Радев и Караянчева със съболезнователни адреси до Австрия

Двамата изразиха съпричасността на страната ни в борбата с тероризма
22
Радев и Караянчева със съболезнователни адреси до Австрия
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев изрази съболезнования на австрийския си колега Александер Ван дер Белен по повод терористичното нападение във Виена.
 
"Убеден съм, че нашите общества ще дадат категоричен отговор на подобни посегателства и ще консолидират силите си в борбата срещу тероризма", заявява в писмото си Румен Радев.

Още по темата
Българският държавен глава изказва солидарност с Република Австрия и нейния приятелски народ. От свое име и от името на българския народ Румен Радев изразява съчувствие в този тежък момент, когато "човешкият живот е подложен на жестоко унищожение и подло терористично посегателство, когато са брутално  атакувани устоите на демократичната държавна традиция и правовия ред", съобщават от прессекретариата на държавния глава.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева също изпрати съболезнователно писмо до своя австрийски колега Волфганг Соботка по повод терористичните актове в центъра на Виена.

"Потресена съм от новините и все по-ужасяващите подробности за варварските, терористични актове в центъра на Виена“, посочва в писмото Цвета Караянчева. Тя изразява своите и на българските народни представители искрени съболезнования към семействата и близките на загиналите, както и към всички пострадали от терористичните нападения граждани.

"Народното събрание на Република България и българското общество решително осъждат всяка форма на тероризъм. Не може и не бива да съществуват оправдания за подобни кръвопролития в нашия общ европейски дом", заявява председателят на българския парламент.

Цвета Караянчева изразява съпричастност с народа на Австрия и потвърждава твърдия ангажимент на България в борбата на международната общност срещу всички прояви на тероризъм.


22
Още от Политика
Всеки може да се тества във фургоните пред болниците
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 6
"Мазни му се, за да го поканят на вечеря във Виена!"
====
Жалко празно коремче, значи това за теб е някаква цел? Вечеря? Виенски шницел!Торта гараш? Ех, голтаците за нещо такова не само Президента си ще продадат, ами и Родината, и родната си майка! Пфу!
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До моч
Мочко и останалите 11 плюса, защо не си таковате мамиците?!
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Появи се Радев и ....лай-ната изплуваха да смърдят!
Ами ако не беше изпратил съболезнования? Леле! Вулкан от фе-калии!
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да пише и говори съболезнователни слова е силната страна на нашия президент, сигурни сме, че добре се справя с това- всеки път ни го доказва.
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хамелионщината е типична за комунистите!
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Метежника поздравява терористите!
14
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Алцхаймери,измислете нещо друго в защита на кражбите и корупцията,а не вашата рожденна майка-бкп и дс.Публична тайна е членсктвото и на бац,и на Цвъ и на Цач и на Уиуето..Та тъй де.Не съм бил ни комунис,ни комувисок,но мразя крадците и мафиотите.
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
СЪВЕТСКИ ТРОЛОВЕ ЛИЦЕМЕРИ
12
4
 
1
 
! Отговори
До кога да тръбя преди 3 седмици
В Перник Профилакториум има съвсем реален Концлагер за изтезания и опити с хора, а нашите хора по върха явно се интересуват от чуждите граждани!

R. I. P. Bulgaria 2020 y.
11
2
 
7
 
! Отговори
интересно преди 3 седмици
дали с пенсията си прибира и 50-те лв. от Бокича?!
10
3
 
11
 
! Отговори
моч преди 3 седмици
До 3 Анонимен
"А кое беше радеф?"
Бил е един мръсник и интригант , който по настоящем е паднал до подъл родоотстъпник , предател , продажник и метежник , и който ще остане като мазно , вонящо червено л е к е в най-новат Българска история.
9
8
 
2
 
! Отговори
ха ха преди 3 седмици
До днес

12 бона е нищо,на фона на милиардите на чичака.Но не виждаме гредата в нашите очи,а клечката в чуждите.
8
2
 
10
 
! Отговори
днес преди 3 седмици
нищоправеца хвана надницата.Драснал е едно писъмце/написали са му го/. Като за 12бона +пенсия не е зле!
7
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пфу! Най-после и фигуранта да свърши нещо. Противен човек!
6
5
 
13
 
! Отговори
истина преди 3 седмици
Несъвместимо - Радев и съболезнования. Лицемерно звучи думата съболезнования от устата на превратаджия. Тази мутра размаха юмрук срещу българския народ. Божков го прекръсти на Фигурант. За пръв път в българската история имаме президент мутра фигурант лице на БСП.
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
резидентът Румен Радев изрази съболезнования на австрийския си колега Александер Ван дер Белен по повод терористичното нападение във Виена.

Мазни му се, за да го поканят на вечеря във Виена!
4
1
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 3 седмици
Hanъxвай си бутилката от бирочето надълбоко и си трай
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А кое беше радеф?
2
4
 
0
 
! Отговори
мишо бирочето преди 3 седмици
свещичките задължително отзадзе както си требва. че ти дадем огънче ако требва. хем малко парафинче ще остане по отверсието и после като дойдат забелените банани на мюсли генгбенгърите нема да боли. много. а тъй. и е хубаво да блеете щото те плюшените меченца от магреб така са свикнали.
1
5
 
6
 
! Отговори
Овца преди 3 седмици
Да убием тероризма с плюшени мечета,свещички и заклинания!Китайските фабрики за плюшени мечета да пълнят контейнерите и да пращат..