Темата с бонусите била пресолена

Всеки, който работи повече, трябва да получава добавка към заплатата, смята Московски
Обновена: 10 мар 2012 11:56 | 10 мар 2012 11:54, Бойчо Попов
215
Темата с бонусите била пресолена
Ивайло Московски, Снимка: Булфото

Откакто Ивайло Московски е на поста министър на транспорта, е раздадена по около една заплата на всички служители, които са дошли от икономии от незаети щатове.

Това обяви министърът в интервю за предаването „Седмицата" по Дарик. Според него всеки служител на държавната администрация, който добавя нещо към стандартните си задължения, е нормално да получи нещо повече към заплатата си.

Все пак Московски заяви, че темата с бонусите се е преекспонирала твърде много.

Всеки член на политически кабинети е започнал по някаква кауза и всички около неговата работа би трябвало да се заплаща по фиксирани стандарти, отвърна министърът на въпрос дали хората на политически постове трябва да получават бонуси.

Според Московски връщането на бонусите е правилен политически ход, но по думите му е трябвало по-рано да се внесе яснота по въпроса, за да не се стига до връщане на суми.

„Още от самото начало на мандата всички останахме с впечатление, че никой няма да взема допълнително от бордове, то си е така. Освен бордовете, съществуваха достатъчно на брой допълнителни ангажименти в цялата администрация, които законово бяха платени, което доведе до това положение, но темата вече е затворена", добави транспортният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
7
 
4
 
! Отговори
те тва е бонус !!! преди 12 години
Българска следа излезе наяве в скандал около подкупване на политици в АвстрияИзвестният лобист Петер Хохогер е купувал влияние с пари от хонорар, който получил, за да лъсне имиджа на България пред Европа. Хохегер бил нает от правителството на Сергей Станишев, за да рекламира страната ни пред Европейския съюз. За услугите си той получил 1 млн. евро, твърдят "Ди пресе" и Дойче веле.
133
2
 
13
 
! Отговори
Мдааа преди 12 години
Всеки народ си заслужава съдбата. А племето населяващо територията бълагария - три пъти ! За 1300 години държава, тъпия и *** народ все се е хващал за палците. За това, я имаме 300 години държава, я не. Сега е същата история. Този черния на снимката наглее, но ние отново сме се навели. Нека ни плющат бе. Въобще не ми е жал ! Хора, които не уважават себе си, не заслужават достоен живот !!!
132
1
 
13
 
! Отговори
dona преди 12 години
тоз пък *** от къде се взе. какво е направил добро за тази държава че да дава мнения за бонуси и то само за герберите други в държавата не съществуват. съсипа БДЖ , и останалия транспорт а ми сли как само да се облагодетелства ще има арабска пролет тогава да му мислят господа управляващите . Май Путин взема власта и ще ги видим каква песен ще запеят. Златко барета ще прави частен затров може да му се обадиш от сега за хубава килия с южно изложение *** такъв - засрами се и се извини
131
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей Московски , ти си много нагъл бе ! Един работник получава заплата именно за да РАБОТИ ДОБРЕ ! А в твоето и в другите министерства , кое им е "добре"-то ! Опашките , мръсните влакове , закъсненията от разписанията , бюрокрацията , безхаберието на чиновниците , скъпите лекарстква , престъпността , безработицата , опукания държавен резерв ?! Вие за *** ли ни смятате ? Добре е Цецо Шестака , Боко с Цветелинината банка и вие *** !
130
0
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
161 e mn prav,vze mi dumite ot ustata!
129
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тва кво е виновно? Виннаги дъртия вол е за еб..е .
128
0
 
