Велизар Енчев призова за бунт на пенсионери и граждани на 7 май

Около Народното събрание трябвало да има кордон от хора
292
Велизар Енчев призова за бунт на пенсионери и граждани на 7 май
Снимка: БСП

"Има такъв народ", ГЕРБ, ДПС и „Да, България“ са четирите партии, които са най-големите врагове на два милиона български пенсионери, смята народният представител от БСП Велизар Енчев.  

"В петък, 7 май, от 09.00 часа, около Народното събрание трябва да има кордон от пенсионери и бунтовни граждани. Депутатите от БСП продължаваме битката за българските пенсионери. Предстои съдбоносно второ гласуване за преизчисляване на пенсиите.

На първо гласуване депутатите одобриха с огромно мнозинство предложението на БСП. Но в нарушение на парламентарния правилник, който е със силата на закон, председателят на НС Ива Митева не позволи второ гласуване, поради което окупирахме трибуната и заседанието бе прекратено.

Ние искаме справедливо индексиране на всички пенсии, а не унизителни подаяния по Великден и Коледа. Необходимият един милиард е в „Сребърния фонд“!

Сега или никога трябва да победим антисоциалната система, която на 5 май бе защитена от "Има такъв народ", ГЕРБ, ДПС и „Да, България“...

На 5 май паднаха маските на партийните слуги на българския капитализъм!

Всъщност тези четири партии са най-големите врагове на два милиона български пенсионери - най бедните и най-болните пенсионери в Европейския съюз. 7 май е Денят на истината!", написа народният представител от парламентарната група на "БСП за България".


292
Още по темата: БСПВелизар Енчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
0
 
0
 
! Отговори
Гаро преди 1 месец
Има ли суджуци още
258
2
 
0
 
! Отговори
Джо преди 1 месец
Тренчев може да направи , но Енчев може само да мечтае.
257
4
 
7
 
! Отговори
Герговия Г. преди 1 месец
Велизарчо говори сякаш бспто няма вина за това. Велизарчо, моето момче партията, която те вкара в парламента е основен виновник за дереджето на пенсионерите. Когато любимата ти партия майка беше във властта масово хората бяха осигурявани на минималната работна заплата. Това което се опитваш да направиш се нарича демагогия и популизъм. Остани си със здраве Велизарчо. :)
256
1
 
6
 
! Отговори
seira преди 1 месец
"Грехът да се мълчи, когато трябва да се протестира, превръща хората в страхливци!"Елла Уилър УилкоксАКО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!НАРОДЕ!!!!!
255
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Призоваваш..., ама ти ще излезеш ли:))
254
9
 
1
 
! Отговори
Болни мозъци преди 1 месец
Бойко като слага пенсионерите във човали за трупове имаше ли бунт? Нарече пенсионерите "ЛОШ БИОлогичен матерял"! Сега Велизар Енчев иска "лошия матерял" да дига бунт за Бойко. Верно *** е народа ако вярва на този ИЗВЕРГ.
253
2
 
15
 
! Отговори
финансист преди 1 месец
за май и юни са осигурени от Борисов ( за последните 10 месеца= 1 милиард и 110 милиона), от месец юли ги искайте от Радев и протестните партии..........
252
7
 
19
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 месец
Популизъм от БСП!!!
251
24
 
8
 
! Отговори
православен патриот преди 1 месец
Велизар е голям патриот !!!
250
6
 
21
 
! Отговори
Ханонимен преди 1 месец
Дали прокуратурата ще се самосезира за призоваването към БУНТ от каманистадолен? И точно хора от тази партия зоват ограбените от тях?
249
3
 
19
 
! Отговори
Голям прос преди 1 месец
248, Иван Костов прецака пенсионерите, следващите го имитират
248
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е СЕГА ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ЗАЕМЕ С БСП. ОТКРАДНАХА 28 МИЛИАРДА ОТ ПЕНСИИТЕ СЕГА СЕ ПОДИГРАВАТ. НАЙ МАЛКО МОЖЕ ДА ГИ СЪДАТ ЗА ОБИДА И ДА ГИ ГЛОБЯТ 28 ЛЕВА. И ДЕЛОТО СЕ ПРЕКРАТЯВА И ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ СЪДИ ПЛАТИЛИ СИ СА.
247
6
 
11
 
! Отговори
8 преди 1 месец
Естествено , че малцина ще излязат!Малодушие ,страх !Типично по български!А и много от софийските пенсионери са с високи пенсии!
246
14
 
8
 
! Отговори
АЗ ТОВА ВИ НАПРИХ преди 1 месец
Станахте ми безинтересни на калинките говоря. ВИЕ НЕ ЧЕТЕТЕ САМО СЛАГАТЕ МИНУСИ БЕЗ ДА ЧЕТЕТЕ а знаете ли да четете? НА СМИСЛЕНИ И ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ КОМЕНТАРИ РИПАТЕ КАТО МЛАДА БУЛКА НАСЕДНАЛА,,,,,,,,,,,,,,ПОСЛЕ ОБЯСНЯВАТЕ КОЛКО СТЕ ДОБРЕ ПРИ БОЙКО. АМА НИЕ СМЕ ЖИВЕЛИ НА ЗАПАД ИМЕННО ЗАРАДИ А НЕ ЧЕ НИ Е БИЛО ДОБРЕ В БГ. И като умрат близките ни ПЕНСИОНЕРИ няма да пращаме парички. И НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ И ФОНДОВЕТЕ ЩЕ СВЪРШАТ И НЕКОЙ ТРЕБЕ ДА ВРЪЩА ЕДНИ ЕВРО ПАРИ.
245
5
 
13
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
С стаж от кумонистически време когато се преизоълняваха петилетки шестилетки и те подобни сега взимат най ниските пенсии ограбени от кунонисти
244
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако бяхме поставили през 1989г. БКП/БСП ИЗВЪН ЗАКОНА, сега щяхте да живеете като Европейци с нормален стандарт. Да, ама не-трябва да търпим Геноцида на комунистите. А Енчев щеше да е в затвора и там да се щавят с Жамбаски....
243
3
 
19
 
! Отговори
От Мен преди 1 месец
Поредната измама на кумонистическията мафия унищожи ха България от 30 години насам и продължават да го унищожават до гроб
242
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Номера щеше да мине 2001 или 2007-ма ... ама от тогава досега, измряха около 1 милион от старите пенсионери, а новите ви помнят номерата.
241
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Енчев ЛЪЖЕ безобразно.Към 1989г. комунистите изпомпаха и пенсионните фондове,не само фалираха заводи,фабрики и предприятия.Дадоха парите на свои хора в куфарчета и ги направиха червени робовладелци които спонсорираха партията.БКП=ДС=БСП са вредни за българския народ.
240
8
 
25
 
! Отговори
Пловдив преди 1 месец
С 1 млрд. лева точно какво ще стане с 2,2 млн. пенсионери. Хайде стига сте баламосвали хората, и какво ще се случи с тези трохи, ало има 30, 40% поскъпване на стоките от първа необходимост. Лично съм чувал от партийците ви в Пловдив пред хотел Санкт Петербург, по време на протеста за Ел. енергията " искали увеличение на пенсиите и заплатите, наглеци". Вие от БСП сте крадци, номера от 1001 нощ, няма да минат, няма да използвате народния гняв за се докопате до баницата, мошеници.