Некадърниците вън от правителството, зоват от левицата

Румен Петков пак иска оставката на Трайков
Обновена: 21 сеп 2011 12:21 | 21 сеп 2011 12:21,
180
Некадърниците вън от правителството, зоват от левицата
Румен Петков, депутат от "Коалиция за България". Снимка: Булфото

„Некадърниците вън от правителството”, зоват от левицата. Повод за този призив на депутата от „Коалиция за България” Румен Петков е ситуацията с руските туристи, които останаха блокирани в България заради проблемите с "Алма тур".

„Вече повече от 10 дни сме свидетели на безсилието на българските власти и крахът на един туристически сезон”, подчерта Петков.

„Вместо да чуем сериозен анализ за причините, довели до този катастрофален резултат – чужди граждани да остават повече от това, което са планирали, ние бяхме свидетели на едно нагло, арогантно и некомпетентно отношение от министър Трайчо Трайков”, допълни бившият вътрешен министър на тройната коалиция.

По думите на Петков две години „Слънчев бряг” АД се ръководи от частна туристическа компания, което е очевиден конфликт на интереси.

Извозена се оказа не „Коалиция за България ”, а българският туризъм, подчерта Румен Петков и отново призова министъра на икономиката и енергетиката час по-скоро да освободи поста си.

Още по темата

Червените в парламента поискаха да узнаят дали има други туристически компании, които не изпълняват своите задължения към клиентите си.

„Това няма ли да повлече верига от фалити след този сезон? И каква е оценката за предстоящия зимен туристически сезон? Защото от пазара излиза един от най-сериозните играчи ( бел. ред. "Алма тур)”, посочи Петков.

На финала левият депутат повиши патоса на изказването си и призова: „Некадърниците вън от правителството!”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Знаеш ли кога ти вярвам, Кутево мекеренце? На баба ми пенсията си седи 130 лева от време оно, лъжливо комунистче! Тва, че на избрани другари са вдигнали пенсиите със по 100% не ме учудва въобще! Ти и затова сега ревеш на умряло за украинския евреин! Ще има да плачкаш! Докарвай си по някой лев допълнително като бригадир на Кутев, обаче да знаеш, че скоро и това кранче ще секне!
128
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината е в коментар 130
127
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПОМИЯ
126
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя пак се насмукал до козирката
125
2
 
9
 
! Отговори
До Георги #125 преди 12 години
Прав си . Станишев вкара България в ЕС . Но пък , ББ изпълни една отколешна мечта на българите -- на гърците им се е... мамата . Малко ли е ?
124
4
 
12
 
! Отговори
ало, Румбааа, преди 12 години
...нали сте вън ,какво искате още?
123
9
 
9
 
! Отговори
До глупак 128 преди 12 години
Не коледна добавка от 20 лв, а пенсията ми от390лв в началота на 2005г в края на мандата на Станишев стана 700лв, колкото е и сега след две и половина години управление на ***!
122
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другарите продадоха държавните гори и безценната българска природа за жълти стотинки и милиони комисионни! По пазарна стойност ако бяха продадени тези земи и гори, България можеше да си е изплатила всички дългове, да е построила всички магистрали и да е останало за пенсии и заплати за 100 години напред! Ама не, ние трябва да им пляскаме, чени ограбиха и си осигуриха родата за 1000000 години напред! Смърт за вас, продажници руски! Наглеци, лъжци и крадци! Пречи ли ви Бойко?
121
4
 
14
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
Братя Станишеви въртят далавери за милиони..През 2006г. е сключен договор за реконструиране на държавната болница в Русе. Преобразованията трябва да извърши Домостроене АД, чиято собственост си поделят две фирми, едната от които е Проджетс на Георгий Станишев. Сумата, която взимат е 8 млн.лева, а в замяна трябва да изградят съвременен акушеро-гинекологичен блок и прилежащ към него двор с паркинг.Проектът би трябвало да е готов още в края на 2008, но до ден днешен няма и помен от модерното здание. Всичко е занемарено в един начален етап на градежа. Обаче до май 2009, в последните дни на правителството на Станишев, продължават да се превеждат тлъсти суми на фирмата-изпълнителка.
120
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Коледна надбавка от 20 лева, вдигане на пенсии му викат черверястите! хахахахаха Кажете за заменките на Станишевото правителство! Кажете за спрените 1 милиард евро фондове! Кажете за обедите и вечерите на Румен Глъвътъ с подземните босове! Кажете за Батко и Братко! За Стойков&Николов! КАжете за хонорарите на Доган! Кажете за застроеното Черноморие и осраните курорти! Кажете за показните убийства и отвличания всеки ден! Кажете за имотите на Черепа! Кажете за ремонтите на Масларова! ЩО МЪЛЧИТЕ?
119
3
 
