Без успех на председателския съвет за Конституцията

Предстои дълъг ден, прогнозира Радан Кънев
Обновена: 23 юли 2015 09:48 | 23 юли 2015 09:48, Камелия Цветанова
16
Без успех на председателския съвет за Конституцията
Снимка: архив Булфото

Заседанието на Председателския съвет в парламента, на което се очакваше да ръководствата на парламентарните групи да решат дали ще има нов проект за поправки в Конституцията или ще се гласува вече внесения, не се увенча с успех. Явно заради това участниците в срещата запазиха мълчание.

Още по темата

Единственият, който все пак коментира, беше реформаторът Радан Кънев.

"Да не рискуваме възможни компромиси с излишни медийни изяви", призова обаче той.

"Днешният ден е много дълъг, той дава възможност за много разговори и намиране на разумно решение. Ако компромисът не е възможен, значи и осемпартиен парламент не е възможен, всичко трябва да е възможно", коментира Кънев.

На този етап вече съдбата на Конституционните промени е именно в ръцете на депутатите от РБ.

Вчера след консултации на премиера Бойко Борисов с парламентарните групи стана ясно, че има договорка за внасяне на нов проектозакон за изменение на Конституцията, но с 180 подписи на депутати.

По-късно обаче реформаторите излязоха с решение, че няма да подкрепят законопроект за промяна на Конституцията, различен от вече внесения.
 


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Асеновец преди 6 години
Не дълъг ден Радане. Предстои да подавате ОСТАВКА предатели
13
0
 
2
 
! Отговори
Ливетра преди 6 години
Радане,разочаровани сме от вас и съжалявам че гласувах за Вас .Искаме бързи промени макар и с малко на брой но съществени,всяко бавене и пазарлъци е фатално за нацията която така и се умори от бабички които едва едва пристъпват към нещо полезно което трябва да се направи.24г.нищо не се направи и сега още половин годиена също,Нагаждачите от ДПС превземат върхове а вие се принизявате с байгатьовщината.Действайте.Няма изобщо никакво време.Начакахме се години на ред ,а насреща мизерия и мор.
12
0
 
5
 
! Отговори
Ред арми преди 6 години
Успех ще е ако след председателския съвет правителството подаде ОСТАВКА
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато ДПС изпрати Бат Сали в една телевизия да обсъжда съдебната реформа,стана ясно че въпросът със съдебната реформа е решен.
10
4
 
10
 
! Отговори
cky2kbg преди 6 години
От него тръгва лъжата: Иван Костов - вдъхновението на фарса "Кънев"
9
4
 
11
 
! Отговори
Асеновец преди 6 години
Кънев освен една *** на Борисов не е нищо друго. Помним как говореше, че няма да направи коалиция с ГЕРБ защото били съсипали държавата, помним нападките му и заканите му към Борисов и Цветанов....Да но всичко това беше докато не се докопа до Парламента. Сега смени плочата... Радан е мижитурка, продал интересите на държавата за своите собствени
8
4
 
9
 
! Отговори
Мурка преди 6 години
Кого представлява Радан в парламента, че да поставя условияа, пък и да иска да се съобразяват с него. Парите свършиха и ще гледа следващия парламент през крив макарон,
7
3
 
11
 
! Отговори
Жожо преди 6 години
Ако Кънев е истински почтен реформатор ще разтури коалицията с Герб и патриотите. Следват нови избори на които Реформаторите, Атака и АБВ ще отпаднат. Но Радан Кънев е *** под командването на Костов и Сорос, а Костов не е луд да пусне властта сега след като Борисов дефакто му я поднесе на тепсия и го пусна да управлява държавата от Драгалевци. Всичко в Реформаторите е цирк и илюзия но Герб са принудени да ги търпят.
6
0
 
11
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Въпросът е какво ще последва ако не бъде постигнато съгласие? Ще продължат ли реформаторите участието си във властта?
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Местан в Затвора, Местан в Затвора, местан в затвора!
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко да си ходи. Щом не иска да нагъне ДПС - проверки, разследване каков лри не. Прокуратурата и съда са му в ръцете, оправдаха Цветанов , не може да натисне ДПС. ***! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
3
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е за оставки в правителството и по специално тези от Реформаторите да си ходят! Г-н Премиер, какво още чакате, та не ги запратите откъдето са дошли - в нищото!
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е по-добре да разкаже кой дава най-високи хонорари - УДБА, Моссад или ЦРУ.
1
4
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
БОСТАН ще се разбере !16 000 000 000 поделиха от новия загробващ заем и още много милиарди от здравната и съдебната реформа ...