От Сараите: Доган бил голям бохем, но стеснителен

Критиките му към Местан - още от миналата Коледа
Обновена: 24 дек 2015 12:25 | 24 дек 2015 09:47, Александър Попов
128
От Сараите: Доган бил голям бохем, но стеснителен
Снимка: Булфото, архив

Още в словото си за миналата Коледа Ахмед Доган е намекнал за първите грешки, които е направил лидерът на ДПС Лютви Местан. Затова не съм изненадан от речта му сега, заяви в ефира на Нова тв дългогодишният приятел на почетния председател на ДПС Димитър Тадаръков.

Още по темата

"Той е един изключителен ум, той е учен и изследовател, политиката му е в кръвта и е голям бохем. Доган мисли с пет-десет години напред. Ако някой някъде е сгрешил в политическата игра, той напуска партията, но това са вътрешни техни отношения. Аз мога да говоря за човека и приятел Ахмед Доган", каза Тадаръков.

Той изтъкна, че Доган е повече българин от всички българи и още със създаването на ДПС е поел курс партията да защитава интересите на България.

Самият Доган отбягвал срещите с турски лидери, защото ДПС е българска партия, твърди още неговият приятел.

Тадаръков разкри няколко подробности за Доган. В кабинета си той имал 27 карти на почвите на България, защото ги изучавал години наред. Освен това разработвал труд за политиката.

"Не се появява сред много хора, защото има такова възпитание. Той е стеснителен. Мисли, че винаги трябва да казва истината, а тя много боли", допълни гостът.

Но пък стеснителността му не му пречела да бъде бохем и да има много жени около себе си.

По повод политическите атаки, че речта на Доган била "пиянска" Тадаръков го защити и каза, че той не е приемал алкохол от шест месеца. Преди това, като всеки човек, пийвал по време на празници.

Речта на Ахмед Доган предизвика трусове в ДПС, които ще намерят своето продължение днес.

В 13:00 часа се свиква извънредно заседание на Централния съвет на ДПС, на което се очаква да бъде обсъждано лидерското място на Лютви Местан. Сбирката ще бъде закрита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам какъв е Доган и какво ще стане с МестанЗнам само че го заби на Бойко и то дълбоко
10
5
 
6
 
! Отговори
бг турчин преди 8 години
Много ми е интересно какво възпитание има тоя************************* (звездичките са от мен сайта да не се зори да ги слага).Майка му е татарка, баща му е "индиец". През 1990 г. на първите митинги на ДпС приличаше точно на "индиец" сега след клато открадна милиарди и е заприличал малко на човек. Може и пластични операции да си е правил за избелване и пр. Ама възпитанието с пари не се купва "другарю" ДОНОСНИК на ДС.
9
2
 
3
 
! Отговори
Turchin преди 8 години
Abe stiga s toq Dogan.....Pomislete za gladnite i pensionerite po praznicite!!!!
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много важно, какъв е бил дръндарския колибар. Доносник,затворник,философ, хидроинджинер и крадец. Това е агент сава. И на Коледа,пак с дскомунистическите бо клуци занимават хората. Само лустрация за тези разпищолили се диви овластени селяги.
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още малко и светец ще го изкарате тоя ***...
6
0
 
18
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Абе по- българин от мен не е....Но и турчин хич те е.Майка му е татарка,биологичният му баща е ром......Няма лошо.Иначе и аз съм виждал турци които обичат България от сърце.Бил съм свидетел как нашенци гастербайтери на Запад се застъпват и милеят за Родината и казват "Мен България ме наорави човек."
5
4
 
9
 
! Отговори
бг турчин преди 8 години
В последните два дена българските медии се надпреварват да хвалят агент Сава. То не бяха халби от Карбовски, то не бяха статии от платени драскачи. Никой не се сети да попита тоя *** дали не се срамува от агентурното си минало.
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва спешно да се забрани отоплението на дърваДПС държи дървената мафия сече и ни продава и успешно с герб прокарват увеличението на тока
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да жениха го на стадионаКак не ни увряха главите че заради партията му и фирмите стандарта ни е нисъкОтделен е въпроса че Бокото е овладял мафията и грабят за последно420 лв минимална -210 евро....наистина си правят майтап с нас
2
3
 
15
 
! Отговори
бг турчин преди 8 години
Много стеснителен. Но не се е стеснявал да предава едно време хора на извергите от ДС.Аре пак филми.Тоя е за затвора. Като всички комуниости и агенти на ДС.
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А хидроинжинера