БСП няма да се регистрира за заседанията на парламента

Партията имала принципно решение да не осигурява кворум
72
БСП няма да се регистрира за заседанията на парламента
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП ще продължи да не се регистрира в Народното събрание, обяви пред журналисти в Хасково лидерът на социалистите Корнелия Нинова, цитирана от БНР.

Още по темата
Нинова се срещна с актива на партията.

"Няма да правим кворум, това е принципно решение. Този парламент е изчерпан, правителството е изчерпано. Единствената ни задача е да приемем машинното гласуване като гаранция за чисти избори. След това оставка, разпускане на парламента и избори", каза още тя.

Корнелия Нинова добави, че всеки ден категоричността на правителството, че няма да подаде оставка струва много на българския народ. По думите й същественият въпрос сега не е дебатът за Конституция, а мерките за преодоляване на социално-икономическата криза.

На въпрос, че в партията има противоречия, Корнелия Нинова смята, че на 12-ти септември те ще приключат. Тогава членовете на БСП ще избират председател.

"Да се номинират по няколко кандидата е абсолютно нормално и доказателство за демократичност и опровержение, че сме еднолична партия", каза още тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
Fax from Kazan преди 3 години
Бкп да си събират платените *** и протестиращи, и да се махат нацяло. И без друго нищо не вършат, само парите ни харчат
62
0
 
3
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Значи БСП не искат да гласуват за увеличаване на минималната работна заплата и други икономически мерки за моето преживяване през зимата, а само за машини? Е аз за какво да гласувам за тях после, след като те не се интересуват от мен сега?
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво да гласуваме следващите избори за БСП. Те половината време от мандата не работят. Кой работодател би търпял такъв работник?
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като не се регистрират да не им дават заплати. Какво като са там ако не работят. Аз като не работя не ми плащат.
59
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НИЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЛКО СА МЪРЗЕЛИВИ КОМУНИСТИТЕ И НАЙ КОЙ ГОСПОД СЕ КЛАНЯТ- НА ТОЯ В КРЕМЪЛ- ДА СИ СПОМНИМ С КОИ ПАРИ ДОНЕСЕНИ ОТ ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА СЕ КУПИ ОРЪЖИЕ ЗА ПАРТИЗАНИТЕ- ТЕ УБИВАХА И ВЗРИВЯВАХА, А ПОСЛЕ ПОЛУЧИХА НАРОДНИ ПЕНСИИ ДО ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ/ВИЖ ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК- НАПИШИ НАРОДНИ ПЕНСИИ/ ТЕРОРИСТИЧНИЯТ ИЗМИСЛЕН НАРОДЕН СЪД ИЗДАДЕ 2900 СМЪРТНИ ПРИСЪДИ И НАД 1900 ДОЖИВОТНИ, А КОМУНИСТИТЕ ЗАЖИВЯХА В ТЕХНИТЕ ИМОТИ, ПОСЛЕ ПО ПРИМЕРА НА ФАШИСТИТЕ ВЪВ ВСЕКИ ЗАВОД ИМАШЕ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР- ПОЗОР
58
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ЗАПЛАТИ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ЛИ АКО НЯМА ДА РАБОТЯТ....
57
8
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Хвани ГЕРБ,удари БСП,все същите нагли комунисти.
56
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С техните камъни, по техните глави.През 2013 година ГЕРБ не се регистрираха и твърдяха, че мнозинството трябва да осигури кворум. Сега е ред на мутрите да си осигуряват кворума.
55
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На избори въпросната безпринципна "От кол и въже" коалиция ще събере учудващо малко гласове, Защото на хората им писна,Хората са измъчени от кризата,Хората искат силно управление.БСП не с алтернатива, все още активното поколение ги помним много добре.Сега е времето на бял кон да се появи Негово Величество и безспорните командири Иван Костов и Ахмед Доган като последният ще вземе своето за своя етнос.Какво ще бъде за нашия етнос?
54
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много по- интересна от БСП днес е срещата на организаторите на протеста:Отлюспените от БСП Мая Манолова, Александър Томов, странното пиле Христо Иванов, БОЕЦ и т.н.Въпросните се опитват да създадат коалиция, а са асъл от кол и въже събрани бандити.Имаме и иницатори: Радев и БСП, организатори:представители на отделни олигарси и всички взети заедно имат единствена допирна точка свалянето на ГЕРБ от власт.Но какво следва после?В политиката 2+2 НЕ е равно на 4.
53
1
 
9
 
! Отговори
Мммдаааа преди 3 години
Що да се регистрира БСП , направо да им носят заплатите в централната и да си вземат рушветите, нали за това драпат да е капачка до край за нашите дОгаре
52
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герб да гласуват солени глоби за всеки който НЕ е на работа и двойно по солено, ако съботира работата на Парламента?Неможе да продължават тея детски циркове. Хора хабите парите на народа, а хиляди болни чакат за живота си! Това е пптресаващо!Вие сте на работа? Не сте на гости у вас си, у вас свърши 89та.
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората които гласуват за БСП не им задат въпроси защо неработят? Освен да се опитват да правят вотове за недоверие... Какво друго?За 3-4к заплата на месец? Каква е работата на опозицията всъщност? Ако нищо не прави подобре да имаме 1 партия с около 100 човека.Какъв е смисъл от тея?
50
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, който е много прикрит, Всъщност симпатизира на НДСВ.В нета има показателни снимки на близост между двамата.БСП ще останат учудени и изолирани от избора на Радев за служебен кабинет.
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога повече БСП, Трябва да е обединяващият лозунг на следващите избори.БСП трябва да вземат под 15%.Радев бърза за да има време да вкара в следственото максимален брой политически опоненти.Пречи му Гешев, но сигурно е помислил как да го изолира.
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изходът от тази криза е широка дясноцентристка коалиция, която веднаж за винаги да прати БСП и ДПС в малцимство.Като представител на най-голямата партия НЕГЛАСУВАЩИТЕ бих гласувала и за Иван Костов стига дясното политическо пространство да декларира единна позиция и силен лидер.БСП имат единствено оредяващи я си твърт електорат.Битката трябва да се води за гласовете на негласуващите.
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жената е със здрави нерви,Но когато комунистите повтарят мантрата за машинно гласуване, трябва много да се замислиме.В България кибер-сигурността не може да гарантира "чисти" машинни избори.БСП имат крайна нужда от машинен вот за да бъдат изборите хакнати в тяхна полза.
46
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е приказка на висш държавен и партие лидер. Нещо е не е наред. Може и в стрес да е ? Няма ли психолози в тая партия да я прегледат.
45
0
 
14
 
! Отговори
До Хохо.. преди 3 години
Няма да е на миндера,а по шезлонгите на SPA-хотела в Гърция!!!
44
0
 
14
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 3 години
СЕФТЕ ЛЕЖАЧКА. У ДОМА НА МИНДЕРА... ХАХАХААА....КОМУНИСТИЧЕСКИ ФАТКИ!!!