Борисов: Като премиер никога не съм делял кметовете

"В момента има порочна практика да се делят"
29
Борисов: Като премиер никога не съм делял кметовете
Снимка: ГЕРБ

Този проект е един от подкрепените от правителството на ГЕРБ за община, управлявана от БСП. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като направи първа копка на ВиК мрежа в село Крапец, Община Шабла, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

"Това е един пример, че никога не съм делял кметовете, докато съм бил премиер. Знаете, че кметът на Шабла Райна Бърдарева беше подкрепена от БСП. Победи ни на изборите и ако спазваме традициите в момента, трябва да я преследваме. Като премиер, за Шабла съм направил няколко неща", обясни Борисов пред жителите на селото.

Той посочи, че порочната практика на делене на кметовете според политическата им принадлежност се случва точно в момента.

Кметът на общината Райна Бърдарева от БСП отправи специална благодарност към Бойко Борисов, защото именно чрез неговата намеса като премиер е станало възможно обединението на жителите на 4 шабленски села - Ваклино, Езерец, Дуранкулак и Крапец. По думите й, благодарение на това е осъществен проектът за реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в общината.

Бойко Борисов бе категоричен, че ако държавата продължи по същия начин да работи с европейските средства, правителството не го очаква "нищо розово" в следващите години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: борисовкметове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
баи Ганю преди 9 години
А бе този кои го пусна в североисточна България.Да ходи да се пъчи в Бургас,тук работа няма.Долен лъжец и мазник.Всичко все тои направил и отпуснал.Марш в шоплука мутро!
24
1
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
ами как ще ги делиш , че те бяха само от герб и все едни и същи карат няколко мандата а ЖИВКОВ БИЛ УПРАВЛЯВАЛ 45 ГОД , АМИ НАЛИ И ВИЕ ТОВА ИСКАТЕ САМО ВИЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ,С МАЛКА РАЗЛИКА , ТОГАВА БЕШЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО , А СЕГА СРЕЩУ ПАРИ /НА КОЛКО МЕСТА ИМАШЕ С ГОДИНИ ГОДНИ КМЕТОВЕ НА БСП И НАКРАЯ СЕ ДОМЪКНАХА РАЗНИ ДРУГИ КОИТО ДАЖЕ НЕ СА И ОТ , СЕЛОТО ДАЖЕ ТОВА ГЛЕДАХ ПО ТЕЛЕВИЗОРА С ЕДИН КМЕТ КОЙТО ХОРАТА СИ ГО ИСКАХА .
23
1
 
1
 
! Отговори
меня преди 9 години
Борисов това какво е?
22
2
 
5
 
! Отговори
ппл преди 9 години
ОТНОВО МИСЪЛ, ОТНОВО ***, БЕЗУМНО ОВЧА
21
1
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Тумбакос Холестероликос никога не е делял кметовете! Той просто си делеше със кметовете!
20
1
 
8
 
! Отговори
Тъпак! преди 9 години
Ти никога не си бил премиер. Ти се мотаеше някъде там, когато премиер беше Симеон Дянков.
19
0
 
2
 
! Отговори
lili преди 9 години
abe boiko ja si gledai pojarnata v sofia i stiga si lalal be ne ti li stigat milionite na zeza seksa borislawowa konkurentkata na monika stanischeva ne monika lefinski hahahaha ne snam kakto tija ot gerb ot komunjaga bkp stanaha gerberi be ja vij barekov kak te napada boiko a ti noseschi gerberi v bankja ja mu objasni koi si hahahaha zirka v bg.e golam boiko a i ti s zezko gimnastika gotini ste be a i mnogo bogati milionoeri nali e taka ili se laja hihihihihih drugarkata lilii
18
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко , Бойко всеки малко по темелен човек е прозрял, че ти си патологичен лъжец и манипулатор.
17
3
 
8
 
! Отговори
ази преди 9 години
Бойко, не лъжи !!Бургас стана цвете - град именно с финансовата ви подкрепа за кмета , респ. за града.Ако беше Д.Николов от др.партия, друго ще е там.
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Nikoga pove4e MUTRATA PREMIER nikoga pove4e gropirovkata GERB NA VLAST zatvor za MUTRITE OT GERB
15
7
 
13
 
! Отговори
вещица преди 9 години
Буда,ти пак ли изпълзя от дупката си?!Няма спасение от тоя!!!
14
7
 
11
 
! Отговори
боко харам преди 9 години
прецака ВАРНА за сметка на софия и бургас ***
13
6
 
10
 
! Отговори
авра преди 9 години
прецака ВАРНА за сметка на софия и бургас
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубавото е, че говори в минало време.
11
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дали има някой да ти вярва Бойче? Делеше ги, делешеееее и не само кметовете. Ако си толкова късопаметен, някой от нас не са и помнят. НЕ СЕ ХАБИ ДА НИ СЕ ПРАВИШ НА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА. Всички сте от един дол дренки и как не разбрахте,че всички вкупом трябва да напуснете политическата сцена и да се рахатяса народеца.
10
3
 
1
 
! Отговори
... преди 9 години
a kak 6te bade dovar6en tozi bodoprovod ?
9
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
лъжец безсрамен, ние как точно да знаем на коя община колко си дал, всички занеха,че където кметът е от герб ( Бургас например) се дават много пари, а на Перник, където кметът беше от БСП нищо не даде на хората дори пострадали от земетресението.Абе мутренски номерца, мутрата козината си мени, нрава не може
8
3
 
8
 
! Отговори
321 преди 9 години
Когато фактите говорят и боговете мълчат.Когато обаче Бойко говори,фактите мълчат и си траят.
7
4
 
10
 
! Отговори
софиянец преди 9 години
ъхъм, да точно така мутро - селяни - питайте си кметовете които не с от ГРПБ - да Ви кажат, щото в София се нагледахме на мутрата и неговите адепти - Котараци - яжте фекалии, всичките други също - говорим за Столицата, представям си по села и паланки как мутрата нарко-трафикант и търговец на оружие и човешки резервни части е действал с адептите си по селатаа - Белият генерал следва да бъде линччуван заедно с цялата резидентура на цру/*** - каквото ни докараха хамериканските убийци - съветските
6
5
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Не си прав ..... основното разделяне на Бат, Тиквата.... беше за неговия джоб и за всички останали....