11
 
! Отговори
„ВАИ холдинг” към ВИ преди 12 години
Министър Московски е бил и член на надзорния съвет Аналитик"АД - собственост на Иван Василев Михайлов (Шони), бивш състезател по борба, притежаващ две търговски бази в съседство на Стоков базар Илиянци, Интелинтер АД и Дикарт ООД, от кръга ВАИ холдинг към ВИС. Типичен пример за формирането на олигархията бандити на служба на западните капитали!
127
0
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
pak namerihte s kakvo da zamajete na horata o4ite!Abe hodete si i bez tova ni6to nestava ot vas!
126
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей Московски, ти не се обаждай от коневръза. Вземи си оправи влаковете, че се палят като талашени трески. Седнал да умува, а гащите му ***. Крадете майка му стара, крадете и не ви трепват очите, като ни лъжете. Дай Боже нов 9 септември, та да ви смъкнем кожусите.
125
0
 
8
 
! Отговори
КАКВО ОТ ТОВА преди 12 години
КАК ДА ВЯРВАМЕ И НА ВАС КАТО ТОВА *** ЛИ Е БОЙКО ЩО ЗА РАЗСЪДЪК ЦАРИ В ГЛАВАТА МУ ИЛИ ЖУРНАЛИСТА ПИШЕ,НЕ САМО Е БКП ПОТЕКЛО,НО Е ИЗЧАДИЕ КАК МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ПРЕСОЛЕНА,ПРЕЕСПОНИРАНА,ЗАТОВА ХОРАТА ЩЕ ПСУВАТ И ЩЕ МРАЗЯТ ВСИЧКИ ВЪВ ВЛАСТА ДО ЕДИН ДОЛНИ, КРЪВОЖАДНИ, НАГЛИ УПРАВЛЯВАЩИ ЗА КОИТО ИМАХМЕ НАДЕЖДА ЧЕ ЩЕ СТОРЯТ ДОБРО НА НАРОДА,ЩЕ УНИЩОЖАТ РАКА НА БКП ***,НО.......
124
0
 
10
 
! Отговори
зъл преди 12 години
Хи-хи-хи те гербавите са ама много работливи :))). Вижте им вожда и се учете. Чавекът става още у 6 часа и търчи като изоглавен из парка в Бояна. Към 8 излиза и почва обиколка по студията на сички телевизии дет му симпатизират. Към 11 приключва с обиколките и се насочва да похапне. Между 1 и 3 рита топка с Вучката и се къпе с маркуч, после ако има ленти за рязане до към 5 си уплътнява времето с това, иначе лека дрямка. После ходи да почете всякакви събития на бившите си приятели от ъндърграунда, докато дойде време за мачовете от ШЛ. Направо човекът каталясва от умора и си съсипва животеца :))). Даже и в събота и неделя не почива - кат почне да обикаля от сутринта БТВ-то, та свършва при Цецка Ризова привечер. А даже и по още някоя лента я на ***, я десет метра новопостроен селски път :)))
123
0
 
12
 
! Отговори
Антон преди 12 години
Темата или манджата била пресолена.Скоро даже ще ви загорчи.Защото народа вече е озверял от мизерия и от вашата наглост.Съзнавате ли колко малко трябва за да се драсне клечката?Очевидно не.Запомнете че всяко търпение си има граници.Нашето също.
122
0
 
4
 
! Отговори
Den Haag преди 12 години
Moskovski , tova kato izvinenie li go kazvach?Всеки, който работи повече, трябва да получава добавка към заплатата"Ne e taka.Koito raboti po malko trqbva da se uvolnqvq ili mesti na druga rabota ili po malka zaplata.tova e.
121
0
 