20
 
! Отговори
Габи преди 12 години
Др.Петков, Румене, ама негодниците-министри ги махнаха от правителството, и понеже те бяха много, махнаха целия кабинет - на Серьожата, и то още преди 2 години! Как не сте забелязали това: Серьожата махнаха, понеже нямаше 1 ден стаж преди да стане премиер, *** Гагузов и той потегли към НС, Еми масларката с трите грамадни апартаменти и нея я махнаха, Н.Цонев - също ,та даже едва го отърваха съдиите от СГС да не го осъдят, преди това и ВАС ви махнаха за хош-беш с Галевите. Сигурно този ден сте били на градус или махмурлия, та не сте усетили смяната а властта. А Бойко се изяви като човек мразещ мъжете и силно обичащ младите жени: махне министър, сложи министърка , ама пърга на 30-35 години; махне зам.министър сложи зам.министърКИ, ама от младата смяна на 25-30 години. Премиер е Бойко, ама разбира от жени... След някоя и друг година ще започне да вдява и какво трябва да прави премиерът, освен да реже ленти...
118
1
 
9
 
! Отговори
NIE OT BSP DO AHMED преди 12 години
ELA V PLEVEN I PITAI KOITO SRESNE6 KOI IMOTI V GRADA NE SA NA R. PETKOV
117
11
 
6
 
! Отговори
Георги преди 12 години
При правителството на Станишев България стана пълноправен член на ЕС. ББ се напъваше за еврозоната и за Шенген, резултати "0". Средногодишният темп на растеж на БВП за периода 2005-2008 г. достигна 6,2%, докато средногодишният ръст на страните от ЕС-27 за периода е 2,2%. В условията на глобална финансова криза България зае трето място в ЕС по темп на икономически растеж през 2008 г. с ръст от 6% и се нареди в групата на страните с най-високи темпове на развитие. ББ даже не може да участва в над
116
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И мафиотите като вас-комунистите!
115
6
 
3
 
! Отговори
vf преди 12 години
тоя пак му пишат изцепките обикноерно заяждане което говори за безсилието на леваците
114
6
 
8
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
Именно заради съмнения в българската съдебна система и прокуратура испанците все още не са предали на нашенците информация за разследването срещу Румен Петков..скандалния бизнесмен Мирчо Петков-*** във връзка с писмо от него до бившите му руски партньори, които го съдят за 12 милиона долара. В писмото Мирчо *** разкрива, че част от парите, за които претендират руснаците, са отишли като рушвет за Румен Петков.През 2002 социалистът настоял пред Мирчо *** да финансира футболния отбор Спартак-Плевен с 85 тона нафта, освен това в качеството си на черен касиер на левицата Петков прибрал 200 хиляди долара за предизборна кампания на БСП. Срещу Румен Петков в миналото бяха водени няколко съдебни дела, които обаче бяха потулени.
113
2
 
9
 
! Отговори
Борис преди 12 години
Не така г-н Петков. С този призив трябва да вървим направо към парламентарни избори. Хайде едно по едно. Сега да спрем дилетанта Плевнелиев, след месец два да сменим и другите.
112
8
 
7
 
! Отговори
До 110 преди 12 години
Влечуго,защо пишеш неща измислени от палеца на левия ти крак?След като тройката вдигна пенсиите 4 пъти и нямаше повишение на цените,какво направи това *** правителство?Две години и кусур без една стотинка увеличение на пенсии и заплати,но за сметка на това, повишение на всички цени от 50-80%!Ти с твоята празна кратуна можеш ли да го разбереш,или трябва с фуния да ти го наливат в тиквата?!
111
3
 
10
 
! Отговори
туту преди 12 години
не желая най-големият накадърник и алкохолик, и престъпник да е лицето на опозицията...и да се изказва като на мегдану у Плиевена, до фонтаня...ужас
110
2
 
7
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
От данъчните декларации, които влиятелният БСП финкционер е подавал през последните 5 години, е видно, че той и семейството му не разполагат дори с 5 % от сумата от 1,5 млн. евро. Общите спестявания на семейство Петкови не надхърлят 100 хиляди лева.Rumen Petkov 22 245x300 Румен Петков загазил заради луксозен апартамент в Барселона.Той използвал адвокати на Асет банк за преговорите с брокерската агенция за цената на апартамента. Само да припомним, че Асет е банката, в която основен акционер и досега е Маджо.