГА!
139
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фонтаноопиквача не е стока, но това не променя факта че ГЕРБ са некадърници!
138
2
 
7
 
! Отговори
Жанет преди 12 години
Онзи ден Бойко Борисов откри прекрасни килии за бандити. Ето на това се казва - човек да мисли за бъдещето.
137
3
 
10
 
! Отговори
МИТКО преди 12 години
ТОЗИ С ПРЕМРЕЖЕНИЯ ПОГЛЕД А ЛА ХОЛИВУД Е ОСОБЕНО КАДЪРЕН..... КАТО ЦЯЛАТА МУ ПАСМИНА!! ТА СА КАДЪРНИ САМО В ЕДНО - В КРАДЕНЕТО!!!
136
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мошениците вън от България! - Но след като си платят масрафа, тогава вече спокойно могат да ходят в Северна Корея и да се наслаждават на другарите си!
135
2
 
10
 
! Отговори
otneseni преди 12 години
Ако всички некадърници излязат от това правителство, много е възможно да останем без правителство :-)
134
1
 
10
 
! Отговори
141 преди 12 години
Истината е проста - който е на власт краде до дупка и предишни и сегашни.Но сега положението е трагично поради световната криза най-вече, която ще се разрази като ураган над бедната ни държавица. Но също е вярно, че има много некомпетентни "калинки"назначавани на принципа "наш човек".Освен това определено има дежурни платени писачи по сайта, а и много прости хора, които бълват простотии.
133
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗАТОВА ГНУСНИЯТ ТИП ПРЪВ ОТПАДНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ. пОРАДИ ЯВНА НЕКАДЪРНОСТ!
132
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия пък да не искат да останем без правителство?
131
6
 
12
 
! Отговори
до Р.Петков преди 12 години
Драги ми Смехурко ,ние в БГ разбрахме ,че си много добър кадър ,защо не те вземат в Америка ,или където и да е в чужбина ,само и само да не си в БГ...?
130
2
 
5
 
! Отговори
До №129 Ахмет преди 12 години
Ахметчо, аре да престанеш с copy-paste стратегията. Ако си "творчески изчерпан" ходи почини малко. Или имаш норматив да покриваш за парици???