Радев и Караянчева със съболезнователни адреси до Австрия

Двамата изразиха съпричасността на страната ни в борбата с тероризма
22
Радев и Караянчева със съболезнователни адреси до Австрия
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев изрази съболезнования на австрийския си колега Александер Ван дер Белен по повод терористичното нападение във Виена.
 
"Убеден съм, че нашите общества ще дадат категоричен отговор на подобни посегателства и ще консолидират силите си в борбата срещу тероризма", заявява в писмото си Румен Радев.

Още по темата
Българският държавен глава изказва солидарност с Република Австрия и нейния приятелски народ. От свое име и от името на българския народ Румен Радев изразява съчувствие в този тежък момент, когато "човешкият живот е подложен на жестоко унищожение и подло терористично посегателство, когато са брутално  атакувани устоите на демократичната държавна традиция и правовия ред", съобщават от прессекретариата на държавния глава.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева също изпрати съболезнователно писмо до своя австрийски колега Волфганг Соботка по повод терористичните актове в центъра на Виена.

"Потресена съм от новините и все по-ужасяващите подробности за варварските, терористични актове в центъра на Виена“, посочва в писмото Цвета Караянчева. Тя изразява своите и на българските народни представители искрени съболезнования към семействата и близките на загиналите, както и към всички пострадали от терористичните нападения граждани.

"Народното събрание на Република България и българското общество решително осъждат всяка форма на тероризъм. Не може и не бива да съществуват оправдания за подобни кръвопролития в нашия общ европейски дом", заявява председателят на българския парламент.

Цвета Караянчева изразява съпричастност с народа на Австрия и потвърждава твърдия ангажимент на България в борбата на международната общност срещу всички прояви на тероризъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 6"Мазни му се, за да го поканят на вечеря във Виена!"====Жалко празно коремче, значи това за теб е някаква цел? Вечеря? Виенски шницел!Торта гараш? Ех, голтаците за нещо такова не само Президента си ще продадат, ами и Родината, и родната си майка! Пфу!
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До мочМочко и останалите 11 плюса, защо не си таковате мамиците?!
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Появи се Радев и ....лай-ната изплуваха да смърдят! Ами ако не беше изпратил съболезнования? Леле! Вулкан от фе-калии!
17
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да пише и говори съболезнователни слова е силната страна на нашия президент, сигурни сме, че добре се справя с това- всеки път ни го доказва.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хамелионщината е типична за комунистите!
15
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Метежника поздравява терористите!
14
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алцхаймери,измислете нещо друго в защита на кражбите и корупцията,а не вашата рожденна майка-бкп и дс.Публична тайна е членсктвото и на бац,и на Цвъ и на Цач и на Уиуето..Та тъй де.Не съм бил ни комунис,ни комувисок,но мразя крадците и мафиотите.
13
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЪВЕТСКИ *** ЛИЦЕМЕРИ
12
5
 
2
 
! Отговори
До кога да тръбя преди 3 години
В Перник Профилакториум има съвсем реален Концлагер за изтезания и опити с хора, а нашите хора по върха явно се интересуват от чуждите граждани! R. I. P. Bulgaria 2020 y.
11
3
 
8
 
! Отговори
интересно преди 3 години
дали с пенсията си прибира и 50-те лв. от Бокича?!
10
4
 
12
 
! Отговори
моч преди 3 години
До 3 Анонимен"А кое беше радеф?" Бил е един *** и интригант , който по настоящем е паднал до подъл родоотстъпник , предател , продажник и метежник , и който ще остане като мазно , вонящо червено л е к е в най-новат Българска история.
9
9
 
3
 
! Отговори
ха ха преди 3 години
До днес12 бона е нищо,на фона на милиардите на чичака.Но не виждаме гредата в нашите очи,а клечката в чуждите.
8
3
 
11
 
! Отговори
днес преди 3 години
нищоправеца хвана надницата.Драснал е едно писъмце/написали са му го/. Като за 12бона +пенсия не е зле!
7
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пфу! Най-после и фигуранта да свърши нещо. Противен човек!
6
6
 
14
 
! Отговори
истина преди 3 години
Несъвместимо - Радев и съболезнования. Лицемерно звучи думата съболезнования от устата на превратаджия. Тази мутра размаха юмрук срещу българския народ. Божков го прекръсти на Фигурант. За пръв път в българската история имаме президент мутра фигурант лице на БСП.
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
резидентът Румен Радев изрази съболезнования на австрийския си колега Александер Ван дер Белен по повод терористичното нападение във Виена. Мазни му се, за да го поканят на вечеря във Виена!
4
2
 
5
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Hanъxвай си бутилката от бирочето надълбоко и си трай
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кое беше радеф?
2
5
 
1
 
! Отговори
мишо бирочето преди 3 години
свещичките задължително отзадзе както си требва. че ти дадем огънче ако требва. хем малко парафинче ще остане по отверсието и после като дойдат забелените банани на мюсли генгбенгърите нема да боли. много. а тъй. и е хубаво да блеете щото те плюшените меченца от магреб така са свикнали.
1
6
 
7
 
! Отговори
Овца преди 3 години
Да убием тероризма с плюшени мечета,свещички и заклинания!Китайските фабрики за плюшени мечета да пълнят контейнерите и да пращат..