Найденов визирал загара на "мургавите събратя" на плажа

Министърът уверил Цветелин Кънчев, че не е имал предвид етническия произход
Обновена: 12 юли 2012 15:02 | 12 юли 2012 11:55,
94
Найденов визирал загара на "мургавите събратя" на плажа
Мирослав Найденов разговарял с Цветелин Кънчев. Снимка: БТА

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов не е визирал етническия произход на "търговците" по плажа, а е имал предвид техния загар на кожата, съобщиха от "Евророма".

Найденов е провел телефонен разговор с Цветелин Кънчев по повод изказването му от понеделник.

Още по темата

Тогава земеделският министър заяви, че ако искаме да имаме реномето на добра европейска дестинация, "гледките с мургавите събратя, които обикалят и продават царевица, които продават слънчоглед и какво ли не на плажа, трябва да изчезнат".

Мирослав Найденов анонсира, че лично ще извърши проверки по плажовете, за да сложи край на разносната търговия.

Той беше категоричен, че ще бъдат санкционирани както търговците, така и концесионерите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветелин Кънчев как им вика: Снежни човечета ли. Егати демагога. По цялото крайбрежие гледката с царевиците и семките е ежедневие. Други са тия с чадърите, дето идват да те местят , че слънцето щяло да огрее към мястото, където си седнал. Не са ***, ама са същите м...ли
69
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че що да не ги визира бе? Снежинки ли да им вика?
68
1
 
1
 
! Отговори
цеденевист преди 11 години
Мила,и името тие ***.Мила,Мила ние вече сме европеици и ползваме шезлонг!Всеки които си плаща данъците и е придобил продукта на неговия бизнес законно да печели от релаксиращите.
67
1
 
2
 
! Отговори
Мила34 преди 11 години
Мисля, че за правилното разбиране на думите са нужни не чак толкова качества. Нормално е ако в работно време си гол до кръста да ти повлияе на външния вид. Но е напълно наложително тази търговия да престане, защото надали някой би предпочел докато релаксира на плажа да търпи крясъци и хора, които му пълнят кърпата с пясък.
66
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не стига че крадат,не стига че не работт а и когато ги наречеш с истинко име се сърдят и искат извинения,дайте да ги прекръстим в БЕЛИ ЛЕБЕДИ...а тоя тъпан се и обяснява ....абе ...гейбери...
65
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
OTKRADNALI SI CIGANISTITE KUKURUZA S 4ESTENPROLETARSKI TRUD I TEZI IZEDNICI 6TE GI GONQT...
64
1
 
3
 
! Отговори
така се прави преди 11 години
оу, а освен че трябва да ги глобяват задето продават незаконно, трябва и да им искат документ откъде са я взели тая царевица, и за кражба направо да ги експедират по направление, щот миризливците отидат и оберат на някого нивицата и после продааават ли продават.
63
1
 
2
 
! Отговори
така се прави преди 11 години
до velofanе то... приятелю, можеш ли да кажеш на *** че е ***, нали ш ти се обиди, и цвет.кънч. така...:-D
62
1
 
6
 
! Отговори
Кукуруза преди 11 години
Най обичам на море, да си купя царевица от подобен тип, на който му личи, че не само не се къпи повече от 2 пъти в годината, ръцете хич, а тяхната основна функция е почесването по мъ_ _ _ е.
61
0
 
4
 
! Отговори
Герги кумбайнеру преди 11 години
Па му мяза туй кепенце!
60
0
 
10
 
! Отговори
макоцево преди 11 години
на плажа в Неа Муданя-първия град на Касандра на Халкидическия п-ов хванаха тези дни нашенска *** от Сливен да продава царевица - глобата е 1000 евро !!!!!! Който не вярва в момента пълната *** лелка продава, но вече официално гевреци и оплаква съдбата си!
59
2
 
12
 
! Отговори
така се прави преди 11 години
Евала на министъра, казал си е човека каквото мисли. Това е идеалния подход, изритваш някого жестоко, особено когато си го е заслужил, и после - ох, извинете отплесна ми се краченцето, затова ви изритах. Точно както мангалята процедират. Живеят ни на гърба и ни се хилят в очите. С техните камъни трябва да се действа. И не само с коментари, а с крути мерки. Найденов, шапка ти свалям, човече, за дързостта!
58
0
 
19
 
! Отговори
Tina преди 11 години
Странно...Цяла България разбра, че визира ***, а то се оказа недоразумение!Ето за това в бъдеще нещата трябва да се наричат с точните си имена - когато става въпрос за ***, да се казва "***", а не "роми", "*** събратя" и др. - за да няма сърдити и неразбрали!
57
8
 
13
 
! Отговори
БРАД МИТ преди 11 години
Пратете Станишев да продава царевица по плажа. Той и без друго за нищо не става. Има все пак един проблем че е мазен и като го нагрее слънцето съвсем ще мазни но то пък си е черта на другарчетата от БСП . Те всички мазнят и ще гонят чуждите туристи пък и не се знае дали няма да пребират парите без да дават царевица и гевреци.
56
3
 
10
 
! Отговори
nemam nervi преди 11 години
Министъра да внимава с приказките , защото преди седмица обяви ,че от 20год не сме имали такава качествена пшеница и какво се случва- Зърнопроизводителите обявяват рекордно висока цена на зърното-420лв. и за матряля ще останат май само зрелищата
55
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами ,Цветелин кънчев да не би да не знае,че по плажа царевицата ,гевреците,севките и др.залъгалки се продават само от шведи и германци,та е взел да се обижда !?
54
1
 
15
 
! Отговори
Варна преди 11 години
Няма нужда от оправдания а от действия. По варненския плаж си продават царевицата и като им направиш забележка за това , че викат и смущават плажуващите се държат изключително нагло. Продавачите са едни и същи от години и са познати и на варненци и на концесионерите.
53
4
 
28
 
! Отговори
pool преди 11 години
Да е излъгал човека? не са ли *** ***????? Такива са ФАКТ! Кънчев да ходи у лево
52
0
 
34
 
! Отговори
Васо преди 11 години
Ама, що изобщо се оправдава. Казал е нещата такива, каквито са. Нима Цветелин ще ги избели.
51
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ахаааааааа, пак не сте бил разбран правилно, гусин Министър..Ама все на вас се случва и на Бойко и на Цецко..