9
 
! Отговори
arhar преди 12 години
ПиАр на гърба на нещастието!!!!Ей Богу и това доживяхме, Бойкопадение по време на криза!!Едни пари, неморално взети, популистки върнати, ПиАрски дарени на болно дете пред ТВ камери в самия Министерски съвет. Децата зорлем накарани да благодарят пред *** и светкавици.Абе Бойкопадение пред цел народ!! ПиАр на гърба на нещастието!!!!А ако беше и Станишев ПиАропаднал и беше събрал всички останали болни деца, на които е сложен таван на парите за лечение /180,000лв./ или пък другите на които въобще не е даден шанс за лечение!?Тогава кво правим????
120
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как пък стана тъй че само началниците и партийните *** работят много,защото тези от по-низшите служители и работници и гърбати да станат бонуси няма да видят. ЗА 80 % ОТ ХОРАТА НЕ САМО БОНУСИ НЯМА АМИ И ЗАПЛАТИ НЯМА А ВСЕ НАЧАЛНИЦИТЕ БЗЕМАТ БОНУСИ .
119
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пресОлена или пресИлена
118
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав си,134.И аз питам защо за незаетите щатове се полага заплата?Нали заплата се дава за свършена работа?Или въпросите ми са много наивни.Незаети щатни бройки-вратичка за допълнителни доходи.Ще играе метлата на изборите,бъдете сигурни.Но дано следващите ви натикат в затвора където ви е мястото,но преди това ви вземат откраднатото.Дай боже.
117
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ивайло Московски е роден на 19 юли 1972 година в Плевен, син на видния партиен деец от Плевен Ангел МосковскиИма бакалавърска степен по публични финанси от УНСС и магистърска степен по финансов мениджмънт от Стопанската академия в Свищов.От 1995 г. до 1996 г. е работил като инспектор в "София Инс".От 1999 г. до 2002 г. е бил търговски директор в Сата"ООД, (автобусен и автотоварен транспорт защо ни са железници?), председател на Борда на директорите и член на Управителния съвет в Монтана"АД, (бившия завод Монтана, 600 съкратени, новите машини за прежда нарязани на скрап) както и член на надзорния съвет Аналитик"АД. (предмет на дейност хванете се здраво за масата: Развойно-внедрителска и производствена дейност в електронната и електротехническата промишленост, консултантска, проучвателна и маркетингова дейност, вътрешно- и външнотърговска дейност, търговия на едро и дребно с промишлени стоки, хранителни стоки, селскостопанска продукция, вътрешен и международен транспорт, спедиторска дейност, хотелиерство, ресторантьорство и туристическа дейност, издателска дейност, рекламна дейност, търговия с недвижими имоти, строителство на жилищни, административни и промишлени сгради, отдаване под наем на дълготрайни активи, складова дейност, посредническа и комисионна дейност, представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякакви дейности, незабранени от закона, дружеството може да придобива и отчуждава недвижими и движими вещи и вещни права, ценни книжа, права върху изобретения, търговски марки, ноу-хау и други обекти на интелектуална собственост, дружеството може да открива клонове и представителство, да се сдружава и да участва в дружества с местни и чуждестранни физически и юридически лица в България и в чужбина. всичкосвен полети до Марс)От 2002 г. до 2003 г. Московски е бил търговски директор в Балтекс комерс" ЕООД. От 2003 г. до 2009 г. е бил управител на официално представителство на фирма STOLL - Германия за България. *** на германските банкери.
116
2
 
10
 
! Отговори
az преди 12 години
доста ми е гнусен този "министър"
115
0
 
16
 
! Отговори
зъл преди 12 години
""Всеки, който работи повече, трябвало да получава повече бонуси" - нормално за гербав тъпоумник, синче на виден комунистически функционер :))). Не ***, не е важно кой колко млати, а какви резултати постига! А вашите са трагични, така че трябва не да взимате ами да връщате и то яко. Слушах снощи и оная Овца Попова. Ама те много работили и заслужавали. Смахната крава. Щяха да заслужават ако си бяха свършили работата, а тя е да се свали мониторинга върху България именно върху правосъдието. Той не само не е свален, ами с всеки следващ доклад критиките стават все по-остри и все по ясно хората казват, че в тази област не се прави нищо. А тя ми плещи колко работа били свършили. Сигурно, ама да си взимат бонусите от тия за които са я свършили - олигархия и мафия!